ה-ש-ר-ש-ו-ר

בן הרב

New member
סלסרו מצטער אני לומר לך זאת

אבל החינוך שאני קיבלתי קובע כי הגודל לא קובע ולפני שאתה בא עם איזו יציאה תבדוק שוב תחתימה שלי

dbutcher

New member
שויין

אז אתה הוא בן הרב עכשיו אני מכיר עוד מישהו פה

בן הרב

New member
ואותך עוד לא הספקתי להכיר

אז אולי תספר לי קצת עליך מצב משפחתי וכו בכל מקרה ברוך הבא

מדריך לחבר פורום חדש

מדריך לחבר פורום חדש איך להיות מקובלים בקהילה? איך להתערות בקרב הגולשים הקבועים ולהינות ממעמד בחברה?

ררר...זה נדמה לי או שהודעותיי

נשתלטו על הפורום?
טוב הזהרתי אתכם. אני חולה.

דסדס

New member
זה לא רק "בסיידר"

זה מעולה! אל תגיד לו להפסיק!! (וזה איום.... או שאני לא יעשה לך יותר מסאג'....) אני אמות מחוסר בעובבי אם הוא לא יכתוב הרבה הודעות!!

dbutcher

New member
למה???

למה לא שמים את זה כשאתה ניכנס בהתחלה זה יכול היה לעזור לי ולעוד הרבה אנשים מילים כדורבנות עכשיו הבנתי את משמעות אני חושב... ובנימה של רצינות: תודה באמת זה עזר לי להבין את המשמעות של להיות חלק מ...

dbutcher

New member
שרשור נחמד למה להפסיק?

עוד אנתרופולוגיה: יצאתי עם בחורה רגילה במשך כמה שנים. אימה נרשמה לבית-ספר לניתוחים קוסמטיים ואנחנו הצענו את עזרתנו. בימים אלה היא מכינה את עבודת הגמר שלה על החברה שלי. הרעיון הוא שהיא תהפוך אותה מג'יין הממוצעת לדוגמניתמספרי הלימוד. כעת, כשהיא חוצה את הרחוב בכאבים ניכרים בשל שיפץ החזה, ועיגולים שחורים סביב עיניה המציצות מפניה החבושות, גברים ניגשים אליה ונותנים לה את מספר הטלפון שלהם. הם בטוחים שכאשר הנפיחות תעלם היא תיראה נפלא. אני מקווה שאימא שלה תיכשל בקורס, ושעבודת הגמר תסתיים בכישלון.
חחח

למעלה