טריויה

sela v

New member
../images/Emo124.gifטריויה

כמה שאלות על הפורום, שאחרי שתענו עליהם יהיו עובדות על הפורום. 1. כמה גולשים שכותבים בפורום יש בפורום בערך? 2. מתי הפורום עלה לאוויר? 3. כמה תחרויות היו בפורום? 4. כמה אורחים היו בפורום? וכמה מתוכם לא ישראלים? 5. מה הכינוי המקורי של מנהל הפורום? ובכמה מדינות בעולם ביקר מנהל הפורום? 6. כמה טיולי פורום היו? וכמה מפגשי פורום היו עד היום?

sela v

New member
אף אחד לא יודע אף תשובה?

שאלות קשות מדי? טוב....

sela v

New member
אני יודע את התשובות

זה היה אמור להיות חידון.

עמית22

New member
נזכרתי בכינוי המקורי שלך

כשקראתי את הפוסט הזה פעם ראשונה זכרתי משהו עם S. זה היה Syair או משהו בסגנון. יאללה ננחש את השאר: 1. לפי הרשימה שניתנה לתחרות הייתי אומר שבאיזור ה- 247. 2. לפני שטסתי לטיול, מה שאומר לפני ה- 4/5/03 ננחש: 12/12/02. 3. לא מעט, משהו כמו 14. 4. 5, 1. 5. 20 מדינות? 6. 3, 0. סלע, תתחשב בזה שבמהלך 11 חודשי הטיול שלי במזרח לא ביקרתי פה כמעט.

עוזיג

New member
נראה לי ש.....

1.אני מהמר על בערך 25 משתתפים. 2.נראה לי שבערך בסביבות נובמבר-דצמבר 2002. 3.אם אני זוכר נכון היו 4 תחרויות. 4.נראה לי שהיו 6-7 אורחים מתוכם 3 מחו"ל. 5.הכינוי היה SYAIR,וביקרת באינספור מדינות
6.היו 2 טיולי פורום ושני מפגשים. עכשיו נראה עד כמה אני לא יודע כלום..............

shaishoo

New member
1 מתוך 6 ????

טוב נסיון נואש 1. בשביל האגו של סלע אני אומר כ6.8 (שזה מספר הישראלים לפי הסקר האחרון) אבל יותר ראלי כ400 +- 2. הפורום עלה לאויר פחות או יותר כשחזרתי מדרום אמריקה אז זה יוצא אוקטובר נובמבר 2002 3. היו כשלוש תחרויות 4. משהו כמו 5-6 אורחים ואני לא עושה איפה ואיפה בלאומיות שלהם (כלומר אין לי מושג) 5. SYAIR 6. היו 2 טיולי פוריום ומפגש אחד.. לצערי הייתי רק בטיול פורום אחד(הראשון) להגנתי בטיול השני והמפגש הייתי בחו"ל... וזהו עוד נתון סטטסטי למאגר... נקווה שצדקתי לפחות באחד...

sela v

New member
טעית ב-6

דבר ראשון נשמע עוד כמה ניחושים, ואז אתן את התשובות. אתה לא זוכר שהיית בשני טיולים של הפורום? אחד בהרי אילת והשני בנחל כזיב. אם אתה לא מאמין תסתכל בתמונות

sela v

New member
תשובות

1. בערך 150, המספרים משתנים, כי הרשימה של המשתמשים שאני מקבל באתר של תפוז משתנה, מי שלא כותב בפורום כמה שבועות יורד מהרשימה, ומספיק לכתוב הודעה אחת כדי להיות בפורום. 2. 28/11/02, תסתכלו בארכיון ההודעה הראשונה היא מאז. כלומר בקרוב הפורום חוגג שנתיים. 3. 4. 3 תחרויות של צילומים, ותחרות סיפורים אחת. כל התמונות מהתחרויות בגלריות, והתחרות של הסיפורים תחת מאמרים. 4. 6, 2 אורחים מחו"ל, ואפשר למצא את מלל האירוחים במאמרי הפורום. 5. syair והייתי ב-51 מדינות. 6. 2 טיולי פורום (תמונות בגלריות), האחד בן יומיים להרי אילת, והשני טיול של יום אחד בנחל כזיב. היה מפגש אחד לפני כשנה.

shaishoo

New member
נו אז צדקתי ב2

גם בכינויי שלך..וגם בתאריך שהפורום עלה נוב 02 סתם הצגת ערוותי ברבים ללא הצדקה

sela v

New member
מי זה מנחם מרכוס?

דרך אגב אני כבר מנסה לחשוב לאן לטייל בחופשת הכריסטמס שלי. כל כך הרבה רעיונות יש לי
ויש לי איזה שבועיים חופש אולי אפילו שלושה.

סוג של רמבו עם כרס

היה בכל העולם מכיר כל פינה מדריך טיולים כותב ספרים מחלץ נעדרים והכי חשוב בן אדם טוב.

סליחה, זה מרקוס, איזה טמבל אני

אני לא חושב שרשום איפשהו את מעלליו אבל אני מכיר אותו היכרות אישית. הוא כתב כמה ספרים על טיולים בארץ(ואחד בעולם) והשתתף בכתיבה של הרבה ספרים אחרים. מבחינתי לפחות הוא מין איזה גורו של טיולים, חרש את כל העולם ברגל. (מסתבר שאפשר להתפרנס ממשהו שאוהבים)

למעלה