זה רשמי..

Conviction

New member
../images/Emo124.gif זה רשמי..

קווין, האח הגדול, האבא של הלהקה - עוזב. זה פורסם בMySpace שלו [זה הוא באמת], ואושר יותר מאוחר ע"י המנהלים במועדון המעריצים הרשמי Weird World. זה מה שפורסם במועדון המעריצים:
This is going up on BackstreetBoys.com now. I wanted you guys to have the first look. “Earlier this year, after much soul searching, Kevin Richardson came to us and told us that he had decided to leave the group and pursue other interests. He gave his blessing to continue the music without him. We have no intention of replacing Kevin, and the door will always be open for him to return to the Backstreet Boys. We wish him the all the best in his future endeavors. This weekend we are returning to the studio to begin the follow-up to Never Gone, and will see you later this year with a new album.” Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell and AJ McLean​
וזה מה שקווין אמר:
“After 13 years of what can only be described as a dream come true, I have decided that it is time to leave the Backstreet Boys. It was a very tough decision for me but one that was necessary in order to move on with the next chapter of my life. Howard, Brian, Alex and Nick will always be my little brothers and have my utmost love and support. I would like to thank the Backstreet fans for all the beautiful memories we have shared together and look forward to including you in the next phase of my life. I wish my brothers continued success and look forward to their new album.” Kevin​
אתם לא מבינים כמה היה לי קשה לרשום את ההודעה הזאת, וכמה אני בוכה עכשיו.
להתראות קוו.

Conviction

New member
אני חייבת להתפרק.

אני בסערת רגשות נוראית עכשיו, אז יש סיכוי שמה שאני ארשום לא ישמע ממש הגיוני. אפילו שהיו שמועות בנושא, זה הפתיע אותי. מה זה, קווין? קווין עוזב? הם הולכים להתרסק בלעדיו.
הוא הדבק של הלהקה. הוא זה שמוריד אותם בחזרה לקרקע. איפה הם היו עכשיו בלעדיו? הם לא להקה כשהם רביעייה. בקסטריט בויז זה חמישיה. אני לא יכולה לקבל אותם בהרכב חסר. זה יותר מדי מוזר. זה לא נכון. אני מאוכזבת מכך שהם מקליטים אלבום חדש.. עדיף כלום מאשר בלי אחד מהם. זהו. אין יותר בקסטריט בויז. 10 שנים. 10 שנים הם היו חלק מהחיים שלי. וזהו. נגמר. אני עדיין הולכת לתמוך ברביעייה שנותרה, אבל אני לא יכולה להחשיב אותם בתור "הבקסטריט בויז", הלהקה שאני מעריצה ואוהבת ומעריכה כ"כ. לפחות לא עכשיו. אולי אני אתרגל לזה מתישהו. קווין, אני לא יכולה לעכל שעכשיו אני לא אראה אותו יותר. אין יותר תמונות חדשות, אין יותר הופעות, אין יותר שירים, אין יותר אלבומים, אין יותר קווין. לא יהיו קטעים בהם ניק מעצבן את קווין. לא נשמע את קווין מציין עשרת אלפים פעם שהוא ובריאן בני דודים. לא נראה יותר את קווין בוכה כי הוא גאה באלכס. לא יהיה יותר רגעים שבהם האווי וקווין מתנהגים כמו ילדים קטנים, אפילו יותר קטנים מניק. אין יותר קווין. ולחשוב שמעולם לא יצא לי לראות אותם בהופעה חיה..ואני גם אני לא אראה. העיקר אני חיכיתי לגיל 18 כדי לנסוע.. מה הם הולכים לעשות בלעדיו? מה כולנו הולכים לעשות בלעדיו? מה אני לעזאזל הולכת לעשות בלעדיו?.. לא רוצה. זה יותר מדי דפוק...הכל כ"כ דפוק. 20.04.1993 - 23.06.2006.

Conviction

New member
אני מרגישה ככה..אני אשמח שלא יעבירו

ביקורת על הרגשות שלי.

