התפקדות למאי.

Sweet berries

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות למאי.

שם: גיל: איזור מגורים: מסנג'ר: אייסיקיו: שיר אהוב של סיסטם: דיסק אהוב של סיסטם: להקות אהובות: פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? פנויים לקשר רציני?
תמונה של עצמכם: מסר לאומה: יופי.

youngdiz

New member
אם אני אכתוב

את לא באמת תכנסי אלי ואת של שאר הפורום את מכירה. אז למה זה טוב? אבל אם גם לך משעמם ככה אז אני מבין אותך

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה להיות רעים?!

זאת מין מסורת כזאת (שקיימת בהמון פורומים) שכל חודש יש התפקדות. אם לא נאה לך להתפקד אז לא.. אף אחד לא מכריח אותך.

Sweet berries

New member
כמו שאמררה גלי העל אורגינלית,

זו אכן מסורת בפורום שכל חודש ישנה התפקדות, ויש לזה מס' מטרות: - לראות כמה אנשים נוכחים בפורום בהשוואה לחודשים אחרים. - לאנשים חדשים שהצטרפו בחודש האחרון ולא יודעים פרטים על האנשים. - לעדכן פרטי יצירת קשר, תמונות וכל זה. - וכמובן, לכיף של השאלון. את באמת לא חייבת לענות, אבל זה לא יזיק.

מריאן 3

New member
מתפקדת!

שם: מריאן גיל: 16 איזור מגורים: אשדוד מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
שיר אהוב של סיסטם: אני אוהבת מלא! דיסק אהוב של סיסטם: טוקסיסיטי להקות אהובות: אין לי כח לפרט, אבל בעיקר רוק וכו'... פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? מכבי תל אביב, אשדוד, כדורסל, צילום, רד הוט ועוד. פנויים לקשר רציני? חושבת שכן... תמונה של עצמכם:
מסר לאומה: היום הוא יום הפועלים!

pluplup

New member
*-*

שם: דור. גיל: 14 וחצי :] איזור מגורים: מרכז. מסנג'ר: [email protected] אם אני לא טועה. אייסיקיו: חרא תוכנה. שיר אהוב של סיסטם: כל SOAD. דיסק אהוב של סיסטם: נחשו. להקות אהובות: יש מלא. פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? הכל בחתימה. פנויים לקשר רציני? נו מה,כמובן. תמונה של עצמכם: איכ,לא. מסר לאומה: אל תראו את המסור(1) במחשב בשעה 12 בלילה ;; זה ממסטל ומפחיד ;;

Evil Pig

New member
מתפקד!

שם: דורון גיל: 17 איזור מגורים: קרית טבעון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: nich שיר אהוב של סיסטם: כולם דיסק אהוב של סיסטם: טוקסיסיטי להקות אהובות: יש יותר מידי נו בחיית! פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? רק פה פיזית פנויים לקשר רציני? בהחלט תמונה של עצמכם: קבלו מסר לאומה: היא הולכת בדרכים, מעל הים במטוסים גדולים!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמאי../images/Emo99.gif

שם: גלי גיל: החודש 17 ^^ איזור מגורים: אזור ירושלים מסנג'ר: בקשו במסרים אייסיקיו: כנ"ל שיר אהוב של סיסטם: Solider Side דיסק אהוב של סיסטם: כולם! להקות אהובות: Guns N' Roses, Aerosmith, Three Days Grace,Poison, Bullet For My Valentine, My Chemical Ronamce, Useless ID ועוד... פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? גאנז אנ' רוזס, מגרש ביתי וסקראבס פנויים לקשר רציני? אני כבר בקשר רציני!! מיקודית היסטוריה
תמונה של עצמכם:לשרוףףף
מסר לאומה: הניצב מול השלושים שווה למחצית היתר! הודגש באמצעות מדגישומטיק

STU XD

New member
חג פועלים שמח!!

(למרות שהוא נגמר לפני איזה 10 דק'..) שם:סטו. גיל:16 ו8 חודשים איזור מגורים:רחובות מאן!! מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:323800901 שיר אהוב של סיסטם: משתנה לפי תקופות.. לאחרונה ממש שיס לייק הרואין דיסק אהוב של סיסטם:טוקסיסיטי להקות אהובות:מיליון ואחד דברים פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם?בעיקר פה פנויים לקשר רציני?יא מאן
תמונה של עצמכם:
מסר לאומה: אל תיקחו לסבא תפנסיה ! ! ! לילה טוב לכם

ולדמן

New member
ישראל ישראל,בטח בשם,או באגוטה קריסטוף-

שם:אח"ש גיל:אני חושב שאתם יודעים.
איזור מגורים:ת"א. מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:309785801 שיר אהוב של סיסטם:"פנקס הקטן". דיסק אהוב של סיסטם:"ריקי גל". להקות אהובות:למי יש כוח... פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם?כרגע אני כבר בקושי כותב בפורקו"מ למיניהם,אבל ב"קורין אלאל"(1478) פנויים לקשר רציני?תלוי עם מי...
תמונה של עצמכם:יש כאן. מסר לאומה:"המחברת הגדולה" של אגוטה קריסטוף,ספר מדהים.(וגם החלק ה-II:"ההבטחה" אבל פחות)

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעוד שבוע לבארי יש יומולדת#!%

שם: טאריה!!!!!!!!! גיל: 13וחצי איזור מגורים: ראשון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איןאיןאין שיר אהוב של סיסטם: לוסט אין הוליווד אולי דיסק אהוב של סיסטם: היפנוטייז להקות אהובות: סיסטם\אליס\נירוונה\מגהדת'\גאנז פורום \ קומונות שאפשר למצוא אתכם שם? פה, נירוונה, אליס פנויים לקשר רציני? נגיד תמונה של עצמכם: אני ובארי
מסר לאומה: היום חצי שכבה לא הגיע למיצ"ב במדעים כי הייתה שביתה, אז הבוחנת אמרה שאם ניכנס יהיה מיצ"ב. שאלנו אותה מה יקרה אם לא ניכנס, אז היא אמרה "לא יהיה מיצ"ב" XD אז הלכנו לקניון

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאופס טעות בתמונה XD

טוב לא משנה גם ככה היא לא אוהבת את התמונה
אני מימין..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifולי עוד 3../images/Emo11.gif

אוחח יומולדת 17 זה על אורגינל XD

למעלה