הקשיבו הקשיבו...

Forever NemeSh

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו...

אני שמחה להודיע על פתיחתה של קומונה
אביב גפן חברתי. הרבה פעמים על גבי הפורום ישנם דיונים חברתיים שמעמיסים על הפורום ועל מהותו. אנחנו מאוד מעודדות שיחות חברתיות ופיתוח הצד החברתי בפורום, ובקומונה המקום גדול יותר בשביל הנושא הזה. אני ושירלי מאוד רוצות להעמיק יותר בצד החברתי של הפורום, והמקום על גבי הפורום לא תמיד מתאים. הפורום קיים בשביל לדבר על נושאים הקשורים לאביב גפן, דיונים וכד', בקומונה אין לכם שום הגבלה לפתח חברויות, דיונים על כל נושא, שיחות ושאר ירקות.. מעתה כל הדיונים החברתיים, עיקרם יהיה שם. כך לאנשים חדשים יהיה המקום להגיע לפורום שדיוניו הענייניים יהיו על אביב גפן ויינתן המקום לצד החברתי בקומונה. בשביל זה נפתחה הקומונה החברתית הרשמית של הפורום
המקום לדבר על הכל מהכל כולל הכל.. תעשו חיים
שירלי וטל.

Simple Sam

New member
נראה לכן הגיוני שבפורום יהיו דיבורים רק על

אביב? הפורומים נועדו לקצת מעבר לזה..

................עצוב אבל אמיתי

אני פשוט לא מבינה למה וחבל. למרות שיש פה הרבה שאנשים שאני לא מסכימה עם הדעות שלהם (כשזה לא נוגע לאביב) זה ממש כיף לדבר פה ולהתווכח וגם לשמוע דעות של אחרים. זה קצת חוסר חיים לדעתי לדבר כל הזמן רק אביב אביב אביב (גם אם זה פורום אביב גפן). אני מאמינה שבכולנו פה יש טיפה יותר מזה. ובדיוק קובי אמר את זה לפני כמה ימים.... "שונא אותכם פורום מפגר,תמצאו חיים מאשר כל היום לנתח את האישיות "אביב גפן"." אז מצאנו לנו חיים ואנחנו מתדיינים פה יפה מאוד גם על נושאים אחרים שמעסיקים אותנו. וחבל שאנשים לא רואים לנכון לעשות את זה פה.

לי לא ממש אכפת

גם ככה אני לא ממש בקטע החברתי הזה של פריקי אביב גפן וגם ככה אני לא רוצה קשר עם אף אחד מהאנשים פה אז לא ממש אכפת לי אבל זה קצת הגזמה להרחיק תאנשים שלא מדברים על אביב כל היום....מה אתם מעודדים חוסר חים? מה אני אגיד לכם? שתעשו מה שבא לכם אין לי דעה בעניין..

מעיין51

New member
../images/Emo45.gif

מה קטע בלצמצם דיבורים פה בפורום? זה רק יהפוך אותו ליבש ומשעמם...

TairAtias

New member
נו טוב

כשאת אומרת חברתיים, את מתכוונת לתחרויות כמו השיר הכי טוב וזה או שדברים שלא קשורים כמו החתולים של ליאורנר?חחחחו

TairAtias

New member
ודרך אגב

אנחנו פה לא רק כי אנחנו רוצים לדעת הכלל על אביב ואנחנו סוגדים לו ואנחנו מנשקים את הרצפה שעליה הוא הולך אנחנו פה גם כדי להכיר מעריצים אחרים, להחליף חוויות וזה פה בפורום התפקיד של ההנהלה הוא לדאוג שלא יהיו ריבים לא לדאוג שידברו רק על אביב... טוב שלא הפכתם את הפורום לכלא

InfectedM

New member
../images/Emo45.gif הגיע הזמן.

ובבקשה תפסיקו לכתוב כותרות להודעות עם כ"כ הרבה ח'|(!|) אתם פשוט הורסים את העמוד ואז הכל נראה מכוער להחריד. אפשר להבין שמשהו מצחיק אתכם גם עם פחות אותיות.

Simple Sam

New member
מה הקטנוניות הזאת אלוהים.

"אתם פשוט הרוסים את העמוד והכל נראה מכוער להחריד." מה אתה מתפלצף? אפשר לחשוב.

InfectedM

New member
למה קטנוניות?

זה מאוד מטריד כשכל הטקסט בעמוד נהיה מבולגן בגלל הודעה אחת ארוכה מדיי ואז צריך להתקמבן כל הזמן עם פס הגלילה כדי לראות הודעות שאנשים רושמים בצורה נורמלית.

סבבה

ואתה תפסיק לרשום הודעות שיש אייקונים בכותרת כי זה הורס את העמוד ואז הכל נראה מכוער להחריד,סבבה? אתה יודע מה פשוט תפסיק רשום הודעות בפורום כי ההודעות שלך פשוט מכערות אותו ועושות אותו 'מכוער להחריד'.. אתה יודע מה?פשוט תעוף מתפוז אתה רק מפריע ומכער את האתר. מילא שמפריע לך אם מדברים על אביב או על החתולים של ליאורנר אבל זה מה שמפריע לך? ה'חחחחחחחחח'? פשוט אל תסתכל.

ישר כח ((=

מצטערת שהיית צריכה להתקל בי באמצע היום בהתקף זעם בלתי נשלט חחח אין אין לי מה להגיד אין כמו החתולים של ליאורנר ........

inbaley

New member
גמאני אומרת..

יישר כוח! גווווווווווווווווווווווווווו מאיהה!!

InfectedM

New member
כששמים אייקון אחד בכותרת זה לא הורס את הגלילה

בעמוד כמו כשרושמים הודעה עם הרבה ח' בתוכה ואז צריך להזיז את פס הגלילה בשביל להצליח לחזור ולסגור את ההודעה.

למעלה