שקטטט טיפעעשששש
° °•°B®onX Girl°•° New member 23/1/05 #39 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 23/1/05 #70 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח וואי, מחר אני חייבתתתתת להראות את השרשור הזה לאבא שלי!!!! לעצבןןן אותווווו חחחח גם אני ואמא שלי תמיד אומרות לו שזה קוקסינל! חחחחחחח...
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח וואי, מחר אני חייבתתתתת להראות את השרשור הזה לאבא שלי!!!! לעצבןןן אותווווו חחחח גם אני ואמא שלי תמיד אומרות לו שזה קוקסינל! חחחחחחח...
C Crunk Boy New member 23/1/05 #25 כפרעעע על סיירה שלי../images/Emo99.gif בטח היא תופיע שם עם גודיס ותדפוק הופעהההההה
C Crunk Boy New member 23/1/05 #33 חחח עכשיו בגלל השמלה המכירות ייעלו מחר בטירוף כמו שהיה עם ג'ן בגראמי
C Crunk Boy New member 23/1/05 #36 חחח אבי מה אתה משחק אותה? חחח לא קוראים לי איתי אם לא היית עושה אותה...
J jlo9 New member 25/1/05 #78 בעעע היא דומה לחרא! היא אשכרה ניראת כמו גבר... = דנה אינטרנשיונל 2 מכוערת בטירוף, איתי מה לעזעזל אתה מוצא בגבר הזה??
בעעע היא דומה לחרא! היא אשכרה ניראת כמו גבר... = דנה אינטרנשיונל 2 מכוערת בטירוף, איתי מה לעזעזל אתה מוצא בגבר הזה??
C Crunk Boy New member 25/1/05 #79 פחחחחחחחחחחח מה אני מוצא בא? מה עוד 5 מיליון אמריקאים מוצאים בה ו20 אלף בריטים שקנו את הסינגל שלה טיפשעעעעע חחחח
פחחחחחחחחחחח מה אני מוצא בא? מה עוד 5 מיליון אמריקאים מוצאים בה ו20 אלף בריטים שקנו את הסינגל שלה טיפשעעעעע חחחח