חדשות!

tomoshe

New member
ללא ספק?

בלי להוריד מהיכולות הבאמת טובות של שי, שהוא באמת מהטובים, אבל להגיד הכי טוב ללא ספק? נסחפת קשות.

oRiddle

New member
כרגע לטעמי

כן שי הוא האמ.סי. הכי טוב בארץ. בינתיים.

tomoshe

New member
הממממ...

סתם כמה הצעות אלטרנטיביות : מה עם טי אן? מה עם מוקי? מה עם סאב? (בתור אמסי לא בתור כותב ליריקס) מה עם טי אן? (אני יודע שכתבתי טי אן פעמיים...)

oRiddle

New member
טי אן

כמו באייאן או ג'רמי לא יושב לי טוב בכלל, כנראה בגלל המבטא, מצטער אבל זה מציק לי באוזן... סאב? סאב אמ.סי מצוין, באמת, אבל עדיין אני מעדיף את שי עליו. הסיבה? אצל סאב הרבה מהיכולת הולכת לאיבוד בlive הוא לא נשמע דומיננטי כמו בשירים. שי לעומת זאת לא הולך על 'גימיקים' בשירה שלו, ולכן עובר מייק בלי לאכזב גם בהופעות חיות. מוקי? מוקי הוא לא אמ.סי. לפחות לא ב'ורסיה' החדשה שלו... הוא יותר זמר מאשר ראפר... אמ.סיז שכן מתקרבים לשי? איתמר - שלדעתי עוד שנתיים יתפוס אצלי את המקום הראשון ברשימת האמ.סיז האהובים עלי. בייבי - שפשוט עושה את זה שונה, אבל מצוין לטעמי. סאב - למרות מה שאמרתי עליו למעלה, הוא אמ.סי מצוין מני - למרות שהמון זמן לא שמעתי כלום שלו, הוא לטעמי אחד האמ.סיז הכי טובים שיש (או היו) ב'סצנה'. קוטג' - הבנאדם עם הפלואו הכי מטורף בפלנטה... נימי נימ - אמ.סי (microphone controller), במובן הכי מילולי של הביטוי, אין לו ווקאל סקילז מטורפים, וגם לא פלואו מטורף כמו לקוטג', בייבי או איתמר, אבל הבנאדם (כמו שי לטעמי) מכשף את המיקרופון. קוואמי - גם כן, יש בו משהו שפשוט מחייב אותך להקשיב לו. הבית שלו ב'טרנטה' אגב, הוא אחד האהובים עלי. אני יכול להמשיך עם עוד המון אמ.סיז מצוינים שיש בארץ, אבל אלה מי שקפצו לי ראשונים לראש... ואם יש משהו הזוי בהודעה הזו, אני פשוט עייף...

da^Lord

New member
נימי ליריסיסט מצוין.

כל מי שציינת כאן מעולה. בייבי לדעתי הוא כוכב עולה, ואיתמר גם. לא ששמעתי משהו ממה שקוואמי עובד עליו, אבל כמו שאני מכיר אותו ,גם הוא לא פראייר, ואני מאמין שהוא יוציא דיסק מעולה.

oRiddle

New member
היו מספיקים לי 3 שירים

כדי לשפוט את מה שקוואמי הולך לעשות: מעבדות לחירות, זמן שנקום ו'האמת לשי' שהם ביצעו בפארק בקיץ. הבתים האלה מראים עד כמה קוואמי הוא ליריסיסט ענק. נימי? נימי ליריסיסט מצוין בנוגע לשירי מסיבות, ובהקשר הזה אגב, לדעתי הבית שלו מ'מסיבויאקה' הוא בית גאוני. וגם באגו יש לו מה להגיד ('תהודת זהות), אבל לא שמעתי ממנו עדיין בית אחד 'רציני'. בייבי ואיתמר אדירים, ואיתמר לדעתי כבר היום לוקח את סאב בקרב על תואר 'הפריסטיילר הטוב בעברית'.

kapoya

New member
טי-אן??????????

הטעם שלך רחוק מאוד משלי אבויה... איך אתה בכלל יכול להשוות בין שי לטיאן חסר הכשרון? אבל כמו שאומרים...על טעם ועל ריח...

hevel

New member
ניראה לי שתאמר יצליח פחות משי

בישראל. אך אני חושב שהוא יצליח יותר בעולם מאשר בישראל, כי מה לעשות רובנו לא מיתחברים לליריקסים שלו ושהוא שר בערבית רובנו לא מבינים מילה (ולא ניראה לי שאפשר להעריץ מישהו שאתה אפילו לא יודע מה הוא אומר בשיר:-|)

da^Lord

New member
באחריות אני אומר

לא רואה אף אחד ממטר. חכה בסבלנות ותיווכח.

da^Lord

New member
ובקשר לטיאן

אני מאוד מאוד אוהב אותו כראפר, וכבן אדם, קבוצת דאם עושה דברים מצוינים. אבל סטייל אחר משל שי.

da^Lord

New member
הם חזרו מסיבוב הופעות באירופה

ומאוד נהנו שם. אמממ.. זהו.

למעלה