ROLARS

New member
זה בסדר אני מביןה אותך גם לי קשה כי

הם להקה טובה אבל זה לעבור מתי שהוא רק אל תחשבי על זה יותר מדי הזה לעבור מהר

sivanick

New member
עוד שזו הייתה שמועה הייתה לי הרגשה

שזה נכון. משו בפנים אמר לי את זה. זה הדבר האחרון שהייתי צריכה לשמוע עכשיו.. סגרתי את הסופ"ש בבסיס וטחנתי שמירות ועכשיו הגעתי הביתה ואני רואה את הדברים האלה. כמה שזה קשה, אני מעדיפה שהם יתפרקו מאשר שהם יקליטו אלבום בלעדיו. הם תמיד אמרו שזה או חמשתם או כלום. עכשיו הם שוברים את המילה שלהם וזה דבר שאני הכי שונאת, שאנשים שוברים את המילה שלהם. אני מאמינה שקווין יודע מה שהוא עושה, אני מקווה שהוא יצליח ויהיה מאושר בדרך החדשה שהוא בחר. בכל מקרה אני מאחוריו. בשבילי אישית אין בקסטריט בויז בלעדיו. מצטערת אני לא יכולה לקבל את זה והמינימום שציפיתי מהם זה להתפרק אם אחד מהם עוזב. אם הם נשארים ביחד עכשיו זה סתם בשביל כסף, זה כבר לא בקסטריט בויז, זה כבר לא הלהקת בנים שכולם רגילים אליה, הם לא יישמעו אותו דבר, או ירגישו אותו דבר. ואני מצפה מהם שהם יודיעו על פירוק בזמן הקרוב..הם צריכים להבין שבלי קווין זה לא אותו דבר.

הסיבה היחידה שהם לא התפרקו

בגלל שהם חתומים לחוזה של כמה דיסקים. אם הם לא היו חתומים הם היו כבר מתפרקים. אז כן, כנראה את צודקת, הם נשארים בשביל הכסף.

sivanick

New member
חוזה אפשר לשבור.

אני מצפה מהם שקצת יתאמצו בשביל להציל את הכבוד שלהם איכשהו ולא להגיע למצב של רביעייה כושלת שפעם הייתה להקת בנים שמכרה 70 ומשו מיליון עותקים.

../images/Emo45.gif

אבל אל תשכחי שהם מתמודדים מול ג'ייב, שתאכל אותם בבית המשפט. ובאמת שיתאמצו להציל את הכבוד שלהם...

כמו שהוא אמר, זה עוד פרק בחיים שלו

וזו היתה החלטה קשה בשבילו. נכון, הלהקה לא תחזור להיות מה שהייתה, כי תמיד קווין היה הרגוע, זה שעוזר, המאגניב והגדול (אולי אני שופטת לא נכון, אבל זה לפי מה שראיתי בראיונות ובביוגרפיות של הבקסטריט). לא צריך לבכות עליו, צריך לתמוך בו על ההחלטה שביצע, ולברך את שאר חברי הבקסטריט על הדרך החדשה והשונה לבד, בלי קווין. אחרים אמרו פה שקווין יחזור ללהקה. בשנים הקרובות, לא נראה לי... הוא עזב את הלהקה כדי לפתוח פרק חדש, אני בטוחה שיהיה לו מאוד קשה בלי האחים שלו (ניק, בראיין, הוואי ואיי ג'יי), אבל לדעתי הוא צריך את הספייס הזה... בקסטריט בויז הם חלק מהחיים שלי כבר 7 וחצי שנים (פחות או יותר), הם להקת הילדות שלי, ההתבגרות שלי, ואני בטוחה שכשאהיה גדולה אני אמתג אותם כ"ה-להקה" שלי. love u all, be srong.

../images/Emo16.gifלא למה קווין למה דווקא עכשו

קווין אתה תהיה חסר מאוד וירגישו את חיסרונך רק מה שחסר שהם יחליטו להתפרק עכשו

elinor carter

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קוו אני לא מאמינה לזה! אני רוצה שהוא יגיד את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קוו אני מתה עליך! אל תעשה לנו את זה זה לא פאר! אני רוצה אותך עם ארבעת אחיך די אני לא מפסיקה לבכות! בננות אני מצטערת אבל פשוט אני לא מאמינה לזה שהבייבי שלי עוזב! אני לא יכולה להגיב עכשיו נורמלי! למרות שאני תמיד אבל תמיד אתמוך בכל החלטה של כל אחד ואחד מהם! בתאריך ה-4 באוגוסט אני מעריצה אותם 12 שנים!!!!!!!!!!!!! ואני תמיד אמשיך לאהוב אותם!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

החלום פג הם לא יגיעו לארץ ואל תשכחו שהיי פייב מיקל עזב בסוף הם יתפרקו רק זה מה שהיה חסר לנו

oreloosh

New member
למה?!?!?!?!??!?!?!

אוףף ואי ואי כשאחותי לידור תקום ותשמע את זההה פייייי אני לא רוצה לדעת מה יקרה חחח למרותשהיא אוהבת את ניקי היא בכל זאת אוהבת את קוון וכולםם

למעלה