טיש הערב

קופיפלה

New member
אתם לא נורמאלים

מה עשיתם לי קמתי בבוקר ערום מנכסי ישנתי כמו הומלס נס שלא זרקו לי עשרות אגורות בדקתי שלא עברתי אונס עכשיו ספרו מה קרה!טכנופובית לאלוהים אין הסקה?!

barr1969

New member
../images/Emo124.gifטיש הערב

במקום נסיוני/ חד פעמי/ לא במקום הרגיל. השבוע הצטרפו כמה חדשים לפורום, וגם ותיקים שבא להם על טיש. מצאנו מקום שמוכן לקבל אותנו <תתנהגו יפה, בחיאת, כל שבוע נמציא מקום חדש?> עם כל המשמעות של הדבר. לאלו שהבטחתי, שולחת מסרים, מי שרוצה לבוא ולא קיבל, יכול להעלב, אבל יותר בוגר מצידו אם ישלח מסר ויקבל תשובה. אפשר לפנות לפיה או אלי. או להשתרשר כאן, אנחנו כבר נמצא את דרכינו לפרטי שלו. נחזור ונדגיש את זה גם במסרים: בעניין הספציפי הזה חבר מביא חבר לא עובד.

פנדיאני

New member
מסרים אישיים?!

לעניות דעתי זה המקום המתאים להודעות מסוג זה. הלא כן? אלא אם כן בסוף השרשור גם תבוא הצעת נישואין רומנטית.

קופיפלה

New member
סליחה!!!

מכל האנשים שהרסתי להם את הלילה מכל מי שקיללתי השמצתי עיצבנתי מי שרוצה פיצוי ישלח מכתב

Moon rise girl

New member
לא קיללת או השמצת אף אחד,

לא שאני שמעתי לפחות. רק צעקת לי קצת באוזן, אבל לא זה מה שהרס לי את הערב.

אני ממש לא נעלבתי...

בהתחשב בעובדה שקראת לי אלוהים! תמיד ידעתי שאלוהים זאת אישה....

קופיפלה

New member
חחחח כמו בסרט דוגמא

רק ששם אלוהים נמצאת בחברת מלאכים מסוממים . ואם הצחקתי אותכם מה יותר טוב מזה

איש אחד דאג לך

והוציא מכיסך מבעוד מועד את הפלאפונים ( 2 ??? מה , אתה איש עסקים???) תעודת הזהות והארנק... וכך שכבת בניחותא על אדמת עיר החופש.. מדי פעם דאגו להרטיבך במים חיים , ללא הועיל. קטעים.

uri80

New member
צ'אט, מסר אישי, מכתב בדואר צב, טלפון ...

סתם מציע הצעות.

עובבי

New member
אל תקשיבי לזקנים

אחד הדברים שאני הכי נהנה לקרוא זה הודעות מהסוג הזה,הודעות שגורמות לי לתהות- מי זאת נעממוש האחת...מעניין אם היא יפה...מה לה ולסקרו דרייבר...הם בטח סתם ידידים...מי זה בכלל סקרו דרייבר?...מתקלף לי העור ליד הגבות..אז מה היא פגשה אותו בטיש?...הטיש נורא משעמם...הם הזדיינו....יפעת בא לך סקס?...מחר צבא..יו אני עייף...איזה יתוש מזדיין...בטח היא סתם שמנה מכוערת...החוטיני הזה נתקע לי בתחת... לגבי הטענה בדבר דחיקת שירשורים איכותיים לעמוד השני על ידי הודעות מסוג זה-אני רוצה להזכיר לכם על מה מדברים השירשורים: אריה שטורף תאו והקשר ליוצאים,טוקבקיסטים הם רועי צאן,איזה כיף פגשתי 4 מופלאים,איזה גיל עדיף 16 או 22?,דרושים מלצרים אבל חובה שיהיה להם חשבון בנק,קמתי ערום עם אגורות לצידי וכמובן גולת הכותרת- גברים הם זונות. איי רסט מיי קייס. בברכה, עומר

למעלה