זה רשמי..

כל כך קשה לי לעקל את הידיעה הזאת :(

למרות שאני לא מעריצה אותם כל כך הרבה שנים כמו רובכן, עדיין אני ממש נקשרתי אליהם בזמן האחרון. והידיעה הזאת ממש קשה לי, וקשה לי להאמין לזה. זה עוד לא נקלט לי בראש :( הלהקה לא תהיה אותו דבר בלעדיו
אני מקווה שהוא יבין את הטעות שהוא עשה ושהוא יחזור ללהקה. ואם לא, אז שהוא יזכה לחיים מאושרים.

טוב.

אז אני יכולה לכתוב עוד הודעה של מלא "
" ו"למה?!? למה?". אבל אין לי כוח לזה. אני מאוכזבת, כועסת. קווין, את הערכתי אליך איבדת. לפחות לעכשיו. חשבתי שאתה שונה, חזק. שאתה לא מהאנשים האלה שיורקים לבאר ששותים ממנה. שלא משנה מה קורה אתה ממשיך להיות חזק. כאילו הם העבר שלך, שבנה אותך, ועכשיו כאילו אתה מתכחש לו? אתה יודע שהם לא יהיו אותו דבר בלעדך. אתה נעצת להם סכין בגב, וגם לנו. ועכשיו אנחנו נאצלים להתמודד עם התוצאות, כי אתה יודע עכשיו הסכין מסתובבת לנו בגב ויקח לנו זמן עד שנוציא אותה- ושכנוציא אנחנו דמם. כל הכבוד קווין, האח גדול. אבל ממש, כל הכבוד.

Blank Smile

New member
../images/Emo4.gif

איך את יכולה לחשוב משהו כזה בכלל? את לא יודעת אפילו את קצה הסיבה שבגללה הוא עוזב. הוא לא יורק לשום באר. הוא לא עשה שום דבר רע. הוא ממשיך הלאה, וזאת בחירתו החופשית. אני בטוחה שהוא חשב על זה המון והחליט שזה הדבר הכי טוב בשבילו. הוא לא עשה את זה בשביל לפגוע באף. לא בשאר הבנים ולא במעריצים. ואיך הגעת לזה בכלל שהוא מתכחש לעבר שלו? ועם כמה שזה לא יהיה אותו דבר עכשיו בלעדיו, אי אפשר לכעוס עליו. זה החיים שלו, זה הבחירות שלו וזה מה שיעשה לו טוב. אי אפשר לצפות ממנו להישאר בלהקה רק כי "הם לא יהיו אותו דבר" בלעדיו. הוא ילד גדול והוא יודע מה טוב בשבילו. גם אם זה אומר חבר להקה אחד פחות וגם אם זה אומר המשך יותר קשה.

נראה לי

שלך לא למזיז שהוא עזב את הלהקה. כי זה כן ההיית מבינה אותי איכשהו. אני יודעת ש90% ממה שאמרתי היו שגויים, אבל ככה הרגשתי. אני כועסת. מצטערת.

Shiri from the block

Active member
לא מזיז לה? טוב שלא הגזמת. זה שהיא לא חושבת כמוך זה לא אומר שלא מזיז לה.

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif

היה לי חלום לראות הופעה שלהם. גם אם אני אזכה לראות.. אז לעולם אני לא אראה את ההופעה שעליה חלמתי במשך שנים- עם קווין :0(

Shiri from the block

Active member
אני לא מאמינה אני פשוט לא מאמינה... אני לא מסכימה לקבל את זה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה אני בכיתי כבר כמעט כל היום חץ מהפעמים שהכחשתי את זה זה לא מסתדר לי... דייי, אוףףףף זה כמו סיוטטטט הייתי עושה הכל עכשיו כדי שהתאריך יהיה 1 באפריל ושהכל רק בדיחה אחת גדולה../images/Emo7.gif אני לא כועסת עליו בכלל, זה הגיוני. הוא מבוגר כבר, רוצה לעשות משו אחר מהחיים שלו.. זה ברור. אבל עדיין, זה כל כך קשה לקבל את זה, כל כך../images/Emo7.gif מי ינגן להם אינקומפחיט כשהם יופיעו?../images/Emo10.gif מי יעשה את הסולו המדהים ב IWITW וב SMTM?? מי? זה פשוט סיוט. אני כל כך מקווה שהוא יבין עד כמה זה חסר לו ושהוא יחזור בכל זאת../images/Emo10.gif אני לא רוצה בקסטריט בלי קווין../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ועוד עכשיו כשהם מקליטים את האלבום החדש בלעדיו.. אוףף זה הדבר הכי עצוב שיש../images/Emo7.gif קווין איי לאב יו../images/Emo7.gif

elinor carter

New member
בננות אנחנו חייבות....

להישאר חזקות בשביל קוו וגם בשביל באקסטריט שלנו! זה קשה לקבל את זה אני יודעת! אבל אנחנו פשוט חייבות להישאר חזקות כי ניק בריאן אלכס והאווי נשארים באקסטריט בויז בשביל המעריצים שלהם וגם כמובן בשביל שהם אוהבים לעשות מוזיקה טובה! אני עדיין מתה עליהם כמו תמיד.... ואני מאחלת לקוו הצלחה בכל אשר יפנה ולא אשכח אותו לעולם! נ.ב מחר אני נוסעת לאילת ל- 5 ימים האמת לא בא לי בכלל לנסוע ואני נוסעת בהרגשה חרא! אז בבקשה אם יש משהו חדש או כל דבר יש לכמה בנות את המספר פלא שלי תעדכנו אותי בבקשה! תודה מראש חולה עליכן תהיו חזקות!

למעלה