חדשות חמות!!!!

YUZY

New member
../images/Emo32.gifמה קורה עם הגמד והענק../images/Emo35.gif

אנחנו לא אמורים לגלות היום מי הגמד של כל אחד ?!

YUZY

New member
ההודעה של הגמד והענק

כבר עברה עמוד!! מה קורה? הרי היום צריכים לגלות!! מישהו
"תענו לי!! תענו לייייי למהההההההה?! שמישהו יענה לייייייייי! ת-ע-נ-ו ל-י !" [גרי המלך
]

Bitch the only

New member
תבלה בנעימים!!../images/Emo39.gif

כמה דברים... 1. היי מה קורה? 2. איך החיים? 3. הכל דבש??
4. במפגש הבא אני יהיה רשמית בפורום..(כי במפגש הקודם התלוותי לדניאלה..
) 5. אורי?שיהיה לך בכייף!! תבלה!! ותזכור: חו"ל ללא טובלרון זה כמו חומוס בלי פיתה! זה כמו ג. יפית ללא אווזי!! 6. זהו...ביי!

Jen74

New member
אתה רע, רע אחד../images/Emo7.gif

בוא כולנו ניסע ללוס אנג'לס בפסח ונעשה שם את המפגש
ככה, לבוא לכאן ולזרות לנו מלח על הפצעים? לא רק שלא תהיה במפגש, אתה טס ללוס אנג'לס ועוד מתלונן???

שירנאעה

Well-known member
english*../images/Emo210.gif

ו.. תהנה !! :) אבל.. אבל.. עד שרציתי לבוא למפגש ..
חעח נו אורי אל תיהיה כזה, תן לנו אישור ^^

../images/Emo124.gif חדשות חמות!!!!

אם חשבתם שתיפטרו ממני במפגש פסח-טעיתם
הטיסה שלי בסוף היא מה-18.3 עד ה-29.3 וזה לא כל חופשת פסח אז אני אשתדל להגיע
אבל את היומולדת שלי [19.3] אני לצערי לא אחגוג בפורום
רשמו ביומנים: 4.3 זהו היום של הלילה הלבן השני! זה חופש פורים,יום ראשון,והיום שאחריו הוא גם חופש כך שאין בעיה לישון מאוחר. כנראה-רק כנראה-זה יהיה גם היום של המפגש ואז יהיה לכם יום שלם של הפורום שכולל מפגש ולילה לבן.
כאמור,בלילה הלבן יהיו פעילויות והפתעות ומנלבד הפעילויות הפעם תצטרכו לצבור נקודות במשך הלילה. מי שיצבור את מירב הנקודות יזכה בפרס שעוד לא נקבע. בשביל להכניס אתכם לאווירה החל מיום ראשון הבא ה-21.1 יעלו בפורום פעילויות שאני וטל הכנו בזמנו לפורום והנקודות שתצברו בפעילויות האלה יצורפו לנקודות מהלילה הלבן במרץ. מוכנים

YUZY

New member
../images/Emo4.gif

אני לא סוגרה שאני אגיע למפגש וגם לא ללילה הלבן.. כי בדרך כלל בחופשים של פורים אינלי אף פעם זמן .........

YUZY

New member
אני באמת אנסה

כי אני ממש רוצה להגיע !! ולפחות אני יודעת על זה מעכשיו.. אז ביינתים אני עדיין סגורה אבל יש עוד דיי הרבה זמן עד למפגש אז אני לא יכולה לתת תשובה סופית ביינתים

למעלה