ברוכה הבאה!! שני, 18, אבן יהודה
L Lily SonataArctica New member 1/6/07 #100 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני איילת, 17, רמת גן... תבואי להופעה של נייטוויש...
B blacknwhite New member 2/6/07 #116 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ענבר, בת 14, מת"א. השתלבות נעימה!
I Itay Simons New member 30/5/07 #3 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני איתי, השתלבות נעימה. ותבוא להופעה!!!!!!
D DarkSideOfTheMoon16 New member 30/5/07 #4 אופקים? פוואר מטאל? נייטוויש?!../images/Emo122.gif זה אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי, בחיי, בכל מיקרה- וולקם!.. אתה לא לומד במעלה הבשור בטעות נכון..?
אופקים? פוואר מטאל? נייטוויש?!../images/Emo122.gif זה אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי, בחיי, בכל מיקרה- וולקם!.. אתה לא לומד במעלה הבשור בטעות נכון..?
I Itay Simons New member 30/5/07 #6 אופס, חשבתי שזה השתרשר לשירשור של החוליה ../images/Emo6.gif אין לי כוח למחוק.
A AndJusticeForAll New member 30/5/07 #10 הלו;[[[ דונט לזלזל אולי באתי ממקום שרובם שם לא מכירים את המושג מטאל.שלא נדבר על פאוור מטאל.אבל זה לא אומר שכולם שם ככה ולא אני לא לומד במעלה הבשור:O למרות שהייתי מת להיות שם.פעם אחת הופעתי שם וראיתי שם את הילדים בבצפר ומה זה רציתי בצפר כזה.
הלו;[[[ דונט לזלזל אולי באתי ממקום שרובם שם לא מכירים את המושג מטאל.שלא נדבר על פאוור מטאל.אבל זה לא אומר שכולם שם ככה ולא אני לא לומד במעלה הבשור:O למרות שהייתי מת להיות שם.פעם אחת הופעתי שם וראיתי שם את הילדים בבצפר ומה זה רציתי בצפר כזה.
D DarkSideOfTheMoon16 New member 31/5/07 #34 ../images/Emo6.gif כן יש לנו בצפר מאוד אמ... מגוון../images/Emo3.gif מתי הופעת? צליל צעיר? יכול להיות שראיתי אותך..
../images/Emo6.gif כן יש לנו בצפר מאוד אמ... מגוון../images/Emo3.gif מתי הופעת? צליל צעיר? יכול להיות שראיתי אותך..
A AndJusticeForAll New member 1/6/07 #58 חחח מגוון זה טוב::: חח לא,הופעתי בתחרות ההיא של מוטורולה בדרום. אני ניגנתי על הבס שם (אני לא בסיסט.אני גיטריסט .סתם זה היה תפקיד קל אז אמרתי למה לאP
חחח מגוון זה טוב::: חח לא,הופעתי בתחרות ההיא של מוטורולה בדרום. אני ניגנתי על הבס שם (אני לא בסיסט.אני גיטריסט .סתם זה היה תפקיד קל אז אמרתי למה לאP
L lacrimosa girl New member 31/5/07 #28 אופקים? מכיר אנשים שלומדים בקבוצת יבנה? [אתה מכיר אותי! עלומה/לאקרימוזה, כמעט 16 ]
A AndJusticeForAll New member 31/5/07 #31 חחח,לא אני לא מכיר אני אפילו לא יודע מה זה קבוצת יבנה חח וואלה מאיפה אני מכיר אותך?
L lacrimosa girl New member 31/5/07 #39 מעכשיו ../images/Emo3.gif הממ אופקים וכל האזור...סעד, עלומים, נתיבות--> לומדים ביבנה, המסכנים רגע, גם אני לומדת שם. אם אפשר להגדיר את מה שאני עושה שם "לומדת." -מתפוגגת-
מעכשיו ../images/Emo3.gif הממ אופקים וכל האזור...סעד, עלומים, נתיבות--> לומדים ביבנה, המסכנים רגע, גם אני לומדת שם. אם אפשר להגדיר את מה שאני עושה שם "לומדת." -מתפוגגת-