זה רשמי..

אביבא

New member
אין מצב. הוא יחזור בטוח.

אני מבטיחה לכם שהוא יחזור. הם לא יכולים שניה אחד בלי השני. נראה לכן שאחרי 13 שנים הוא יעזוב ?! הם אחים !!! הם משפחה !!! הוא לא יכול לעזוב ! צריך רק לחכות.

elinor carter

New member
גם אני! אמן!

ואני באמת מקווה שזה יהיה כך! כי הם באמת אחים ולא יכולים אחד בלי השני!

vashla

New member
חחח לא נורא../images/Emo13.gif

הוא לא מת חס וחלילה. אבל למה הוא פורש? מתכנן קריירת אבא ארוכה???

לא יכול להיות

אני לא מאמין שהוא עוזב, יותר מזה: אני לא רוצה להאמין שהוא עוזב. איזה להקה זו תהיה בלי הדבק המאגד הזה, הבחור הבוגר והשקול בלהקה. ב31.7.2006 זה יהיה 9 שנים מאז ההיכרות שלי עם הלהקה (ב-31.7.1997 הם הופיעו על השער של ראש אחד, ושם ראיתי אותם לראשונה). לא אשכח לעולם שבהתחלה לא ידעתי לזהות בין קווין לאלכס. אני לא מסוגל לראות את הלהקה הזו בלי קווין, אני לא מאמין שהעזיבה הזו היא סופית, אני לא מאמין שבריאן ייתן לבן דודו לעזוב בקלות כזו, אחרי כל כך הרבה שנים, במיוחד לאור זה שקווין הוא זה שזימן את בריאן לאודישנים ללהקה (יותר מזה, קווין התקשר אליו לבית הספר בשביל זה). לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, לא רוצה ולא מסוגל לקבל את העובדה המטורפת הזו. אני לא אפתח על זה הודעה בפורום בקסטריט בויז בהייד פארק, כי אם אעשה את זה, זה יהיה מבחינתי קבלה של הדבר הזה, ואני לא מסוגל לקבל את זה, כי זה לא דבר שהוא הגיוני. כולי תקווה שקווין המקסים שלנו, יחזור ללהקה, או יותר נכון,לא יעזוב בכלל. הלוואי ואמן.

טלתל

New member
מה??????????

אני לא חולה עליו... אבל...מה שיה מיוחד בלהקה הזאת...שהם לא עזבו אחד את השני ונשארו ביחד... מה קורה לעולם??????????????????

Shiri from the block

Active member
הכי אירוני שב 93 ללהקה היה חסר חבר אחד, הם היו ניק קווין הוואי ואייג'י. ואז קווין התקשר לבריאן ואמר לו לבוא.. ועכשיו קווין הוא זה שעוזב.. אחרי שהוא חיבר את הלהקה מלכתחילה...../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

Mrs Brightside

New member
הדרי../images/Emo201.gif

ובכלל כל מי שכותב כאן
. זה קשה,זה לא יהיה אותו הדבר..אבל להזכיר לכם את מה שהיה לפני כמה שנים?..שהם איימו על פירוק בגלל דברים שקרו?. הם לא יכולים בלי קווין,וקווין לא יכול בלעדיהם,ככה שאני מאמינה שהוא יחזור על ארבע אליהם
. ועד שזה יקרה,תהיו חזקים,בשבילכם ובשביל שאר הלהקה
.

poster girl

New member
איזה שוק :|

אין לי מילים בפה. אני פשוט לא מאמינה.. :( מה עכשיו יהיה? הם מתכוונים להקליט אלבום חדש בלעדיו?.. זה בלתי נתפס..! כ"כ לא צפוי! מאיפה זה בא פתאום?
איך אפשר בכלל לדמיין את הבויז בלי קווין?!
אני לא יכולה להאמין שהוא באמת עוזב את הלהקה.. תמיד חשבתי שהוא יהיה האחרון שיחשוב על זה בכלל.. איזה מוזר זה. =| אולי זה לא אמיתי?
נו בקשה תגידו שזה סתם שטות שמישהו המציא!!1 זה חייב להיות!
אני לא מאמינההההה יואוו!!
אווף. הבקסטריט בחיים לא יהיו אותו דבר בלי קווין! אני לא יכולה לחשוב על הבקסטריט בלעדיו!.. לספור 4 חברי להקה במקום 5!!
למה?:( לדעתי, או שהוא יחזור (למרות שאני לא חושבת שזה יקרה..). או שבשלב מסוים, כמה שקשה להגיד את זה, הלהקה תתפרק.. כי זה פשוט בלתי אפשרי להמשיך בלי אחד מהם. (אל תקטלו אותי על זה שאמרתי את זה, אבל אני פשוט מכינה את עצמי.. כבר אי אפשר לדעת
). אני מאחלת הרבה הצלחה לשאר הבויז.
ו.. הלוואי שקווין יבין שהוא עשה טעות ושהוא יחזור..
.

Howie Girl

New member
OMG :|

זה נשמע כ"כ מוזר..
הבקסטריט בויז לא רביעייה.. וגם לא יהיו. מבחינתי זה כ"כ לא אותו דבר..
אני מקווה שהם ימשיכו לעשות מוזיקה טובה גם בלי קווין... אבל די קשה להאמין שהם יעשו את זה בלעדיו כי הוא חלק מאוד גדול מהם..
למרות שזה ממש מבאס, אני די יכולה להבין אותו כי הוא כבר מבוגר וכנראה שהוא רוצה לראות ולעשות עוד מלבד להיות עם הבויז...:| איזה מוזר זה..
אותי אישית זה מבאס ומדכא כי הבויז לא יהיו אותו דבר יותר והחלום לראות אותם יחד בהופעה חיה לא יתגשם.. וזה שהוא עוזב לדעתי מראה שהם לא ימשיכו עוד הרבה יחד... אז באמת באסה אבל אני מקווה שיהיה לו טוב במה שיעשה:(... ונממ הוא לא מת או משו.. למה הנרות זיכרון..?

למעלה