טעמי

ענת1986

New member
../images/Emo124.gifטעמי

אם ערוץ המוזיקה היו פונים אליך, איך היית עורך את תוכנית ה"טעמי" שלך?
תכתבו 10 עד 12 קליפים.
לא יותר מקליפ אחד לאמן.
לא לבחור שירים שאין להם קליפים.

קבלי ח"ח על הרעיון לשרשור!!

1. מכורה לטיפה המרה- פאנקיק 2.המחלקה לזיהוי פלילי- עופר שריקי 3.שרון קרלן- יומן מסע 4.דברים בלחש- כנסיית השכל 5. דינה- קספר 6. שוב הדיסקו כאן- הדורבנים 7. שוביניסט- הבליינים 8. הדרך למילוורקי (מקוו שככה כותבים את זה.)- אידי 9. נאחז באוויר- גידי גוב 10. הדפוק הזה- ירמי קפלן אני אפסיק כאן.. כי זה היה קשה.. בטח יש עוד מלא.. היה יותר קל לכתוב את הקליפים השנואים עלי. בעע.. במיוחד ילדה רעה של השניםם האלה ששמם ברח לי כרגע

הוווו רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

1. חמי רודנר- מישהו שומע אותי 2. אביב גפן- בוכה על הקבר 3. מכורה לטיפה המרה- פאנקייק 4. דניאל סולומון- עדיף 5. הבילויים- כשנפוליאון יכבוש את עכו 6. ירמי קפלן- אני אשתנה 7. כוורת- המגפיים של ברוך 8. כנסיית השכל- למאיה יש אקדח 9. הדג נחש- לא פראיירים 10. רונית שחר- אהוב יקר

JaWbreaker15

New member
שאלה טובה...

אממ... 1. איפה הילד- מה שעובר עלי 2. חמי רודנר- בואי ניפרד [נדמה לי שיש לזה קליפ...] 3. משינה- אישה [בהופעה, לא יודעת אם יש לזה קליפ] 4. מוניקה סקס- הפוך בשמש 5. יהלי סובול- לא יכול בלי זה 6. אבטיפוס- מועקה [בהופעה מאיפושהו.. לא יודעת מאיפה, ראיתי את זה כשישנתי]. סתם לא, אשה אשה [אשה!], זה שיר הרבה יותר יפה. 7. שרון הולצמן [הוא כזה קיטשי!]- מחר [זה] יקרה לי, משהו טוב 8. ברי סחרוף- כמה יוסי 9. הדג נחש- גבי ודבי 10.יוני בלוך- נעים בחוץ 11. שי להב- אדוני הממון 12. מופע הארנבות של ד"ר קספר- סקס מערד 94' [אף פעם לא יצא לי לראות את זה!] מקווה שלא שכחתי כלום P: יעל

שאלה קשה...

1. יהלי סובול - סוס 2. היהודים - ג'קי 3. מוניקה סקס - מכה אפורה (מהופעה בתוכנית כלשהי כשהם היו ממש צעירים) 4. פאנקייק - מכורה לטיפה המרה 5. דודו טסה - אני רץ 6. הבילויים - ערבב את הטיח אחמאד (מתוך "הבמה המרכזית") 7. שבק'ס - האימפריה מכה שנית (אני לא בטוח שיש לזה קליפ אז אם אין קליפ אחר של שבק'ס) 8. מופע הארנבות של ד"ר קספר - בשמלה אדומה ושתי צמות 9. חלוצי החלל - הופ איזה תחת (מתוך "הבמה המרכזית") 10. הדג נחש - לזוז 11. איפה הילד - מה שעובר עליי.

Chandler Rulz

New member
אוקי, אז ככה:

(לא בהכרח בסדר הזה) 1.חוה אלברשטיין - צל (אחלה קליפ!!) 2.הדג נחש - לא פראיירים (כנ"ל) 3.דן תורן - לבן על לבן 4.מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח 5.הקליק - אל תדליקו לי נר 6.שי לב ודן תורן - אדוני הממון 7.ברי סחרוף - כמה יוסי 8.ירמי קפלן - הדפוק הזה 9.משינה - נגעה בשמיים 10.היהודים - מחפש תשובה

N a V e

New member
...

תמוז-סוף עונת התפוזים קוב-מגניב בוטן מתוק בקרקס-למות משינה-נגעה בשמיים מאיר אריאל-ילדתי שלי גדי אלטמן-לא תתפוס אותי(קאבר למאיר אריאל) הדורבנים-שוב הדיסקו כאן חופש-עוד יום עבודה כנסיית השכל-לא מרגיש כלום ערן צור-תכלית בתחתית לא סוד שאני מעדיף קליפים בהופעה...

ועכשיו אני......./images/Emo187.gif

כנסיית השכל-דברים בלחש
משינה-את באה לבקר
איפה הילד-השדים הירוקים
ברי סחרוף-חם על הירח
שבק"ס-נופל וקם
בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד
ג'ינג'יות-ג'ינג'יות
הקליק-אל תדליקו לי נר
blackfield-hello
סינרגיה-צועקים על אהבה בטוח שיש עוד אבל לא עולה לי עכשיוווווו

לא יודע אם להכל יש קליפ

אבל בטוח יש הופעה מצולמת של כל שיר... *נושאי המגבעת- אני טקסט פוליטי *שבק ס'- רק תגידי לי *תמוז- אנ'לא יודע איך לומר לך *תיסלם- מעשנים ביחד *כוורת- שיר הטמבל *פוליקר- קין *משינה- עתיד מתוק *הדורבנים- לא בא לי לשמוע *ד"ר קספר- בואי דינה *שבע- ריקוד הנביא *ארקדי דוכין- היא לא דומה *אריק איינשטיין- אבשלום

../images/Emo13.gif

-סינרגיה- צועקים על אהבה. -הדורבנים- שוב הדיסקו כאן. -כוורת- יו יה. -היהודים- הזמן שלך. -קובי רכט- יושב עם הגיטרה. -בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר. -אתניקס- יהיה לנו טוב. -שמעון בוסקילה- מחפש חבר קרוב. -שרון רוטר- הילדים מגבעת נפוליאון. -גו'ני והבלוקים- הפיג'מות. -משינה- מדברים עליך. ויש לי עוד...

