התפקדות למאי.

מתוקה777

New member
מתפקדתת

שם:מור גיל:17 וחצי איזור מגורים: אור יהודה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:245128122 שיר אהוב של סיסטם: forest דיסק אהוב של סיסטם: Toxicity להקות אהובות: רד הוט צ'ילי פפרס, נירונה,לינקין פארק, פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? אמממ כן פנויים לקשר רציני?לא תמונה של עצמכם: מסר לאומה: אחרי 8 שעות תיגבור במחשבים אני יכולה להגיד "לילה טוב..."

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif

שם: בר[י] גיל: 12, תקף לעוד שבוע איזור מגורים: פרדסיה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: שיר אהוב של סיסטם: suggestions דיסק אהוב של סיסטם: SOAD\steal בעיקר להקות אהובות: יוני בלוך, ברי סחרוף, מיוז, לד זפלין, פיקסיז, ועודדד פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? יוני בלוך, אפרת גוש, מיוז, לד, קומונה מגניבה, ולפעמים אומנות הצילום וברי סחרוף. פנויים לקשר רציני? רק אם אקבל סיפוקים אירוטיים בחינם תמונה של עצמכם: מסר לאומה: חמוס

youngdiz

New member
../images/Emo6.gif

מצטער על מה שכתבתי מקודם, אם את בת 12 (נכון שאני ממש מרגיז אותך עכשיו?), זה לא הגיע אליך בצורה נכונה.

Sweet berries

New member
זה לא מרגיז אותי כי אני קטנה,

זה ממש מרגיז שזה שאני בת 12 או בת 16 או 5 או 32 לא אמור לשנות את אופן התגובה בנושא הזה. מה אני אגיד, לא אוהבת את דרך המחשבה שלך.

RedShibby

New member
שלוווווווווווום

שם: נעם צמחוני גיל: 14 מחר!!!! איזור מגורים: חור מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: איחס שיר אהוב של סיסטם:Boom! דיסק אהוב של סיסטם: Steal This Album! שאת קנית לי היום!!!! להקות אהובות: אין לי כוח... פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? פה. פנויים לקשר רציני? בטח!!! תמונה של עצמכם:אין לי כוח מסר לאומה: שייייייייייביייייייייייי

Big bear

New member
מאיה

שם: אסף גיל: 17 איזור מגורים: השרון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 146416526 שיר אהוב של סיסטם: פריזן דיסק אהוב של סיסטם: טוקסיסיטי להקות אהובות: ^^ פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? אליס, ברי, מתופפים[?] פנויים לקשר רציני? חה, לא. תמונה של עצמכם: מסר לאומה: בוקר טוב

Ipecac0

New member
מתפקדת!

שם: מעיין! גיל: 17.9 איזור מגורים: חולון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:נופ! שיר אהוב של סיסטם: כולם ^^ דיסק אהוב של סיסטם: הראשון להקות אהובות: פיית' נו מור, מיסטר באנגל, פאנטומס, הצ'ילי פפרז, פאניק!, איזבו, פריימוס ועוד ועוד. פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? קומונת פאניק! אט דה דיסקו, פיית' נו מור בהיידפארק, פורום סרטים וקולנוע ומדי פעם פורום זיהוי סרטים. פנויים לקשר רציני? לא יודעת. תמונה של עצמכם: מסר לאומה: תעשו חיים בל"ג בעומר ותאכלו מלאמלאמלא מרשמלו נוזלייייי

למעלה