שם:מור גיל:17 וחצי איזור מגורים: אור יהודה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:245128122 שיר אהוב של סיסטם: forest דיסק אהוב של סיסטם: Toxicity להקות אהובות: רד הוט צ'ילי פפרס, נירונה,לינקין פארק, פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? אמממ כן פנויים לקשר רציני?לא תמונה של עצמכם: מסר לאומה: אחרי 8 שעות תיגבור במחשבים אני יכולה להגיד "לילה טוב..."
שם: בר[י] גיל: 12, תקף לעוד שבוע איזור מגורים: פרדסיה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: שיר אהוב של סיסטם: suggestions דיסק אהוב של סיסטם: SOAD\steal בעיקר להקות אהובות: יוני בלוך, ברי סחרוף, מיוז, לד זפלין, פיקסיז, ועודדד פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? יוני בלוך, אפרת גוש, מיוז, לד, קומונה מגניבה, ולפעמים אומנות הצילום וברי סחרוף. פנויים לקשר רציני? רק אם אקבל סיפוקים אירוטיים בחינם תמונה של עצמכם: מסר לאומה: חמוס
שם: נעם צמחוני גיל: 14 מחר!!!! איזור מגורים: חור מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: איחס שיר אהוב של סיסטם:Boom! דיסק אהוב של סיסטם: Steal This Album! שאת קנית לי היום!!!! להקות אהובות: אין לי כוח... פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? פה. פנויים לקשר רציני? בטח!!! תמונה של עצמכם:אין לי כוח מסר לאומה: שייייייייייביייייייייייי
שם: אסף גיל: 17 איזור מגורים: השרון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 146416526 שיר אהוב של סיסטם: פריזן דיסק אהוב של סיסטם: טוקסיסיטי להקות אהובות: ^^ פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? אליס, ברי, מתופפים[?] פנויים לקשר רציני? חה, לא. תמונה של עצמכם: מסר לאומה: בוקר טוב
שם: מעיין! גיל: 17.9 איזור מגורים: חולון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:נופ! שיר אהוב של סיסטם: כולם ^^ דיסק אהוב של סיסטם: הראשון להקות אהובות: פיית' נו מור, מיסטר באנגל, פאנטומס, הצ'ילי פפרז, פאניק!, איזבו, פריימוס ועוד ועוד. פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? קומונת פאניק! אט דה דיסקו, פיית' נו מור בהיידפארק, פורום סרטים וקולנוע ומדי פעם פורום זיהוי סרטים. פנויים לקשר רציני? לא יודעת. תמונה של עצמכם: מסר לאומה: תעשו חיים בל"ג בעומר ותאכלו מלאמלאמלא מרשמלו נוזלייייי