הקשיבו הקשיבו...

satlot16

New member
מזההההההה???????

ומי אתה ביכלל שתדבר אליו ככה? אתה מסוגל למשהו יש לך פה מילה ביכלל?? כדי מאוד שתרגיע את עצמך וכול מי שלא מוצא חן בעניו מה שבראין אומר יכול להיתחבר אלי 333599686 ואז ניראה למי תהיה בעיה גדולה יותר ואללה יופי אומר לו אל תכתוב פה לך נאחוי אמיס קרגי מופתחנם!!! מי אתה ביכלל ואללה יופי.. שמור על הפה !!

אממממ

התכוונת אליי? דבר ראשון אני בת..... דבר שני הוא זה שאמר לא לכתוב הודעות עם 'חחחחחחחחחחחחחח' כי זה מפריע לאדון..... אז מי הוא שיגיד ככה? ואל תתוכח איתי ואל תהיה לי עכשיו המושיע שלו. ומה אתה מתעצבן? מה קרה? אלוהים ישמור יש פה אנשים שכל החים שלהם זה פורום..לך תחפש חים וחברים להגן עליהם ואל תשחק לי אותה פה.חוצפן.

R h o n e

New member
מסכן, הוא פשוט לא יודע!!

ישנו כפתור למעלה משמאל, שעליו מצוייא ריBוע. על יד הרBוע ישנם עוד 2 כפתורים: האחד הכפתור האדום שסוGר את דף אינטרנט האספלורר והשני Kו Kטן הנKרא "מזער" כאשר אתה לוחץ על הריBוע הנ"ל, זה מGדיל את חלונך ומאפשר לך להסתכל על הפורום Bצורה רחVה יותר. לחילופין לחץ מKש ימני על חלון האינטרנט Bסרל הכלים למטהה ולחץ על "שנה Gודל"

satlot16

New member
רגע...

חחחחחח ואי את מצחיקה כול כך! כואבת לי הבטן!! ששש!! כדי מאוד

כל הכבוד על היוזמה

ואם כבר עדכנתן את הקישורים בראש העמוד, אפשר להסיר את הקישור לאתר הפורום. הוא כבר לא פעיל

InnocenceLost

New member
אויש..

הקטע החברתי זה מה שהשאיר את הפורום חי בלי כל החברותה שימי לב כמה הודעות יש שקשורות לאביב גפן וכל כמה ימים הן מגיעות. אז בשביל מה כל זה? לחסוך לכן קצת עבודה מלהעביר נושאים לשרשורי אוף?

../images/Emo45.gif כל הכבוד טל ושירלי שיחקתם אותה../images/Emo13.gif

כשצריך להגיד מילה טובה אני גם יודע לפרגן. אין לי ספק שהפורום יראה הרבה יותר טוב עכשיו. אם רק היה אפשר להעביר גם את הריבים לשם זה היה מושלם :\

Forever NemeSh

New member
כמה הבהרות../images/Emo26.gif

לאחרונה רוב ההודעות בפורום הינם חברתיות בלבד, גוררות להודעות שלא תמיד מעניינות את כל גולשי הפורום השונים.. הקומונה נועדה על מנת שאת ההודעות והשיחות האישיות תוכלו לנהל בערוצים בהם אין לכם הגבלה.. אף אחד לא "כולא" אתכם ולא מכריח לדבר על שום דבר אחד בלבד, אך לא יכול להיות שהפורום יהפוך להיות פורום
טופיק אחד גדול ואת נושא הפורום נזניח בצד. לא ביקשנו שתדונו רק באביב גפן, גם לא ביקשנו שתסגדו לאף אחד או כל דבר כזה או אחר, אך את השיחות האישיות ואת ההודעות שאולי מקומן לא כאן, תוכלו להעביר לקומונה. רק להבהיר, שהדבר מאוד מקובל ומוכר בקרב הפורומים השונים, וזה מונע המון בלאגן בין ההודעות ומונע עומס.. קחו את זה לטובתכם ואל תעשו מאיתנו לא בסדר על המקום שנפתח עבורכם.. לילה טוב

לא כתבתי שאני נגד ,

רק שאלתי איפה מקומם לדעתן, כי הן כתבו שזה מיועד להיות פורום של דיונים על אביב , והשאלונים האלו לא ממש קשורים באביב,,,, אז בגלל זה שאלתי , לא פסלתי

זה החלטה של המנהלות בעצם

להפריד בין נושאים כאן ולדעתי זה בסדר פלוס בגלל זה שאלתי אותן איפה השאלונים צריכים להיות, לא אמרתי שאני נגד, אלא להפך מי שעושה כאלו שאלונים שידע איפה לשים אותם,,,

למעלה