טיולים...

Vintage Queen

New member
../images/Emo124.gif טיולים...

אתם יוצאים הרבה לטיולים? כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים? כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? המממממ- אני לא יוצאת הרבה לטיולים... אני מעדיפה לרכב במנג'... אבל יש אצלינו ממש איזור יפה לטיולים ויש לידנו תעדר סוסים של מעגן מיכאל ולפעמים אנחנו רוכבים לשם ומסתכלים עליהם.. זה ממש יאפהההה... אני יוצאת רק עם עוד מישהו... פעם יצאתי לבד והיה מקרה לא נעים שהסוסה נעמדה על 2 בכביש... אימאלההההההההההההה פוסטמה שכמותה! אני יוצאת תמיד על מיסי... ואני תמיד מנסה שהיא תישאר בהליכה... זה אפפעם לא מצליח חחח מותקקק כן!! :) היה ממש מעולהההה רכבנו עד משמר העמק ושם ישנו בביקתה ממש חמודה כזאתי שמאחורה היה מקום לקשור תסוסים!.... היה ממש פאן!! חוויתי ביותר! (התמונה היא מהטיול... בארוחת צהריים)

talkk

New member
עונהההה ../images/Emo13.gif

אני לא יוצאת הרבה לטיולים - מעדיפה מנז'! אבל לפעמים בהליכת קירור אני עולה ככה למעלה, להסתובב קצת בחוץ, יש נוף מדהיייייים של מבצר אפק... זה משעמם לאללללה לצאת לבד, תמיד כיף לסחוב איתך את נטע/קובי/איציק/ מישו אחר... אני יוצאת תמיד על אלפי! אבל לפני זה הייתי יוצאת על רעם האידיוט
הטיולים בד"כ בהליכה, לפעמים אנחנו עושים טרוט, ובעליות, אנחנו תמיד עוברים אחד-אחד בקאנטר, ויש כאלה שפותחים פערים בכוונה, כדי לצמצם בקאנטר! ארררררג! פעם זה גרר את כל הסוסים יחד איתם!!! ואני יצאתי בסוכות לטיול יומיים עם כל החווה, והיה שולטטטט הגענו למן חצי אי, שהכל מוקף מים חוץ מהפתח יציאה, והקמנו מנז', אבל היינו צריכים רק גדר אחת כי המים סיפקו את שאר הגדרות, וגם הקמנו לבד (!!) עמדות קשירה, ולאוכפים, ולתלות שמיכות, והיו סוסים שאי אפשר היה לשחרר במנז', אז דאגנו להם לקשור אותם והכל, וכל פעם הוצאנו סוס אחר כדי להאכיל אותו... ובחנוכה יצאנו כל החווה גם כן לטיול של יום אחד, והיה כזה גדול! ממש נהניתי, אבל חזרנו 3 שעות קודם כי לקפוצ'ינו היה קוליק...
, והיה ממש פצצתי! ופסח השנה, אנחנו יוצאים גם כל החווה לטיול של 3 ימים עם הסוסים כמובן, ואני מקווה שיהיה כיף! למרות שלא נראה לי, כי קובי ואיציק וגל ונועם לא יוצאים!! אררררר...טוף, נקווה שיהיה בסדר... חחח עשיתי מגילה, סורי! טל

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifתשובות../images/Emo8.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים? לא המוןןןן אבל יחסית הרבה!
כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? כמעט תמיד בקבוצה אבל לפעמים לבד... גם לא מתרחקת מהחווה אם אני לבד...
האם יש לכם סוס קבוע שאתם יוצאים עליו לטיולים? היה את ווינדי, ואת ג'ז.... אבל עכשיו אני לא יודעת על מי אני ארכב
כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? ברוררררר! זה הכי כיף טרוט וקאנטר
יצאתם פעם לטיול של כמה ימים עם הסוסים? כןןן! היה שולט

