זה רשמי..

chenwest

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif

הרשיתי לעצמי להרוס רק בגלל שמעלי הייתה אחת שכבר הרסה, אבל נעלמה ההודעה שלה.
סליחה

ringe lotte

New member
גם אני בוכה!

אני מסרבת להאמין... אבל הן מה לעשות... רק עכשיו ראיתי את זה וזה כ"כ כואב לי.... כולן אמרו הכל אז אני פשוט אסיים בזה שאני אוהב אותו תמיד.

msh196

New member
קראתי את זה כמה פעמים

ולא יכולתי להגיב זה ממש כואב לי אני לא יכולה להפסיק לבכות בראש אולי אני מבינה שזה טבעי שהוא ירצה להתפתח אבל הלב שלי לא יכול לעמוד בזה זה כל כך כואב,ממש סכין בלב כל כלך שמחתי שהם חזרו ועכשיו שוב הכל מתנפץ אני לא מאמינה שיהיה עוד אלבום וגם אם יהיה הוא כנראה יסמל את הסוף אין בקסטריט בלי קווין אם הוא עוזב זה בלתי נמנע שעוד אחד יעזוב . אני מנסיה להפסיק אבל זה לא הולך אני כל כך עצובה לא יכולתי להגיב בהתחלה ששמעתי אבל החלטתי בכל זאת להוציא את זה החוצה קווין תהיה חסר ללא כל ספק

WinnerLose

New member
לאאאאאאאאאא נכון!!!!!

תגידו שזה לא נכון!!!! אני עכשיו פה ממחזר טישואים, מטפטפות לי טיפות כמו ממטרה בבלומפילד רגע שאני יבין עכשיו הם צריכים למצוא הומו חדש, או שהם נשארים רק 4 מתרוממים?

אתה בטוח שאתה מעריץ?

כי אם כן היית יודע שהם אינם גייז, אז אל תדבר שטויות ותגיד עליהם מתרוממים, חוצפן! ולבנות: למרות שהעליתי הבוקר (בשעה 08:00) בהייד פארק, את ההודעה על כך שהוא עוזב, אני עדיין לא מאמין ולא מעקל את העניין. כולי תקווה שהוא יחזור ללהקה במהרה, כי שוב: בקסטריט בויז בלי אחד מהם (ולא משנה מי מהם) זה לא בקסטריט בויז, אלא סתם אסופה של בחורים חתיכים ששרים יפה. חוץ מזה שזה לא הגיוני שקווין (שזימן את בריאן ללהקה) יעזוב, כי האם הגיוני שמי שזימן את בן דודו ללהקה, הוא שינטוש ויגרום (חס וחלילה) לפירוק הלהקה? לדעתי זה חסר כל הגיון, ואני מקווה שהוא יחזור ללהקה במהרה, כי שם מקומו הטבעי.

Howie Girl

New member
אם באת לפה כדי לצחוק על אנשים,

הייתי מציעה לך ללכת מפה ומהר. כי אתה באמת לא מצחיק
. וסורי. אבל הם ממש לא מתרוממים.

למעלה