דליה מכפר עין הוד
New member
../images/Emo124.gif חוויות!!!
זהירות, נאום עושה דרכו אליכם!!! ובכן, לאחר שכתבתי נאום של שעתיים בערך, הוא נמחק לי, והתחלתי אותו שנית, לאחר איומים מצד יקיר הפורום, שבקצב הזה תכף יהיה יקיר הפורום לשעבר... אז ככה: לאחר אימונים מפרכים, שכללו צפיה ממושכת בוידאו ישן (ראיתם פעם שתי פסיכיות יושבות ובוהות עם חיוך מאוזן לאוזן???
) נסיעה באוטו
שכללה שמיעת הופעה תוך כדי זה, שכמה אנשים כנראה לא חיבבו במיוחד את העובדה, שאנחנו נוסעות להופעה והם לא, וניסו להתנגש בנו. אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. הגענו לצוותא, מוכנות ומזומנות, לקחנו הכרטיסים, ונעמדנו בצד. תוך כדי הזזת ראש ארעית של דנה, דנה קולטת בעיניה עלם חמודות שמעולם לא ראינו קודם.
כמובן, שהיא קראה לי לבחון את המצב, שאלנו שם כשלא ראו, מי הוא? מאיפה בא? ולהפתעתינו גילינו כי זה מר ארצי היקר. אותו אחד שבאנו לראות את ההופעה! איזה צירוף מקרים מרנין! ובכן, הבטנו בו, והוא הביט בנו, ללא ספק, האהבה פרחה.
כך החלפנו דקות ארוכות שיחה מרגשת ללא מילים: אנחנו מסתכלות, הוא מסתכל, אנחנו מסמיקות, הולכות לצד, חוזרות להסתכל וכו... ובכן, לממרות שחיזוריו קסמו לנו עד מאוד, החלטנו בצעד נועז להיכנס לאולם, כי עוד שניה יסגרו לנו אותו ונישאר בחוץ
השארנו את ליבו שבור לרסיסים. מסכן.
נכנסנו לנו בצעדים לבביים לאולם, התיישבנו בניחותא בכיסאות המעולים שהיו לנו, וחיכינו למשיח. כעבור דקות אחדות, המשיח אכן נכנס, כשהוא מלווה בשני המלאכים צילי וסינגולדה, ומנעימים לאוזנינו את שירת ה"ירח" המקסימה והקדושה. כשבויות ברוח הקודש, נראינו כמו שתי מסטולות אחרי כמה כוסות.
ובכן, מכאן והילך ההופעה נראתה כהופעות הקודמו שהיינו בהן, אין חדש תחת שמי ים התיכון.
אך כאן, ראוי לציין את הבתולה הקדושה, דנה, שבאה ללוות אותי לביקור הקודש אצל המשיח, והצחוקיאדה המשעשעת שהלכה שם, אומנם הפריעו לשכיננו שביקרו אף הם את המשיח, אך קסמה לי מאוד והיה חביב ביותר.
דבר אחד שהפריע. היתה הופעה נורא ארוכה, באמת. קצת יותר משלוש וחצי שעות. שלוש שעות מתוך זה, עשינו בישיבה.
מה זה זה????????????????????????????????? ישנונים, אומנם זה המשיח, אבל קמים, רוקדים, משתוללים. מה זה ההרדמות ההמונית הזאת, מה קרה לכם?????????????????????????????????????????????? בשתי ונכלמתי לעומתם. אנוכי והבתולה הקדושה, הרגשנו בעצמותינו שאנו רוצות לרקוד ולהשתחרר, והמלאכים הזותרים הפריעו לנו. בושה.
אני גאה לספר, שבשיר "עף גוזל", נעמד לידי הבחורצ´יק בכבודו ובעצמו, ושר לי לאיזה רבע שיר, תוך כדי שהוא מבצע את הדבר הכי רומנטי שעשו לי בחיים. הוא שם לי אצבע על הראש. מרגש.
שגיא, למה אתה אף פעם לא שם לי אצבע???? ותוריד ת´מחשבות הגסות מייד, שמעת??? שלמה הביא מאיפשהו כדור מרשרש כזה, ומה זה התלהב ממנו. כמו ילד בן 4. התחיל לרשרש בו, ובאיזה שלב הוא העיף את זה לאלוהים יודע איפה. באיזה שהוא שלב, הוא קלט שזה לא ביד שלו, והתחיל להגיד "איפה הביצה שלי?". נורא רציתי לקום ולהראות לו, אבל אם אחרי 52 שנה הוא עדיין לא יודע... מה אני אביך אותו...?
בסוף היה קטע מרגש לאללה. הוא סיפר על איזה זמר שראה בכפר קטן ליד לונדון, שהיה יושב ליד הפסנתר, במשך 3 שעות, מנגן ושר ולא מוציא מילה מפיו, ובסוף הערב, הוא היה יוצא, והקהל, במקום למחוא כפיים, היה רוקע ברגליו כמה דקות. אז הזמר היה חוזר, משתחווה קלות, ואומר: good evening אז כששלמה יצא להדרן הראשון שלו (מתוך שבע בערך...), כולנו רקענו ברגליים, וזה היה מרגש לאללה.
אוקי, הבטחתי שאני לא אספר, שאני לא אודה, אבל אני אספר בכל זאת. אתם יודעים מה היה השיא של הערב??? שלוש אפשרויות: א. שלמה פצח במופע חשפנות נועז ב. שלמה פצח בווידוי סוער על נטיותיו המיניות ג. להציל אותך. נו, נו, מה בחרתם???????? לא מה הייתם רוצים, מה בחרתם???? סוטים. אז כן, להציל אותך היה השיא. הוא שר את השיר בערך רבע שעה. בהתחלה התחיל רק עם סינגולדה על הגיטרה, אבל הקהל כל כך התלהב, עמד על רגליו, קפץ וצרח בהיסטריה, הוא הכריח את הנגנים לבוא לנגן, ודפק ביצוע ענק לזה. אם זה יצא מהפורום שאני הייתי בין המתלהבים, אתם מתים, שמעתם????
נעבור נושא. בפרץ של התלהבות מטומטמת, התקשרתי לשלמה באמצע ההופעה, והשמעתי לו את עצמו (זה מה שנשאר) במזכירה שלו. בדיעבד, מזמן לא עשיתי מעשה מפגר כל כך, מצד שני, מתי כבר עשיתי מעשה חכם בחיים שלי...?
לסיכום: אני רוצה עוד פעםםםםםםםםםם אוףףף בעזרת השם, עוד חודש אני כנראה אלך עוד פעם איזה יופי). כמובן, אני חייבת. אחרי שהלך ביני לבין שלמה כל כך טוב בהופעה הזאת, אני לא יכולה לאכזב אותו ולא לבוא, לא?
"קצת שמח, קצת עצוב...."