talkk

New member
עונהההה ../images/Emo13.gif

אני לא יוצאת הרבה לטיולים - מעדיפה מנז'! אבל לפעמים בהליכת קירור אני עולה ככה למעלה, להסתובב קצת בחוץ, יש נוף מדהיייייים של מבצר אפק... זה משעמם לאללללה לצאת לבד, תמיד כיף לסחוב איתך את נטע/קובי/איציק/ מישו אחר... אני יוצאת תמיד על אלפי! אבל לפני זה הייתי יוצאת על רעם האידיוט
הטיולים בד"כ בהליכה, לפעמים אנחנו עושים טרוט, ובעליות, אנחנו תמיד עוברים אחד-אחד בקאנטר, ויש כאלה שפותחים פערים בכוונה, כדי לצמצם בקאנטר! ארררררג! פעם זה גרר את כל הסוסים יחד איתם!!! ואני יצאתי בסוכות לטיול יומיים עם כל החווה, והיה שולטטטט הגענו למן חצי אי, שהכל מוקף מים חוץ מהפתח יציאה, והקמנו מנז', אבל היינו צריכים רק גדר אחת כי המים סיפקו את שאר הגדרות, וגם הקמנו לבד (!!) עמדות קשירה, ולאוכפים, ולתלות שמיכות, והיו סוסים שאי אפשר היה לשחרר במנז', אז דאגנו להם לקשור אותם והכל, וכל פעם הוצאנו סוס אחר כדי להאכיל אותו... ובחנוכה יצאנו כל החווה גם כן לטיול של יום אחד, והיה כזה גדול! ממש נהניתי, אבל חזרנו 3 שעות קודם כי לקפוצ'ינו היה קוליק...
, והיה ממש פצצתי! ופסח השנה, אנחנו יוצאים גם כל החווה לטיול של 3 ימים עם הסוסים כמובן, ואני מקווה שיהיה כיף! למרות שלא נראה לי, כי קובי ואיציק וגל ונועם לא יוצאים!! אררררר...טוף, נקווה שיהיה בסדר... חחח עשיתי מגילה, סורי! טל

../images/Emo39.gif עונה ../images/Emo26.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים? אמממ לא ממש.. בייחוד לא כשהשיעורים שלי ב7 עד 8 ורק שבוע שעבר התחלתי גם ב5 עד 6... בקיצור לפעמים...
כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? רק בקבוצה האם יש לכם סוס קבוע שאתם יוצאים עליו לטיולים? לא... אבל בשניים האחרונים זה היה או על אליוט או על התחת שלו
כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? בצעדת החולות כשהייתי על ונדי (או על אליוט) אז הייתי טיפשה... אבל אחר כך לפעמים עברנו לטרוט/קאנטר...
יצאתם פעם לטיול של כמה ימים עם הסוסים!? לא... זייהו...

ממממממ.........../images/Emo182.gif

לטיול יוצאים בערך פעם בשבוע, בקבוצה לרוב. כשאני יוצאת זה על גיל. בדרך כלל בטיול עושים הרבה הליכה, קצת טרוט ולפעמים קאנטר שהופך מהר מאד לגאלופ מטורף
ולפעמים הולכים לאיזה שדה כדי לעשות גאלופ בכוונה. לא יצאתי לטיול של כמה ימים, ת'אמת זה נראה לי סיוט.

aloniguy

New member
אני!!!

אנחנו יוצאים לטיולים הרבה בקיץ, כדי קצת לשחרר את הסוסים מהשיגרה של עבודה במנ'ג, לדעתי הם מעדיפים טיולים... אני בעיקר יוצא על הסוס שלי, אבל לא תמיד... לפעמים עושים קאנטרים, אבל תמיד בשליטה לא לתת לסוס להתפרק יותר מדי, ולפעמים טיולים רק של הליכה... אף פעם לא יצאתי לטיול של כמה ימים...

צ'ובות...../images/Emo41.gif

לא יוצאים הרבה, לפחות אני...אני מעדיפה מנאז' וגם בכלל לא יוצאים הרבה מהחווה!
יוצאים בקבוצה
אממ בעיקרון הליכה וטרוט..אם השטח בסדר ועודד או צביקה במצב רוח טוב אז קצת קאנטר.
לא יצאתי אף פעם...אבל אני רוצה

Juli kleo rullz

New member
תשובות...=] ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים? אמממממ לא הרבה ולא מעט.... =] כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? אני יוצאת עם לפחות עוד מישהו אחד... אסור לי לצאת לבד מהחווה... וממילא זה לא כיף לבד... האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים? כן... ברור.... פוצי שלי כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....?בעיקרון עושים גם טרוט אבל לא קנטר וגם בקושי טרוט כי אני בדרך כלל יוצאת למושב ולא לשדות יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? כן יצאתי איזה חמש פעמים לטיולים של יומיים.... אבל לא מהחווה שלנו...

