טיש הערב

../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif

חחח אתה מצחיק כאפות חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה מלך, מוסרת נעממות האחתתתת , חחחחח היא מזמינה אותך להשתזף בפארק חחח

נעממוש (והערה)

תודה לך אוהב ! נשיקות סורי חברים נעממוש לא הבינה שיש מכסה מוגדרת של הודעות עמוד ראשי אבל לכל אחד בפורום יש את הפלוס לעשות שגיאה או שניים... מותר

פנדיאני

New member
אשמח אם תמצאו את דרככם לתיבה הפרטית שלי

למרות שהתנדבתי לקחת משמרת בוקר מחר, מה שיקשה עליי לגלוש אל תוך השעות הקטנות ולמלא פי ליטרים של בירה. עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא.

admor

New member
מזל טוב

ואם הדגשה אני הייתי מזכיר. שלא רק שלא חבר מביא חבר. אלא גם, חבר לא מוסר את מקום הטיש לחבר. גם אם נראה לו שהוא מכיר ולא מזיק ובכלל הוא כותב שנתיים בפורום. מי שמוסר את מקום הטיש הם רק השתיים שלמעלה.

טוב, אני מבין

שצריך לשמור על סודיות מסויימת, אבל אי אפשר לתת קצת קרדיט לאנשים שלא ימסרו את המיקום למישהו שהם לא מכירים ממש טוב?

admor

New member
לצערי לא, וכולנו יודעים שאם אתה כוסית בת 19

שנותנת מספר טלפון ומדברת עם כמה מהבנים בפורים היא מיד יודעת איפה זה. היא בכלל שנים כותבת בפורום והיא למדה איתו בישיבה בשיעור א'

אם אני כוסית בת 19

לא יהיה לי לזמן להגיע לטיש, אהיה עסוקה מידי בלהסתכל על הציצים שלי

מה זתומרת חבר לא מביא חבר

ומה אם חברה, מותר להביא? ומה אם החברה? ואם אני באזור עם חבר, אני צריך להיפטר ממנו בשביל ללכת למסיבה הסודית הזו? ואם אני פוגש חבר במקום הטופ סיקרט הזה, להסמיק ולהתעלם ממנו? לטעון שאני תאום זהה של עצמי ושיעוף כי אני האלים במשפחה? בחיאת מה השטויות האלו, מי שאמין מספיק בשביל להגיע, אמין מספיק בשביל להביא חבר אמין. ואל תשכחי שלא כל כך קשה לכתוב- שלום אני כוסית בת 19, הנה תמונה שלי, מ'תם אומרים לזרוק ת'חבר שלי? חחח אפשר לבוא לטיש? חח

יש לך

טעות קטנה אחת. המפגש הוא לא 'מסיבה' כמו שאתה מגדיר, אלא מפגש פורום יוצאים בשאלה, מתוך כך עולה, שכן, זה מפגש פרטי של יוצאים בשאלה שקוראים ומשתתפים בפורום באופן פעיל. אתה יכול ללכת עם חברים שלך לכל מסיבה או אירוע שאתה רוצה, רק לא לאירוע הזה. כבר קרה לי בעבר שאחותי הגיעה עם גיסי ממש קרוב למקום הטיש ולמרות שרציתי לבלות גם איתם וגם עם חברי הטיש לא עלה בדעתי להציע להם להכנס או להגיד להם איפה בדיוק ממוקם הטיש. נכון שזה נשמע לפעמים קצת פלצני שאנחנו לא מוסרים את מקום הטיש אבל אני בטוחה שאתה מבין מהן הסיבות שגרמו לכך.

את צודקת

שזה נשמע פלצני, למה אחד לא מקשיב לי?.. עויין שירצה להגיע לטיש, יגיע. לשים סגר והגבלות על המשתתפים, סתם יבאס את האווירה שגם ככה לפעמים די מבואסת. לפחות תגידי לי שאם יוצא (לא אני, אחד החדשים) רוצה להביא ידיד או ידידה, שהוא יוכל לקבל אחרי תחקור קצר, אישור במסרים לעניין. כי אם לא, זה מתחיל להזכיר לי את העונה השישית של 24 שסגן הנשיא רוצה לעשות מעצרים המוניים של מוסלמיים, רק בגלל שהתפוצצה פצצה גרעינית בלוס אנג'לס. זה מטורף, זה נוגד את החוקה האמריקאית.. טוב? אז לילה טוב.

למעלה