טללי!!!

canard a la gag

New member
../images/Emo124.gif טללי!!!

היכן אפשר להשיג עותק של הסרט "סיפור בזיג זג"? בן-יקר-לי, זה שלומד קולנוע דיבר היום על סרט שהיה רוצה לעשות כשאלמנט המקריות שולט בעלילה. לבושתי הגדולה הוא לא שמע ולא ראה. Help?

ברווזה

קודם כל היין עליי. הסרט נקרא במקור Zigzag story למרות שהוא בצרפתית, ואם אני לא טועה הוא הופק בסוף שנות ה-70 על ידי Patrick Schulmann. אני נותן לך את כל הפרטים הללו בגלל שיהיה לך מה-זה-קשה למצוא אותו, הוא Passe ורק בחנויות יד שניה והלאה דוגמת "האוזן השלישית" יש סיכוי. ניסיתי לברר פרטים אצל אדון אינטרנט אבל הוא לא יודע מה אני רוצה ממנו. ולגבי הברווזון... קודם כל שיתבייש לו שנית, שיזכור, כברווז, שחג המולד מתקרב ושלישית שיקרא את "פונטנלה" ויגלה מה עושים לעופות שלא משתדלים מספיק.

ס ק א ל י

New member
אחלה ניק! קבלי ---

[מומלץ לקרוא בקול רם] אפיטף למשורר / דורי מנור לֹא עָבַר. לֹא כִּלָּה. פְּרִי אָסוֹן אָמוּר, אָסוֹן מוֹּשָר. כָּאן תָּהֵל הִלַּת עָלֶה, הִלַּת עָלֶה נוֹשֵר: נִדּוֹן לְקֹר (עוֹלָם, כַּסֵּה!) נִדּוֹן לְמוֹת עָקָר. [ועכשיו לקרוא שוב (למי שיודע צרפתית)]: L’eau avare, l’eau qui l'a Pris à son amour, A son mouchard. Quant à elle, Il a talé, Il a talé nos chairs – Ni dans le corps (Ô lames cassées!) Ni dans les mottes, A quarts.

lexigali

New member
../images/Emo45.gif גם ממני

וסחתיין על החתימה, סקאלי. איך אני אמורה להרגיש עכשיו עם תגלית המאה שלי (מימי ראשית לימודי הצרפתית): שתדעי = je te dis! דורי מנור הוא גם (או בעיקר) מתרגם ספרות ומחזות? (זה הוא?)

shellyland

New member
הוא בעיקר משורר

זה שהומלך מוקדם מדי תחת נתן זך וזה שנחשד כי אנה הרמן היא שם העט שלו.

lexigali

New member
מה זה אומר?

מי זאת אנה הרמן? זאת שתרגמה את סילביה פלאת?

shellyland

New member
דורי מנור ואנה הרמן

עבדו יחד ולחוד על כל מיני תרגומים. אאל"ט היא תרגמה גם את סילביה פלאת'. אם יהיה לי אומץ, עוד מעט אני אקום מהמיטה ואחפש בסלון הקר את הספר שלה, שם כתוב בדיוק מה היא עשתה. בכל אופן, דובר על זה כבר פעם כאן, שבזמנו מנחם-האידיוט-בן פרסם רשימה ארוכה ומפורטת בה הוא מסביר למה אנה הרמן היא פסבדונים של דורי מנור. עידן ואני ראינו אותה במו עינינו במטולה. אם היא פסבדונים של מישהו, אז רק של מיני-מאוס.

shellyland

New member
כן :-.)

היא גוצית, נחבאת אל הכלים ובאותו מעמד במטולה לבשה שמלה אדומה עם נקודות גדולות. את לא משאירה לי ברירה, אלא לקום ולהביא את הספר. על החיים ועל המוות. (אני מזכירה לך שמדובר בלילה/בוקר ירושלמי קר במיוחד!)

shellyland

New member
שיואו, אני לא מאמינה!

קפאתי לשוא
. קמתי, חיFשתי חיFשתי ושוב חיFשתי ואז נזכרתי שהספר בכלל אצל כלף. אני אקח ממנו ואעביר לך. מומלץ. היא משוררת מצויינת ומאוד נוגעת ללב.

המוזרה

New member
שיואו איזה מפונקת!

כבר קמת, לא יכולת לקפוץ לכלף ולהביא את הספר???

shellyland

New member
ויש מלא מדרגות ../images/Emo3.gif

מה עם הפלאפון שלך? למה הוא לא זמין?

Idan91

New member
לא מדויק בכלל,

היא לבשה חצאית שחורה עם עיגולים אדומים, זאת לא הייתה שמלה!

למעלה