הקורבן

שואלת../images/Emo9.gif

ילנה
, מה שלומך הערב?
איך עבר השבוע? איזה דיסקים קנית לאחרונה? נכון שבון ג'ובי פשוט מלך
? ואגב בונג',נכון שCross Road זה אלבום מושלם
? (אתי לא לענות על השאלה הזו,תודה.
) ונכון שבלאק אנד בלו הוא האלבון הכי טוב של הבויז?
נמ,איזה עוד זמרים,להקות את אוהבת חוץ מהבויז ובריטני?
סדרות טלויזיה? שחקן/שחקנית? נכון שאלייזה דושקו (מועדדות צמודות,טעות בכיוון,מירוץ לאתמול,באפי,אנג'ל כ'ו.
) היא שחקנית מעולה?
נמ סרטים שראית לאחרונה? (לא חייב בקולנוע
) ומה,את באמת מפחדת מהשיר של ג'יפרס?
(אל תעלבי או משהו,אני סתם צוחקת
) ונכון שהשאלות שלי מפגרות?
מקווה שנהינת

elena20

New member
עונה

ילנה, מה שלומך הערב?מצוין,דרך אגב החזרתי תשובה במסר אתמול קיבלת??? איך עבר השבוע?די בסדר איזה דיסקים קנית לאחרונה?הרבה זמן לא קניתי דיסק... האחרון היה נבר גון נכון שבון ג'ובי פשוט מלך?כןןןן
ואגב בונג',נכון שCross Road זה אלבום מושלם? (אתי לא לענות על השאלה הזו,תודה.)לא שמעתי את כולו ,אבל אני מניחה שכןןן,ואיך יכול להיות דבר כזה שאין פורום על ג'וני שלנו??? ונכון שבלאק אנד בלו הוא האלבון הכי טוב של הבויז?בטחחחחח נמ,איזה עוד זמרים,להקות את אוהבת חוץ מהבויז ובריטני? קלי קלרקסון,בון ג'ובי,כריסטינה אגילרה,ג'יימס בלאנט,אמינם ועד המון סדרות טלויזיה?בנות גילמור,אי.אר. מגרש ביתי. או.סי,מכושפות,אמריקן איידול, טופ מודל שחקן/שחקנית?בראד פיט,קולין פארל,אנג'לינה ג'ולי,שרליז ת'רון נכון שאלייזה דושקו (מועדדות צמודות,טעות בכיוון,מירוץ לאתמול,באפי,אנג'ל כ'ו.) היא שחקנית מעולה?אף לא ראיתי סרט שלה,ואת סדרה שלה גם לא, אבל היא נורא יפהההה נמ סרטים שראית לאחרונה? (לא חייב בקולנוע)לא ראיתי ממש בזמן האחרון ומה,את באמת מפחדת מהשיר של ג'יפרס? (אל תעלבי או משהו,אני סתם צוחקת)חחחחחחחחח כן אני באמת מפחדת זה פשוט עושה לי הרגשה מגעילה,חלחלה כזאת ואני ממש לא נעלבת תצחקי עליי חופשייייי ונכון שהשאלות שלי מפגרות?לא!!!! ממש נהנתי לענות....
מקווה שנהינת

אלייזה מהממת!../images/Emo99.gif

וחבל שביטלו את מירוץ לאתמול
זו הייתה סדרה כ"כ שולטת
אחת הטובות שראיתי

עטר9

New member
אממ...../images/Emo9.gif

לא ידעת שכל שבת יש מרתון מירוץ לאתמול?
וזה אכן שולט
הריסון כזה מאמי
ונממממ איי ג'אסט וואנט יו טו נואו דאט איימ סטיל היר אנד לאביוו

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ידעתי
אבל נמאס לי ראיתי את הפרקים האלו 700 פעם.אני רוצה עונה חדשה!!
וגם אני אוהבת אותך!

Shiri from the block

Active member
אוו שרליז ת'רון../images/Emo113.gif היום ראיתי אותו באשת החתול, שיחקה ממש טוב! ומסכימה איתך לגבי קולין ובראד../images/Emo99.gif

דולב23

New member
שאלה לקורבן ונצל"ש שקשור לעניין

את מי הכי היית רוצה לפגוש מהבויז? ועכשיו לנצל"ש: מתי אני אהיה הקורבן? אני עדיין לא הייתי, למרות שאני מבין הראשונים שנתנו את הסכמתם לרעיון הזה....

elena20

New member
הכי הייתי רוצה לפגוש את

אלכס כמובן כי אני הכי אוהבת אותו

עטר9

New member
זה לא קשור מתי הסכמת..../images/Emo210.gif

זה הגרלה... יכול להיות שגם תהיה אחרון מבין כולם וזה יהיה עוד מלא זמן..
חחח

רשמת בכלל

בשרשור האחרון שהיה שאתה רוצה להשתתף? אז תבדוק טוב.. ושוב זה לפי הגרלה..

למעלה