חדשות!

DJ JuVi

New member
../images/Emo124.gif חדשות!

ידיעות חדשות שהגיעו זה עתה (ונא לקרוא עד הסוף!): א. במסיבת הראפר במסיכה בג'י ספוט, בתאריך 19.4, יימכרו חולצות מיוחדות וחדשות של שי 360. אלה יהיו חולצות היפ הופ רחבות בניגוד לחולצות הקודמות (שדרך אגב, סולד אאוט). ב. ההשקה הרשמית של אלבום הבכורה של שי 360, "Chapters", תיערך ב-24.4 ותלווה בהפתעות רבות... ג. השמועות אומרות ששי יגיע לג'י ספוט ב-19.4, אבל הוא לא הראפר במסיכה. ההימור שלו על הראפר במסיכה: קוואמי. ד. רוי (a.k.a Royal) הופיע באמצע מרץ באיטליה בפסטיבל "דיזל" היוקרתי שנחשב לאחד הפסטיבלים הנחשבים ביותר של התקופה האחרונה. בהופעה הוא ביצע מספר שירים מתוך אלבום הבכורה וגם חומרים חדשים, ובנוסף שני פריסטליים, והפריסטיילים האלה מצורפים להודעה. נא להוריד...! ה. במקביל להזמנה להופיע בפסטיבל, נכנס רוי לפלייליסט של DJ Mesta ברדיו, אחד השדרנים הנחשבים ביותר באיטליה. רוי נכנס לפלייליסט עם הסינגל "Hip Hop Hands". זהו לבינתיים... ניתן להירשם למיילינג ליסט של 972Records ולהשאר תמיד מעודכנים בדיסקים החדשים ביותר, בחדשות החמות ביותר, ובהפתעות המפציצות ביותר. רוצים להרשם? שלחו הודעה במסרים האישיים. נדב 972Records

DJ JuVi

New member
../images/Emo124.gif עוד חדשות!

אלבום הבכורה של שי + חולצה של שי במחיר מבצע מיוחד לג'י ספוט!!

DJ JuVi

New member
../images/Emo124.gif עוד חדשות!!!

את זה לא ידעתם קודם, ואתם הראשונים לדעת: באלבום הבא של שי, שייצא בקרוב, ייתארח (בין השאר...!) סניקרס (a.k.a סניקאז) בהופעת אורח נדירה.

or001

New member
האמת שידעתי, ואם בנאדם

חסר-"קשרים" כמוני יודע - אז כנראה שזה לא כ"כ אקסקלוסיבי. ו- א. ההודעה הראשונה שלך כבר נכתבה על-ידך לפני יום-יומיים. ב. כנ"ל ההודעה השנייה. ג. מה שהופף אותן ל-לא חדשות! ד. תפסיק להציק. רק שים כותרת: חדשות! ואנחנו כבר נדע מה יש לך להגיד. כן כן... ג'י ספוט... שי 360... רויאל... 972... יש לי את הטלפון של גיא מרייס יונייטד יא אללה איזה כיף. ה. הגדה של פסח - חג שמח!

DJ JuVi

New member
חג שמח.

אני לא חייב לך אפילו חצי הסבר. אני אמשיך לעדכן חדשות ולנסות לשמור על פורום שמתעסק במוזיקה שחורה (ולהתעסקן בדרך...).

NO-BLESS

New member
רק עצה ידידותית

אני מאמין ששי היה מעדיף לספר על הדיסק הזה בעצמו ושלא יחשפו את כל מה שהולך להיות בדיסק.

DJ JuVi

New member
תשובה ידידותית

שי מספר דווקא. ואני, כחלק מחברת התקליטים שמפיצה את הדיסק(ים) WorldWide, מדווח לפורום, כמובן ברשותו ואישורו של האומן.

ההשקה הרשמית?!

רגע רגע מה זאת אומרת ההשקה הרשמית אני קניתי את הדיסק ברשת חנויות צליל מה כבר יהיה יותר רישמי טאוור רקורדס?

DJ JuVi

New member
עד עכשיו הייתה מכירה מוקדמת

ההשקה הרישמית תלווה בלא מעט הפתעות...

DJ JuVi

New member
עד עכשיו לא הייתה הקפצה.

עכשיו ההקפצה הראשונה, למען כל מי שישן בלילה.

DJ JuVi

New member
"שבכל הלילות......."

"שבכל הלילות, אין אנו מקפיצין אפילו פעם אחת, אפילו פעם אחת.... הלילה הזה, הלילה הזה, כולנו מקפיצים! הלילה הזה, הלילה הזה, כולנו מקפיצים!"

DJ JuVi

New member
שי עם סניקאז בשיר חדש!!!

זה הכל כתוב בהודעה המקורית...!!!!!

hevel

New member
ד"א, ניראה לי ששמעתי על זה כבר מיזמ

מיזמן. אם אני לא טועה השיר הזה הוקלט בזמן שסניקרס ביקר בארץ (בערך מתי שפתחו את הקוונס). ככה לפני איזה 3 חודשים... ד"א ניראה לי שיש גם תמונה שלהם (שי וסניקרס) מקליטים באולפן (גיניוס אי
)

KuBaNoS

New member
זה היה בערך שבוע לפני הסילבסטר...

ד"א סניקרס אמר לי את זה

DJ JuVi

New member
הם צודקים, ואתה טועה.

הם צודקים - זה בהחלט הוקלט בביקור האחרון של סניקרס בארץ. אבל, אף אחד לא ידע איפה זה אמור לצאת (לפרוטוקול - זה לא היה מיועד לאלבום של שי עד כמה שידוע לי...) ואני הראשון שאומר איפה - באלבום הקרב ובא של שי 360. בקרוב...

da^Lord

New member
אני בטוח שהדיסק הבא של שי

זה שבעברית- יהיה הצלחה מסחררת. שי עננננננננננק. הראפר הכי טוב בארץ, ללא ספק. הליריקה שלו מצוינת..עמוקה וחכמה ובכלל..

DJ JuVi

New member
אמממממ.... דה'לורד....

מסכים איתך (מאוד והרבה מעבר לזה) לגביי שי והיכולות האינסופיות שלו מכל הבחינות. אתה צודק בהחלט. אבל בקשר לדיסק... אמממ....

למעלה