אהבת אמת.
גיטרה.... טם טם טם, טן טן טן. טם טם טם, טן טן טן. היא בליבי עכשיו בתוך ליבי, כמו הרבה צללים כמו הרבה שבילים כמו עשן.... (פם פם פם פם, פם פם פם פם) היא רק שלי עכשיו היא בחובי כנוף הרבה עלים כמי נהר כחולים עכשיו היא כאן. (פם פם פאאאם) אאאהבתיה......... אני יודע זאת פתאום. אאאהבתיה.......... פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר.. עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי כמו השאאייר. טם טם טם טם טן טן טן טן אני קורא בקול, בני האדם ומרחבי אי-שם וכל רוחות הים. והגלים.(פם פם פם, פם פם פם פם) אם תשמעי אותי ואת שירי. המתפרץ כים צועק על העולם רק תשמעי.......(אי אי אי) אאאאאהבתיה......... אני יודע זאת פתאום אאאאאהבתיה............ פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר.. עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי כמו השיר..... פסנתר: פלין פלין פלין פלין, פלין פלין פלין פלין..... גיטרה: טן טן טן טן, טן טן טן טן......... כולם: (כפים) אאאהבתיה .............. אני יודע זאת פתאום. אאאהבתיה.............. פתאום עכשיו, פתאום היום. עכשיו את כאאאאן...... עכשיו את כאאאן...... עכשיו את כאאן...... עכשיו את כאן..... עובבי מקדם בברכה פני שפעת. עובבי הולך לשתות גוגל מוגל (טפו על ביצה מסריחה) אגב, חשד עולה בי שכל מחלה תנוס, מנוסת בהלה, מפני גוגל מוגל זה. אין זאת אלא שהוא סם המוות כך שברור שהשפעת נמלטת מפניו. כאומרת "אני לא נתכוונתי אלא לביקור נימוסין, ואתה משלח בי בן-בליעל זה" טפו מחר אני נשאר בבית. ראו הוזהרתם.