עונה
ילנה, מה שלומך הערב?מצוין,דרך אגב החזרתי תשובה במסר אתמול קיבלת??? איך עבר השבוע?די בסדר איזה דיסקים קנית לאחרונה?הרבה זמן לא קניתי דיסק... האחרון היה נבר גון נכון שבון ג'ובי פשוט מלך?כןןןן
ואגב בונג',נכון שCross Road זה אלבום מושלם? (אתי לא לענות על השאלה הזו,תודה.)לא שמעתי את כולו ,אבל אני מניחה שכןןן,ואיך יכול להיות דבר כזה שאין פורום על ג'וני שלנו??? ונכון שבלאק אנד בלו הוא האלבון הכי טוב של הבויז?בטחחחחח נמ,איזה עוד זמרים,להקות את אוהבת חוץ מהבויז ובריטני? קלי קלרקסון,בון ג'ובי,כריסטינה אגילרה,ג'יימס בלאנט,אמינם ועד המון סדרות טלויזיה?בנות גילמור,אי.אר. מגרש ביתי. או.סי,מכושפות,אמריקן איידול, טופ מודל שחקן/שחקנית?בראד פיט,קולין פארל,אנג'לינה ג'ולי,שרליז ת'רון נכון שאלייזה דושקו (מועדדות צמודות,טעות בכיוון,מירוץ לאתמול,באפי,אנג'ל כ'ו.) היא שחקנית מעולה?אף לא ראיתי סרט שלה,ואת סדרה שלה גם לא, אבל היא נורא יפהההה נמ סרטים שראית לאחרונה? (לא חייב בקולנוע)לא ראיתי ממש בזמן האחרון ומה,את באמת מפחדת מהשיר של ג'יפרס? (אל תעלבי או משהו,אני סתם צוחקת)חחחחחחחחח כן אני באמת מפחדת זה פשוט עושה לי הרגשה מגעילה,חלחלה כזאת ואני ממש לא נעלבת תצחקי עליי חופשייייי ונכון שהשאלות שלי מפגרות?לא!!!! ממש נהנתי לענות....
מקווה שנהינת