טיש הערב

תשלחו מסרים למנהלת-בר

אני נורא עסוק .. סורי חברים וגם לא לסלולרי שלי כמו שבוע שעבר.

‏):

יש כאן מישהו שיכול לשכתב לי מה ש בר 1969 רשמה?! כי בגלל שיש לי פלאפון ענתיקה אני לא יכול לקרוא את ההודעה שלה. אז אם מישהו יוכל לעשות לי טובה אני מאוד ישמח.

711

New member
איזה אוטובוס מבני ברק,מגיע לטיש ?

אני רוצה לקחת אוטובוס,מרבי עקיבא פינת חזון איש,אם משהוא יוכל להסביר לי איך להגיע לטיש. אני מביא איתי בתיק גינס כחול וטריקו חולצה,ונעלים ריצה {אני מקוה שיש איפה להתלבש} יהווו אני מתרגשששש.

קו 54 ואתה יורד צמוד למגדל

אתה הולך שתי רחובות,יש פאב נחמד זה לא שם,אתה ממשיך בצומת יש מקדונלד,תקנה צייז בורגר, תאכל חצי,וחצי תשאיר,אנחנו כבר נזהה אותך.

מתלבט13

New member
כאילו דא.....

אבל איך היה לא אמרת והאם היו כל הנוער או רק חציו?

מאד נהניתי

לפגוש את הפרצופים שמאחורי הניקים... יש כמה שהבטיחו שיבואו ועכשיו יש להם חשבון איתי.... סתם, סתם, הכל בהומור. מקווה שגם אתם נהניתם לפגוש אותי...

מאד!!!!!!!!!!

נהנו לפגוש אותך חופשיה...... היה נחמד אפילו שבאתי די מאוחר.. היו הרבה אנשים.. ופעם ראשונה.................. יותר בנות מבנים!!!!!!

תוסיפי אותי לחשבון

אם יש לך עסק אתה יש לך עסק אתי והיא צודקת, אבל הכל בהומור סתם סתם האמת שלא יפה לשלוח אנשים בלי לראות קודם תמקום, והכל בהומור, אל דאגה, ססתם

נחמד מאד

אבל לדעתי כדאי לחפש מקום יותר גדול ופחות חשוף... וסליחה מהבעלים של המקום זה לא אישי

כולי תקווה

שבפעם הבאה כן יצא לי לבוא. וסורי אם אכזבתי כאן מישהו/י שלא קיימתי את הבטחתי. פשוט הייתה לי בעיה בבית. אני מאוד מקווה שבפעם הבאה בעזרת מוחמד? אני יבוא

naf86

New member
אם

אתה תסמוך על מוחמד, לא תגיע לשום מקום....

למעלה