זה רשמי..

Eti No Name

New member
אני עדיין לא מעכלת.. ../images/Emo14.gif

כשאני אוכל, אני אגיב בצורה נורמלית.

Gali Azoulay

New member
לא רוצה!

לא רוצה זה לא הוגן!!! איך דווקא עכשיו הוא עושה את זה??? אני יודעת שזה לא הכי בסדר מבחינתי ואולי זאת לא התגובה שכולכם מרגישים אבל... אני כל כך כועסת!!!! זה מעצבן אותי!! אני עצובה, וזה מתסכל, ואני לא יודעת מה יהיה עכשיו..... זה בחיים לא יהיה אותו דבר. אף להקה בהסטוריה לא עמדה בעזיבה של חבר מהלהקה... גאד.. ועוד קווין.... אבל למה????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא פייררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!

elena20

New member
לא נכון,ווסטלייף ממשיכים בלי בריאן

והם עדיין מאוד מצליחים,אבל אני לא חושבת שבקסטריט ימשיכו עוד להרבה זמן אם יהיה עוד אלבום אני חושבת הוא יהיה האחרון,כי סתם יעשו את זה בשביל להראות למעריצים שהם ממשיכים....ואז יגידו שבלי קווין זה לא אותו דבר...

Gali Azoulay

New member
אמממ

ווסטליף אולי ממשיכים.. אבל ת'אמת... זה אותו הדבר? זהו שבעיני לא... ובכל אופן. זה הבקסטריט. כל אחד ואחד מהם תורם שם. בלי מישהו מהם, זה לא אותו הדבר... ואם הם יוצאו דיסק הוא בטוח יהיה מעולה כי כמו שכבר ראינו גם כזמרי סולו הם טובים. אבל בלי קווין. זה לא אותו דבר. נקודה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

chenwest

New member
אני לא חושבת שיש כאן ../images/Emo203.gif

מה להשוות. קווין הוא די הראש של הלהקה. ברי לא היה ממש שותף בהחלטות והכל

lidor love lee

New member
מה?!?! אויי לאאאאאאאאא

למה קווין למה?! אני לא מבינה למה לו לעזוב אם הוא מצליח עם הבקסטריט כל כך יפה?! אוף... להתראות קוו...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo70.gif

אני לא רוהצ שקווין יעזוב , בלעדיו אין להקה
10 שנים אני אוהבת את כל הלהקה ועכשיו הוא עוזב דווקא שהלהקה הכי צריכה אותו מכל
תגידו לי שזה רק חלום בלהות
ועכשיו אני גם בוכה ... לא רוצה שהבאקסטריט בויז יתפרקו
הם התקווה היחידה שיש לי לאהבה .

מה??????????????????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה באסה!!
אבל מצד שני הוא כבר מבוגר בשביל להקת בנים והוא הרגיש שזהו הוא מיצא את עצמו.. ואני בטוחה שבקסטריט יסתדרו טוב גם בלעדיו הם בהחלט מסוגלים לזה!! שימשיכו לעשות לנו עוד אלבומים מצליחים!! כפרה עלייהם!!!

אני לא מצליחה לעכל את זה

שקווין עוזב
20.4.1993 - 25.6.2006 כמה עצוב , יום עצב לכל מעריצי הבויז
וד"א הכתבה הזו היא בכל מקום אי-אפשר שלא להתעלם ממה

shiran™

New member
אומנם אני לא ממש קשורה לפורום

למרות שהגבתי פה מזמן. אני מעריצה שלהם כמעט 9 שנים ואני פשוט לא מאמינה שזה קרה. זה לא יהיה אותו דבר בלעדיהם. אני תמיד קיוויתי שהם יבואו להופעה בארץ ואני אראה אותם.. והלוואי שזה יקרה אבל זה יקרה בלי קווין? זה ממש לא אותו דבר! כל אחד מהם הוא מיוחד וביחד הם הבקסטריט. זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תגידו שהוא יחזור!

Gali Azoulay

New member
אני מבינה אותך...

ואני לא יודעת מה להגיד, כי גם לי זה קשה..... זה לא הוגן!!!!!!!

למעלה