חשוב כנסו ->>>>>>>>>>>>>>>>>

DriftingAway

New member
../images/Emo124.gifחשוב כנסו ->>>>>>>>>>>>>>>>>

קיבלתי אי מייל (ואני בטוחה שעוד הרבה פה קיבלו) על החיסון של הרפס1 כתוב שם שהסוסים המתחרים צריכים לקבל את הזריקה ולאחר מכן מנוחה של 6 שבועות וזה נראה לי ממש אבסורד שהסוס שלי יעבור 6 שבועות בלי רכיבה (אם לזה הם התכוונו?! הם לא הגדירו גם מה הכוונה למנוחה.. מנוחה ממה?!) מישהו כאן מתכוון לתת את החיסון הזה?

Ride Or Die

New member
לפי מה שאני הבנתי...

נותנים את החיסון ואחרי זה יש שבועיים עבודה קלה ואז צריך לחכות עוד שבועיים ואז נותנים שוב את החיסון...

נויקההה

New member
לפני מה שאני הבנתי זה לא ככה

לא יודעת איך אבל תשאלי את הוויטרנר של החווה שלכם

Blue Eyessss

New member
פףף../images/Emo47.gif

לפי המנהל של המחלקת סוסים בבית חולים הוטרינרי אחרי החיסון הזה צריך רק 3 ימי מנוחה...תדברי עם הוטרינר ואני נותנת את החיסון הזה זה מאוד מאוד חשוב לסוסה

מנוחה זה לאו דווקא חוסר עבודה

מהמ שאני יודעת זה שלושה ימי מנוחה כללית ואח"כ עבודה קלה במשך שבוע. והאמת? אני מעדיפה שישה שבועות בלי עבודה מאשר שהסוס שלי יחה כמובן שאפשר פוט לא לצאת לתחרויות אבל זהו לא אפשרות בכלל לא לחסן ולהשאיר את הסיכוי הכי קטן הזה הסוס שלי יקבל את החיסון.

snow snow

New member
אנחנו מחסניםם אצלינוווו

מורנייי צודקתתת!!! ובקשר לשאלה שלך נופקהה אין לי מושג אבל מחר אני ישאלל את מור ~ היום הוא חזר מאילת אחרי ששבוע לא היו שיעוריםם ועשינו לו מסיבה עם בלוניםם וזהה היה ממש מצחיקק!!! היה כייף היום בחווע!!!

DriftingAway

New member
זה לא קשור... גם לסוס שלי אין הרפס

וגם לסוסים של אנשים פה אני מקווה.... אבל צריך בכל מקרה

arieledaho

New member
אחרי החיסון המנוחה היא

לשלושה ימים.. ואם היה לי סוס ברור שהיתיי מחסנת אותו עדיף לחסן ולא לעבוד שבוע מאשר לא לעבוד שנה כי הסוס שלי חולה...

kuku113

New member
זה לא נתון לשיקול דעתכם

חובה לחסן סוסים מתחרים. שאר הסוסים לדעתי אם יש בחווה סוסים שמתחרים כדאי לחסן כי הם יכולים להעביר תנגיף ואם אין סוסים שמתחרים אז לא הכרחי

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסתם לידע כללי,

כמה חיסון כזה בכלל צריך לעלות?..

olivia 4 ever

New member
אמת ?

דווקא אצלינו בחווה חיסנו אתמול את כל הסוסים ..ורכבנו אתמול ... אמרו לנו לעבוד איתם קל ... אבל לא אמרו לי משהו לגבי מנוחה של 3 ימים .. מוזר ... זה יפגע בסוס אם עובדים איתו קל באותו יום שעשו לו את החיסון ?

את הסוסים בחווה שלנו חיסנו אתמול...

את הפרטיים שמתחרים וראיתי שגם סוסי בית ספר אבל נראה לי רק את אלו שיצאו לתחרות.. את טרזן חיסנו.... ושמעתי את הוטרינר אומר שזה 150 ש"ח לחיסון...

snow snow

New member
לנו הסבירו אתמול...

נותנים חיסון ואז עובדים במשך שבועיים חלש... לא קורעים אותם בגלל שהחיידק הוא פועל על מאמץ... אחרי שבועיים נותנים עוד זריקה.. ושוב אותו דבר שבועיים ואז מתחילים לחזור לכושר.. בחודש שבועיים וחצי האלה...

snow snow

New member
ושכחתי עוד משו... ששאלתי את מור

אם גם נקפוץ אז הוא אמר קצת רק להתאמן עלינו קצת...

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif שמיינהה

לפי מה שאני הבנתי הסוס מקבל את החיסון אחרי זה מנוחה של שלושה ימים ואז עבודה קלה.. וב-6 שבועות האלה הם התקוונו לזה שמחסנים את הסוס ורק אחרי שישה שבועות הוא מחוסן! נראה לי
וגם היה כתוב חיסון דחף או משו כזה...חחחח

למעלה