טעמי

הבחירות שלי

1. נעליים-רע 2. מוניקה סקס- הפוך בשמש 3. מופע הארנבות של ד"ר קספר- סקס 4. ירמי קפלן- מחטט 5. אינפקציה- זכוכיות 6. המכשפות- עד העונג הבא 7. מאור כהן- הכי יפה בעולם 8. מוניקה סקס- עוד פעם 9. ג'נגו- ספר 10.יהלי סובול- לא יכול בלי זה יש עוד מלא..

שלי ../images/Emo9.gif (מהקליפים שאני זוכרת)

1 כנסיית השכל- אנחנו לדרכים 2 שלומי שבן- שרמוטה פוריטנית (מהבמה המרכזית) 3 נעליים- רע 4 פאנקייק- מכורה לטיפה המרה 5 איפה הילד- מה שעובר עליי 6 מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח 7 ברי סחרוף ואינפקטד משרום- יומולדת 8 תמוז- סוף עונת התפוזים 9 הדג נחש- לזוז 10 שרון קרלן- יומן מסע 11 בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד 12 נוער שוליים- ציירי לך שפם 13 הבילויים- אוטו זבל ע"מ- קרח 9- אסף אמדורסקי (זה יכול לצאת קליפ חמוד, לא??
)

shalehet

New member
עכשיו תורי, זה לא לפי הסדר

שרון רוטר- נעים אביב גפן - שלום ריקי גל - נערת רוק נוער שוליים - לך איתה תיסלם - חצבים פורחים (הופעה) רונית שחר - אהוב יקר דניאל סלומון - בא מכאב סליחה מראש אבל האחיות פיק - השיר הזה שי זורניצר - אני אוהב אותך ג'וזי כץ - אני סולחת

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo44.gif

אביתר בנאי - תתחנני אליי היהודים - מחפש תשובה אביב גפן - האם להיות בך מאוהב אביב גפן - עכשיו מעונן הבילויים - נפוליאון ברי סחרוף - מונסון המכשפות - מכשפות רונית שחר - אהוב יקר מיקה קרני - נישקתי בחורה יזהר אשדות - התחלות

לירן מם

New member
חחח גם בפורום עברי לידר עשו משהו

כזה...חח אז אני אחזור על התשובה שלי...למרות שרוב הסיכויים שאחרי שאני אשלח את ההודעה הזאת אני אזכר בשירים יותר טובים שהייתי רוצה לשמוע...אבל שיהיה...ונראה לי לרוב השירים אם לא לכולם יש קליפ.... אז ככה: 1-עברי לידר-כבשים(אמרו לי שיש לזה קליפ...) 2-היהודים-מחפש תשובה 3-נינט-כל שיר שהוא לא "ים של דמעות" שיצא כבר מכל החורים... 4-איפה הילד-לבן בחלום שחור 5-ירמי קפלן-הדפוק הזה 6-סינרגיה-צועקים על אהבה 7-מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי(ואם אין קליפ אז אחלום לנצח) 8-בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר 9-הדורבנים-לבדוק לך ת'מנוע(לא בטוחה שיש קליפ...) 10-ו..אמממ ארכדי דוכין-היא לא דומה זהו נראה לי... שבוע טוב לכולם!

Superchen

New member
התוכנית שלי...

שלום חנוך- צרות טובות בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד ברי סחרוף- כמה יוסי בן ארצי- אפס שלמה ארצי- אחרי הכל את שיר כוורת- זוכר לא זוכר סינרגיה- צועקים על אהבה שמעון בוסקילה- מחפש חבר קרוב דנה ברגר- חמימות חולפת אביתר בנאי- תתחנני אלי רונית שחר- אהוב יקר / שלום לתמימות (יש קליפ בכלל?)

בנה

New member
"טעמי"../images/Emo168.gif

1. המכשפות- עד העונג הבא 2. היהודים-ג'קי 3. אביב גפן- יום עובר 4. ביר7- הרדיו לא חבר 5. שלום חנוך- סוף עונת התפוזים 6. הדג נחש- גבי ודבי 7. ברי סחרוף- הניצוץ (מתוך "קלרה הקדושה") 8. בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר

למעלה