ה-ש-ר-ש-ו-ר

סלסרו

New member
בן הרב.. נראה אותך מתחרה עם זה!

הקוגל הגדול בעולם, במדרחוב ירושלים (מתוך YNET)

אהבת אמת.

גיטרה.... טם טם טם, טן טן טן. טם טם טם, טן טן טן. היא בליבי עכשיו בתוך ליבי, כמו הרבה צללים כמו הרבה שבילים כמו עשן.... (פם פם פם פם, פם פם פם פם) היא רק שלי עכשיו היא בחובי כנוף הרבה עלים כמי נהר כחולים עכשיו היא כאן. (פם פם פאאאם) אאאהבתיה......... אני יודע זאת פתאום. אאאהבתיה.......... פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר.. עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי כמו השאאייר. טם טם טם טם טן טן טן טן אני קורא בקול, בני האדם ומרחבי אי-שם וכל רוחות הים. והגלים.(פם פם פם, פם פם פם פם) אם תשמעי אותי ואת שירי. המתפרץ כים צועק על העולם רק תשמעי.......(אי אי אי) אאאאאהבתיה......... אני יודע זאת פתאום אאאאאהבתיה............ פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר.. עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי כמו השיר..... פסנתר: פלין פלין פלין פלין, פלין פלין פלין פלין..... גיטרה: טן טן טן טן, טן טן טן טן......... כולם: (כפים) אאאהבתיה .............. אני יודע זאת פתאום. אאאהבתיה.............. פתאום עכשיו, פתאום היום. עכשיו את כאאאאן...... עכשיו את כאאאן...... עכשיו את כאאן...... עכשיו את כאן..... עובבי מקדם בברכה פני שפעת. עובבי הולך לשתות גוגל מוגל (טפו על ביצה מסריחה) אגב, חשד עולה בי שכל מחלה תנוס, מנוסת בהלה, מפני גוגל מוגל זה. אין זאת אלא שהוא סם המוות כך שברור שהשפעת נמלטת מפניו. כאומרת "אני לא נתכוונתי אלא לביקור נימוסין, ואתה משלח בי בן-בליעל זה" טפו מחר אני נשאר בבית. ראו הוזהרתם.

dbutcher

New member
קצת אנתרופולוגיה ../images/Emo140.gif

תחביבים: החברה שלי הייתה מובטלת המון זמן, ושמחתי שהיא מנסה סוף סוף למצוא עבודה. היא מילאה את הטופס בכתיבה הכי תמה שלה, אבל נתקעה כשהתבקשה לפרט את תחביביה. "כתבתי עישון," אמרה, "אבל אני לא יכולה לחשוב על משהו אחר." ייגעתי את מוחי אבל לא הצלחתי לחשוב על כלום. "טוב," אמרתי לבסוף, "את יכולה לירשום סקס. את נהנית להתעלס איתי, לא?" "לא," אמרה והמשיכה ללעוס את העט. "כבר לא. אני אכתוב טיולי הרים. הרי הם לא יבדקו את זה." ("דן רודס")

עדישי56

New member
טיול שנתי

אילת 4 ימים! התחזיקו מעמד בלעדיי??? יציאה עוד חמש שעות אז לילה טוב לכולם!

אבזץ

New member
אוף, אני שונא את הטפסים האלו

בכלל לחפש עבודה זה תענוג מפוקפק ביותר. אם כי לי קיימות דילמות מסוג שונה(מסובכות הרבה יותר, לדעתי) - כמה זמן הייתי בצבא ובאיזו דרגה שוחררתי.

ובאותו הקשר:"הכושי הוא האישה של..."

ובאותו הקשר, אני מפנה את תשומת הלב לכתבה "הכושי הוא האישה של העולם" (זה שם הכתבה בַּמָּקור). כתבה מדהימה, שתדהים אתכם, ובמיוחד אתכן, כאן

מני3

New member
למה עושים להם את זה, אה?

אני זוכר שבת"ת תמיד היה לנו שרת, למה שלא יביאו אותם במקום השרתים של תפוז?

Le Fay

New member
אבל הם בעצמם אומרים שהם לא מהירים!

במחשבה שניה, ביחס לשרתים של תפוז אולי כן.

כן כן שמענו........

"תשתה ויסקי עם תה, זה טוב לגרון" כן, כן.
"גוגל מוגל ולא יהיה לך חום" בטח בטח.
"מרק עוף והנזלת נעלמת" פסדר פסדר.
"אל תצא עם תחתונים בגשם" ממש ממש.
למרות שנדמה לי שאת מציעה לי לשתות ויסקי ללא קשר לכלום נכון?

Le Fay

New member
בטח!

חשבתי אולי זה ירדים אותך עד סוף השפעת. לדעתי זו דרך מצויינת להתמודד עם דברים: לחכות שהם יילכו למקום אחר (חוץ מזה יש לי סטוק ואני לא שותה את זה).

למעלה