וואי איזה כיף.. הייתי עושה ככה-

היהודים- מחפש תשובה
blackfield- hello
אביב גפן- האם להיות בך מאוהב
בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד
יוני בלוך- נעים בחוץ
הדורבנים- שוב הדיסקו כאן
שלמה ארצי- פתאום כשלא באת
ירמי קפלן- מודדת
דנה ברגר- תוך כדי תנועה
פאנקייק- מכורה לטיפה המרה בטוח שכחתי כמה דברים אבל כבר אין מקום..

אוו אחלה=]

אביב גפן - בוכה על הכבר משינה - מכונית היהודים - מחפש תשובה רוקפור - האיש שכבר ראה הכל שלום חנוך ואריק איינשטין - כל אחד רוצה דניאל סלומון - עדיף ברי סחרוף - יום הולדת מופע הארנבות - אחלום לנצח המכשפות - קסם על ים כינרת הבילויים - כשנפוליאון יכבוש את עכו הבליינים - גולה גולה

שלי ../images/Emo9.gif

חמי רודנר- מלנכוליה אהובתי
היהודים- עידן האלוהים
דנה ברגר- חמימות חולפת
אבטיפוס- בוקר טוב עולם (יש ברבורים באגם..
)
הדג נחש- לזוז
אביב גפן- האם להיות בך מאוהב
Blackfield-Hello
מיקה קרני- מיטשל
סוף עונת התפוזים- שלום חנוך
נמרוד והבודדים- צורח (בורח למקום שלא יציקו לי..
)
המכשפות- עד העונג הבא

ענת1986

New member
../images/Emo41.gifהטעמי שלי ../images/Emo26.gif

1. רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלוויזיה שלי. תמיד כיף לראות את פורטיס משתולל. שיר יפה, מקפיץ. 2. הבילויים- אוטו זבל. להקה עם שירים טובים.הקליפ די משעשע, ולאחר שרואים את אינפומאניה, ומגלים דברים על כמות הזבל בארץ- הוא הופך לדי מטריד. 3. היהודים מחפש תשובה. השיר היחיד של היהודים שאני באמת באמת אהבתי מהרגע הראשון, ועד היום אני מסוגלת להקשיב לו פעם אחר פעם. קליפ עם אווירה מתוחה כזו. אני אוהבת בעיקר את האקדח שאורית מכוונת לתום לראש 4. קוב- מגניב. לא מתה על קוב, לא מתה על השיר, אבל הקליפ באמת אחלה. 5. ג'נג'יות-ג'ינג'יות. אין מה לנמק יותר מידי. שיר מדהים. 6. שרון רוטר - נעים. קליפ מושקע ביותר ויפה. 7. שמעון בוסקילה- מחפש חבר קרוב. שיר טוב לזמר שמנסה כל כך הרבה להצליח, והנה זה סוף סוף קורה. כיף לראות את זה מול העיניים. 8. מינימל קומפקט- dedicated. אחד השירים הכי אהובים עליי של מינימל. כיף לראות אותו על קליפ. 9. גלי עטרי- מה שאת אוהבת. קליפ מקסים במיוחד מלא בתום. 10. אחרון חביב- ברי סחרוף- השומר של הגן.

wendigo

New member
אוקיי

1. משינה- להתראות נעורים שלום אהבה 2.תיסלם- פרצופה של המדינה (הקליפ מההופעה בהאנגר 11) 3.שלמה ארצי- אבסורד (ממהופעה 97') 4.גן חיות- חם ומתוק 5.ברי סחרוף- מפנה מקום 6.הקליק- אל תדליקו לי נר 7.אביב גפן- אהבנו 8.כנסיית השכל- למאיה יש אקדח 9.היהודים- מחפש תשובה 10.גלעד כהנא- מאה ימים של חסד 11.המכשפות- המכשפות 12.כרמלה גרוס ואגנר- כרמלה גרוס ואגנר

שיל

משינה-מדברים עליך אביתר בנאי-תתחנני אלי אהוד בנאי-עבודה שחורה מאיר אריאל-שדות גולדברג פאנקייק-מכורה לטיפה המרה נושאי המגבעת-לייב אין בית-שמש מופע הארנבות של דוקטוק קספר-סקס אינפקציה-זכוכיות בוטן מתוק בקרקס-למות החברים של נטשה-מלנכולי (לא יודעת אם יש קליפ) אביב גפן-עכשיו מעונן רוקפור-אבשלום (ממממ... יש עוד מלא זה מה שחשבתי עליו כרגע...)

*שלי

-אני מחליפה את ה'מדברים עלייך' בבנות הים... עכשיו רק גיליתי שיש לזה קליפ -הסדר מאוד מאוד לא משנה....

למעלה