חדשות חמות!!!!

../images/Emo32.gif תשכחו ממפגש פורום בפסח ../images/Emo46.gif

-נא לקרוא את ההודעה הבאה במבטא בריטי- בפסח הקרוב אני אורי טס ללוס אנג'לס!!!!!!!!! עכשיו זה מאושר באופן סופי!!!!! אני יוצא עם משלחת מבית הספר ואני הולך להיות בלוס אנג'לס כל החופש!!!! SO NOW-SPEAK WITH ME JUST INGLISH! ותרגום בשביל עופר: ומעכשיו דברו איתי רק אנגלית! וזאת הודעה אוף רגילה

B o N u s

New member
../images/Emo2.gif *אני אעשה את עצמי מופתע*

אבל זה בסדר, נעשה מפגש. זה לא מונע או משהו.. מקסימום פעם אחת לא תהיה.. עופר יהיה, נכון? '.'

B o N u s

New member
אה וכמובן,

תהנה! אף על פי שיש עוד זמן כמובן :) [יהיה מפגש בפורים אגב..]

alon2233

New member
אז תגיד לי לפני המפגש הקרוב להביא..

לך את הקומונה[לנהל]. אם אתה תצטרך?

שירנאעה

Well-known member
וואעה../images/Emo210.gif

אז אם ככה המפגשים יצאו די קרובים .. ונתראה פעמיים [כמעט] רצוף

תהנההה

למרות שכבר דברנו על זה אבל בכל זאת.. יהיה לך את הסיכומים של זהבית להשלים את מה שהפסדת.. ואתה עדיין בא למיפגש פורים!!!!!!!

Brombit

New member
כל מה שיש לי להגיד- ../images/Emo115.gif

צריך מבטא אמריקאי, לא בריטי, כי לוס אנג'לס זה בארה"ב... חוץ מזה אני אדישה לנסיעה שלך... ויהיה מפגש בפסח אם נרצה ולמה שמת פרצוף כועס?
כואבת לי הבטן

slee4

New member
תהנה...

והרשה לי לתקן אותך...לא inglish זה english...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מההההההההההההההההההההההההההה

?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!??!?!?!!?!?!? אני גם נוסע בפסח [שבוע לפני החופש כולל שבוע מהחופש] ללוס אנג'לס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווו אולי אני אראה אותך שםם!! אני יהיה גם בלאס ווגאס וסן פרנסיסקו!!!!!!!!!

go goldi

New member
תהנה

זה שאתה לא תיהיה פה לא ומר שלא יהיה מפגש לא כל העולם סובב סביבך!!!! בצחוק

Because Of May

New member
יפה לך!../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

So from now on, i'm going to speak only Engligh with you. Ohh, It's like Alona... When she did the odition [sorry if I have spelling mistakes] on MTV... It was funnt!
Ori, enjoy there! And give a lot of prasents!

YUZY

New member
איזה כיף לך !

תהנה שם
אבל יש עוד מלא זמן עד פסח ....... ואגב, אני באמת מתה שיהיה פה עוד מפגש פורום כי אני כבר רוצה לפגוש את כולם!

למעלה