זה רשמי..

poster girl

New member
אוי בוגר.. ../images/Emo122.gif

לפי מה שאתה אומר, הם הומואים ומתרוממים נכון? ואתה כותב בפורום שלהם.. [ואתה אפילו לא אוהב אותם...] למה זה הופך אותך?

Howie Girl

New member
שיט. ../images/Emo122.gif

ההודעה ממני.. נכנסתי בכינוי של עדן.. סורי עדן
אז זה ממני.

אביבא

New member
באמא שלךךךךךךךךךךךךךךךךך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמי קרעת אותיייייייייייייייייייייי גאד איך אתה עושה את זה ????????? כמה קורסים לקחת ????
את האמת שלא ממש הבנתי את הבדיחה...

Beautiful Scar

New member
אני משתתפת בצערכם ../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif

אל תאדגו, בנות, זה רק גבר, הם תמיד חוזרים :) *מנסה לעודד אותכן איכשהו* הי אדומה, רדי מאחותי! ואני לא הבנתי למה היא בכתה כל כך הרבה זמן. ואני עוד חשבתי שזה בגללי כי מחקתי לה איזה תוכנה שתקעה את המחשב
הנה אני יבכה בשבילכם
קווין אל תלך! אתה שובר להם את הלב, להם ולכל שאר הבנות שמעריצות אותך. בלעע לא הולך לי;[ מצטערת. יום טוב!

Beautiful Scar

New member
אגב קארין ../images/Emo3.gif ../images/Emo199.gif

לכי את לפאנקי פיש, אני עצלנית מדי. בכל מקרה, מקווה שאהבת מה שקניתי לך :) בה ביי. [נו לקח לי זמן לקום מהמחשב אנדעת. גמילה עושים לאט לאט. את מגדל פיזה לא בנו ביום, את יודעת? [מתוך הסרט הבן של צאקי O_O]]

angel i

New member
תרגעו...תרגעו...

לפי דעתי זה לא ישאר כך הוא יחזור בסןף.. אבל בכל זאת זכותו שימשיך להיות מתוקק מתמיד כי הוא ככה!!! ושיהיה לו בהצלחה בכל אשר יפנה הבאקסטריט בויז ימשיכו ככה או ככה למרות שקוין כן יחסר לנו ומאודד כל החמישיה ימשיכו להיות הכוכבים שלי לתמיד גם ביחד וגם בנפרד לא צריך לקחת כל דבר קשה.... חולה על כולם.... באקסטריט בויז לנצח..!!! אוהבת אותכם... ואני מאמינה שלא צריך לקחת את זה קשה הם עדיין הבאקסטריט בויז הגדולים מכולם תודו!!! והם ימשיכו להיות תמידדדדד וברור שזה לא מה שיפרק אותם הם מאוד מאוחדים והם ימשיכו הלאה!!! תאמינו לי...

angel i

New member
תרגעו...תרגעו...<<<---(המעודכן)

לפי דעתי זה לא ישאר כך הוא יחזור בסןף.. אבל בכל זאת זכותו שימשיך להיות מתוקק מתמיד כי הוא ככה!!! ושיהיה לו בהצלחה בכל אשר יפנה הבאקסטריט בויז ימשיכו ככה או ככה למרות שקוין כן יחסר לנו ומאודד כל החמישיה ימשיכו להיות הכוכבים שלי לתמיד גם ביחד וגם בנפרד לא צריך לקחת כל דבר קשה.... חולה על כולם.... באקסטריט בויז לנצח..!!! אוהבת אותכם... ואני מאמינה שלא צריך לקחת את זה קשה הם עדיין הבאקסטריט בויז הגדולים מכולם תודו!!! והם ימשיכו להיות תמידדדדד וברור שזה לא מה שיפרק אותם הם מאוד מאוחדים והם ימשיכו הלאה!!! תאמינו לי...

למעלה