טי אן
כמו באייאן או ג'רמי לא יושב לי טוב בכלל, כנראה בגלל המבטא, מצטער אבל זה מציק לי באוזן... סאב? סאב אמ.סי מצוין, באמת, אבל עדיין אני מעדיף את שי עליו. הסיבה? אצל סאב הרבה מהיכולת הולכת לאיבוד בlive הוא לא נשמע דומיננטי כמו בשירים. שי לעומת זאת לא הולך על 'גימיקים' בשירה שלו, ולכן עובר מייק בלי לאכזב גם בהופעות חיות. מוקי? מוקי הוא לא אמ.סי. לפחות לא ב'ורסיה' החדשה שלו... הוא יותר זמר מאשר ראפר... אמ.סיז שכן מתקרבים לשי? איתמר - שלדעתי עוד שנתיים יתפוס אצלי את המקום הראשון ברשימת האמ.סיז האהובים עלי. בייבי - שפשוט עושה את זה שונה, אבל מצוין לטעמי. סאב - למרות מה שאמרתי עליו למעלה, הוא אמ.סי מצוין מני - למרות שהמון זמן לא שמעתי כלום שלו, הוא לטעמי אחד האמ.סיז הכי טובים שיש (או היו) ב'סצנה'. קוטג' - הבנאדם עם הפלואו הכי מטורף בפלנטה... נימי נימ - אמ.סי (microphone controller), במובן הכי מילולי של הביטוי, אין לו ווקאל סקילז מטורפים, וגם לא פלואו מטורף כמו לקוטג', בייבי או איתמר, אבל הבנאדם (כמו שי לטעמי) מכשף את המיקרופון. קוואמי - גם כן, יש בו משהו שפשוט מחייב אותך להקשיב לו. הבית שלו ב'טרנטה' אגב, הוא אחד האהובים עלי. אני יכול להמשיך עם עוד המון אמ.סיז מצוינים שיש בארץ, אבל אלה מי שקפצו לי ראשונים לראש... ואם יש משהו הזוי בהודעה הזו, אני פשוט עייף...