התפקדות נובמבר

SuperKeren

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

שם: גיל+יום הולדת: מקום מגורים: באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: חורף או קיץ? איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון
]?: השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: בני כמה אתם באמת? ואיזו חיה?

koral669

New member
../images/Emo188.gif נוכחת../images/Emo70.gif

שם: קורל גיל+יום הולדת: 14 16.9 מקום מגורים: בת ים
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: בלו,בקסטריט בויז והילארי דאף חורף או קיץ? חורףף...
איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?: Get down on it - Blue
השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: Come clean - Hilary duff השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: Gold digger כי אני שומעת אותו חחח בני כמה אתם באמת? יצא לי NAN
מה זה אומר?! ואיזו חיה? נמר

SuperKeren

New member
Cool & The Gang במקורי../images/Emo3.gif

אבל החידוש שהם עשו לשיר, זה לא יחד איתם?
אין לי מושג מה זה NAN
היה לך ציור ליד זה של סבתא או משהו?

koral669

New member
../images/Emo6.gif ציור של סבתא! חחחח

ולא החידוש הוא לא יחד איתם... אם את מתכוונת לשיר של קני וג'יימי פוקס...

SuperKeren

New member
מה הקשר בין קניה לג'יימי../images/Emo12.gif

החידוש של קנייה וג'יימי הוא בכלל של ריי צ'ארלס - I GOT A WOMAN
האמת שלי יש במחשב גרסא של בלו יחד איתם. יכול להיות?

koral669

New member
בלו קנייה וג'יימי? ../images/Emo12.gif

את בטוחה שאת מתכוונת לשיר gold digger שחורשים עליו בMTV? אולי אם ראית את הקליפ אז רואים את קנייה כזה עם הגב ומלא בנות כאלה כאילו על שערים של כל מיני עיתונים.. אם זה אומר לך משהו...
ובא לך לשלוח לי את הגרסא? אני מתה על בלו

SuperKeren

New member
אני יודעת חחח../images/Emo122.gif

השיר המקורי, שעליו הם עושים את השיר גולד דיגר נקרא I GOT A WOMAN והוא של ריי צ'ארלס!

יובלוש26

New member
נוכחת! ועונה.. =>

שם: יובל גיל+יום הולדת:עוד מעט 13.. 25.2 מקום מגורים: מושב קטנטן ליד ראשון נס ציונה רחובות יבנה.. חחחח באיזור באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: אני נמצאת בקומונה של ג'סי מקרטני חורף או קיץ? חורף :p איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?: she's no you --> ג'סי מקרטני :) השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: ברינג מי טו לייף - אוונסנס.. לאדעת למה.. אין קשר :$ השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: וואיק מי אפ וואן ספטמבר אנדס - גרין דיי =)

BeCkY 1

New member
את בכתה ז'..

חחח נראה לי שאני יודעת מי את...אח אח איזה עולם קטן...! ובבית חנן יש יותר מ70 משפחות...D:

tallllll1

New member
נוחכת..פעם ראשונה שלי חח

שם:טל גיל+יום הולדת:14..ותאריך : 15.9 מקום מגורים:קריות באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:רק זה חח חורף או קיץ? אביב :p איזה רינגטון יש לכם במכשיר הסלולרי שלכם [נו פלאפון]?: שון פול המלך we be burning השיר הראשון שעלה לכם שטפטף הגשם הראשון: היה צריך להיות?? השיר הראשון שעלה לכם שהתחלתם לענות על ה"שאלון" הזה: MY HUMP בלאק אייד פיז בני כמה אתם באמת? 14 :\ ואיזו חיה? כלב

SuperKeren

New member
יש לך יומולדת חודש לפני../images/Emo3.gif

*נוכחת
(סורי אני לא יכולה להשתלט על עצמי
זו מחלה כזו שאני חייבת לתקן..
)

למעלה