התפקדות נובמבר

יאללה אני עונהההה

שם:ליאל אשכנזי גיל+יום הולדת: 17 מקום מגורים: באיזור הדרום באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: מבקרת בפטרומים לא משו קבוע חורף או קיץ? תלוי נכון לעכשיו חורף
איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?: פיי אני כל הזמן מחליפה..עכשיו יש לי את I DONT CARE של ריקי מרטין השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: לא עלה חחח השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: וואלה לא חשבתי על זה בני כמה אתם באמת? יצא לי 19 חחח ואיזו חיה? תוכיייי זה טוב לא?!

BeCkY 1

New member
אנייי

שם:בקי גיל+יום הולדת: 13 וחצי 31.12 מקום מגורים:בארץ... באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:רק פה חורף או קיץ?חורף איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?:משו חמוד של צפרדע.. לא של הצפרדע המשוגעת... הצילצול בא עם הטלפון השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון:שום שיר.. השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה:שום שיר... אני שומעת עכשיו שיר אז.../= בני כמה אתם באמת? 12 חח..=] ואיזו חיה? צבוע... :[

oceanblaze

New member
אני ../images/Emo9.gif

אממ..זאת הדר [Larger Than Life]. החלפתי כינוי. :] שם: הדר.
גיל+יום הולדת: בת 15. 13.06.1990. מקום מגורים: ת"א. באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: בקסטריט בויז, MTV. חורף או קיץ? חורף.
איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?: Just Want You To Know - Backstreet Boys השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: גשם גשם משמיים, כל היום טיפות של מים, טיף טיף טף, טיף טיף טף...
השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: Say It Isn't So - Bon Jovi בני כמה אתם באמת? 19
ואיזו חיה? נמר.

oceanblaze

New member
תודה ../images/Emo24.gif

בונג'ובי.
נמ..יש לי שאלה.
אני חושבת לפתוח פורום לבון ג'ובי.. נראה לך שתכתבי שם? :X [ אני רוצה לראות אם שווה לפתוח P: ]

JoviGirl

New member
חבר'ההה אני מפורום בון ג'ובי

היידפארק!! תצטרפווווווווווווווווווווווווו יש לנו שם בית חם ואוהבבבבבבב

shir08

New member
עונה באיחור טוטלי....

שם: גיל+יום הולדת:
13 וחצי. 3.6 מקום מגורים:
מרכז באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:
רבלדה, בקומנה של ג'סי מקרטני ואקזיט חורף או קיץ?
חורףףףףףףף
איזה רינגטון יש לכם בפלאפון:
מממ..יש לי כמה..חח לכל אחד יש לי צלצול אחר
יש לי את האור בחיי של נינט טייב, תתנו לו צ'אנס ועוד כמה..יש לי גם תרינגטון של מכבי ת"א.. השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון:
חח אני כבר לא זוכרת השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה:
"לאן שלא תלכי" וגם "כבר לא שלך" של שירי מימון המלכההה
|תן| בני כמה אתם באמת?
יצא לי NaN ואיזו חיה?
אני חתולה...חח

למעלה