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים? לא ממש כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? קבוצה..לבד זה רק לפרטיים אם אני לא טועה ולא ייתנו לי כי א. אין לי סוס וב. אני לא נחשבת מתקדמת.. האם יש לכם סוס קבוע שאתם יוצאים עליו לטיולים? לא כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? הכי כיף קאנטר+גאלופ!! טרוט זה תקוע כזה... יצאתם פעם לטיול של כמה ימים עם הסוסים!? לא

שיילי...../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אני יוצאת לטיולים, אבל לא הרבה, כי אני מעדיפה לרכב במנאז'. אני בדרך כלל יוצאת בקבוצה, אבל אני מניחה שיותר כיף לבד... בעצם לויודעת. לא בדרך כלל אנחנו עושים טורוט קאנטר וכו', אבל ממש ממש ממש ממש לפעמים עושים רק הליכנ ואולי קצת טרוט. לא, אבל כמעט יצאתי לטיול של יום, אבל האמא המעצבנת שלי לא הרשתה לי!!!

serdonix

New member
צ'ובות../images/Emo108.gif

אני לא יוצאת הרבה לטיולים בחוץ כי הסוס שלי טיפ-טיפה משוגע...
אבל יצאתי כמה פעמים... על רעם - כשוהא היה בחווה ועל ול-דן... אני אוהבת יותר לרכב במנז' אבל זה כיף מידי פעם גם לצאת החוצה... כשיוצאים לטיול ברור שעוברים לקאנטר \ טרוט !! זה כול הפאן...
באסה שהסוסיק שלי כזה פחדן

ניצקוש

New member
../images/Emo13.gifעונה...

אתם יוצאים הרבה לטיולים? כן....אבל לא עם החווה...עם הסוסים שלי.. כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? אני יוצאת עם חברים שלי שיש להם גם סוסי טיולים... או שאני יוצאת עם אבא שלי... האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים? כן...סהר!!! שולצ!! כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? תלוי...כשאני יוצאת עם החווה שזה יוצא פעם בשנה בערך..אנחנו עושים טרוט וקנטר...ועם אבא שלי והחברים אנחנו בדרך כלל בהליכה...חוץ מאיזה פתיחה כל טיול... יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? הרבה פעמים...אני ואבא שלי וכל החברים שלו..יוצאים כל חג לטיול של 3 ימים..על סהר...

popi199

New member
אני

יוצאת בדר"כ פעם בשבוע, בסופשבוע אם יש לי זמן. אני מעדיפה לצאת עם עוד בנאדם או עוד 2 אנשים. אני תמיד רוכבת על הסוס שלי שאוהב לעשות שטויות בחוץ. בדר"כ אני בקאנטר עד שהסוס שלי מתלהב יותר מדי. לא יצא לי, אבל כשאני יוצאת לטיולים זה בדר"כ לחצי יום.

אני!../images/Emo1.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים? לצערי לא..:/ כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? הרור שבקבוצה הרבה יותר כיף.. למרות שגם לבד זה ממש כיף! האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים? לא כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? קאנטר! הכי שולט בטיולים! יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? ברור!! חוויה של החיים! כל אחד חייב לנסות את זה!

../images/Emo85.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים?
עכשיו לא ממש..רק בחגים. כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!?
רקקקק בקבוצה. מי יודע מה יהיה בדרך?! אסור לצאת לבד. לפחות לא באיזור הזה.
האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים?
כן, רמה
כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....?
הליכה אבל מהירה..לפעמים טרוט מצמצמים בקנטר.. יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? כן. 3 (=

../images/Emo41.gif

אתם יוצאים הרבה לטיולים?אמממ לא ממש כשאתם יוצאים אתם יוצאים בקבוצה/לבד, מה אתם יותר אוהבים!? רק קבוצה זה איזור לא משו....... וחוצמזה קבוצה יותר כיף האם יש לכם סוס קבוע שאתצם יוצאים עליו לטיולים? כן...באק
כשאתם יוצאים לטיולים אתם נותנים לסוסים לעבור לטרוט/קאנטר או שהטיול רק בהליכה....? הרבה טרוט ומצמצמים בקנטר יצאתם פעם לטיול של כמה ימיםפ עם הסוסים!? לא =\

למעלה