זה רשמי..

miririch

New member
אני מרגישה כאילו אני עומדת למות!!!

בא לי לבכות ויש לי לחץ בחזה...

Shiri from the block

Active member
אוףף אני לא יכולה ככה../images/Emo7.gif כל רגע שעובר אני רק מדוכאת מזה עוד ועוד, אני לא מסוגלת../images/Emo7.gif כל כך קשה לעכל את זה, אני לא רוצה../images/Emo7.gif אוףףף הוא היה חלק כל כך חשוב בשבילי בלהקה, אני לא מסוגלת לחשוב שהוא כבר לא יהיה שם....../images/Emo7.gif

זהבית 1

New member
קווין לאאאאאאאאא

אתה לא יודע מה אתה וחבריך ללהקה בשבילי 13 שנים שאתם חלק מחיי 13 שנים איתכם הצלחתי לשכוח את כל הדברים הרעים שהיו לי 13 שנים שרק אתם הצלחתם להוציא אותי מרגעי העצבות 13 שנים אתכם שמחתי מכל הצלחה שלה זכיתם 13 שנים שאתם חלק מחיי בבקשה אל תעזוב אני לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיכםםםםםםםםםםםםםם כי זה ברור שאם תעזוב אז לא יהיה בקסטירט

chenwest

New member
בננות../images/Emo24.gif ../images/Emo203.gif

איזה עצוב לשמוע את זה
בתור אחת שעברה מקרה כזה עם הפייב שלה ויודעת בהחלט איך ההרגשה אני מקווה שתבינו את ההחלטה של קווין לעזוב ולא תקחו את זה בתור יריקה לבאר
קווין..
.

chenwest

New member
הוא לא שיקר. ../images/Emo203.gif

אני לא רואה את זה בתור שקר, סה"כ בהתחלה הוא יצא בשביל המשפחה שלו. זה שוהוא החליט לצאת לקריירת סולו זאת זכותו, אני מכבדת לגמרי את החחלטה הזאת שלו. את יכולהלשמוע את כל מה שיש לו להגיד בקשר לעזיבה שלו בreal to me ככה שהוא יצא הכי אמיתי שאפשר.
אז נכון היו שנים יפות אבל זהו, מבחינתו זה הגיע לשלב שזה כבר לא זה ובתור אחת שמעריכה אותו באמת| אני תומכת בו 100% ואוהבת אותו בדיוק כמו קודם.

miririch

New member
לפחות אם הוא היה יוצא לקריירת סולו-

אז זה היה חצי נחמה כי היינו רואים אותו איפה שהוא אבל ככה....?ביאוס

chenwest

New member
לדעתי: ../images/Emo203.gif

הוא כן יצא לקריירת סולו. אם לא זה פשוט יהיה סתם בזבוז כי סכ"ה את הכשרון (ולא רק לשיר, כישרון מבחינת לנהל את הקריירה שלו שזה לא פחות חשוב) יש לו בהחלט

עדידי15

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

למרות שהוא הכי לא אהוב עליי מבינהם(סלחו לי
)הוא כזה ענקי! ולפי מה שאני רואה הוא האבא,המייסד.
לא רוצה.

elena20

New member
אני בהלם.........פשוט נורא קשה לי

לעכל את זה כרגע,בקסטריט מעכשיו 4????????? לא יהיה יותר קווין?????????? אני פשוט לא יודעת מה לכתוב.....מרגישה כל כך הרבה רגשות מעורבים,מצד אחד מבינה את קוו שהוא רוצה להתקדם עם החיים שלו,אבל מצד שני כועסת עליו,פאקקקקקק אתה בבקסטריט בויזזז הרבה היו שמחים להתחלף איתך,אתה עושה את מה שאתה אוהב,אתה נמצא עם 4 חברים שהם כמו האחים הקטנים שלך.... בקיצור אני באמת צריכה לעכל את זה ואני אולי אהיה מסוגלת לכתוב תגובה יותר נורמלית...

miririch

New member
elena20 תגובה נכונה!

את מה זה צודקת. כולם היו מתים להתחלף איתו!לא זכיתי לראות אותם ועכשיו זה כזה מעצבן...החלום שלי התנפץ לרסיסים אני מרגישה שלעולם הם לא יבואו ואני לא אראה אותם בהרכב מלא. קווין היה מיי פייביוריט ומה זה קשה לי עם זה ...

למעלה