שיר גאוני מקסים
S shellyland New member 4/12/03 #8 Pao Dura? ../images/Emo12.gif למה היא פרסית? עזבו, רק ler תבין את זה
S shellyland New member 5/12/03 #16 לא נעים להודות, אבל אני במשך שנים חשבתי ש-pao dura זה באמת "פנדורה", רק במבטא ברזילאי, ושבטח יש איזה קשר בסיפור המיתולוגי לקמצנות. מצד שני, את חשבת ש-cristo rebentou, אז המצב שלי לא כזה גרוע. (וואי, הבאתי לעצמי רעיון לחתימה חדשה. רצה לשנות)
לא נעים להודות, אבל אני במשך שנים חשבתי ש-pao dura זה באמת "פנדורה", רק במבטא ברזילאי, ושבטח יש איזה קשר בסיפור המיתולוגי לקמצנות. מצד שני, את חשבת ש-cristo rebentou, אז המצב שלי לא כזה גרוע. (וואי, הבאתי לעצמי רעיון לחתימה חדשה. רצה לשנות)
S shellyland New member 4/12/03 #7 ../images/Emo124.gif טללי!!! (מנצל"שת) שמעתי שאתה מכין לי שלג. מה נהיה עם זה?
S shellyland New member 5/12/03 #12 פחחח... לזה אתם קוראים שלג? אתה לא מתבייש? אני מקווה שתסדר לי משהו יותר לבן עד שבוע הבא.
ס ס ק א ל י New member 5/12/03 #11 אני הקרנתי אותו לא מזמן בביתי, ושאלתי אותו מספרית הוידאו שלי ['רקורד', דיזנגוף 206, (אאל"ט), ת"א]. ואגב, כמובן - סרט מופלא. ראיתי אותו איזה מיליון פעם.
אני הקרנתי אותו לא מזמן בביתי, ושאלתי אותו מספרית הוידאו שלי ['רקורד', דיזנגוף 206, (אאל"ט), ת"א]. ואגב, כמובן - סרט מופלא. ראיתי אותו איזה מיליון פעם.