הקורבן!

זהבית 1

New member
זאת

השאלה הכי קשה ששאלו אותי ניק זה בעלי לא יודעת מתה על שניהם נדמה לי שניק יותר אבל אוףףף

elena20

New member
לי יש שאלה מוזרה קצת אבל

בכל מקרה אשאל אותה:אם הייתה הזדמנות לצאת לארוחה עם 5 אנשים עם מי היית הולכת (יכולים להיות סלבס,קרובי משפחה חברים כולם)

זהבית 1

New member
שאלה

מענינת ויפה מאוד קצת קשה אני חייבת להודות יש המון אנשים שאני אוהבת בעולם הזה טוב אז ככה אמא שלי הראל סקעת ניק - למרות שהייתי רוצה את כל החבורה לידי אלינור ובת דודה שאני הכי אוהבת בעולם

12 Not Like You

New member
שאלות../images/Emo152.gif ../images/Emo29.gif

אם הביז היו מקדישים לך שיר בהופעה איזה שיר היית רוצה שהם יקדישו לך? הבקסטריט בויז האהוב עליך הוא ניק[
],נכון? למה דווקא הבלונז'ר הזה הוא האהוב עליך מכל חמשת החתיכים?
איזה שיר של הבויז היית רוצה לשמוע בחתונה שלך[
]? והבנתי שאת נמצאת שנתיים [!!] בפורום,איך הן עברו עליך?
זהו!
תהני

זהבית 1

New member
עונה

אם הביז היו מקדישים לך שיר בהופעה איזה שיר היית רוצה שהם יקדישו לך? שאלה מצויינת ואו יש הרבה אבל הייתי רוצה שיקדישו לי את crawling back to you התחברתי לשיר הזה מהרגע הראשון ששמעתי אותו ואפילו חיברתי לזה מילים משלי הבקסטריט בויז האהוב עליך הוא ניק[],נכון?ברורררררררררררר למה דווקא הבלונז'ר הזה הוא האהוב עליך מכל חמשת החתיכים? לא יודעת למה דווקא הוא נקשרתי אליו עוד מהרגע הראשון ששמעתי אותו בשיר get down אני קוראת לזה אהבה משמיעה ראשונה איזה שיר של הבויז היית רוצה לשמוע בחתונה שלך[]? safest place to hide שיר ענקקקקקקקקקקקקקקק ממרגש והבנתי שאת נמצאת שנתיים [!!] בפורום,איך הן עברו עליך? כייפייםםםםם הכרתי כאן את הבנות הכי מקסימותתתתתתת מתה עליכםםםםםםם

Shiri from the block

Active member
שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif עבר: איך עבר היסודי? [טוב, רע וכאלה] נהנית? זוכרת מורה מיוחד/ת? הכרת שם חברה שאת עדיין בקשר איתה עד היום? כנ"ל לגבי חטיבה: [כלומר תעני על אותם שאלות כמו למעלה] וגם לתיכון. איך היה בצבא? איזה תפקיד שירתת? אם היית יכולה, לא היית מתגייסת? איזה תפקיד אחר היית רוצה לעשות? איך היו המפקדים/פקדות/סמ"ל וכו'? עתיד: אמרת שאת מובטלת, באיזה עבודה היית רוצה לעבוד כרגע? איזה מקצוע עתידי היית רוצה לעשות? [כלומר משו קבוע, עד שתיהיי מבוגרת וזה] כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך? איפה תרצי לגור? תכונות שהיית רוצה שיהיו בבעלך? חיות מחמד שיהיו לך? וזהו../images/Emo24.gif

זהבית 1

New member
עונה

איך עבר היסודי? [טוב, רע וכאלה]היסודי היה אחלה אבל בשנה האחרונה הפסדתי המון לימודים בגלל אישפוזים נהנית? זוכרת מורה מיוחד/ת?בטחחחחחחחח הכרת שם חברה שאת עדיין בקשר איתה עד היום? תאמת אין לי קשר עם אף אחד מבית הספר כנראה שלא אהבו אותי מספיק כנ"ל לגבי חטיבה: [כלומר תעני על אותם שאלות כמו למעלה] וגם לתיכון. החטיבה והתיכון היו ביחד באותו בית ספר וזה אחד התקופות הכי כיפיייםםםםםםםםםםםםםםםםם שהיו לי המורים היו מדהימים אהבתי את כולם הייתה לי כיתה מדהימהההההההההה וגם שם הייתה לי את אהבה הכי אמיתית שלא הצלחתי להגשים לצערי איך היה בצבא?בסדר אפשר להגיד איזה תפקיד שירתת?מת"ש עשיתי משכורות לאנשי קבע אם היית יכולה, לא היית מתגייסת?כן רציתי שירות לאומי לעשות איזה תפקיד אחר היית רוצה לעשות?לא יודעת תאמת איך היו המפקדים/פקדות/סמ"ל וכו'? הייתה לי אחלה מפקשת התחשבה בי המון ועזרה לי עתיד: אמרת שאת מובטלת, באיזה עבודה היית רוצה לעבוד כרגע?הייתי רוצה לעבוד עם ילדים אני מאוד רוצה השנה הזאת לראות אם אני מתאימה למה שאני רוצה ללמוד איזה מקצוע עתידי היית רוצה לעשות? [כלומר משו קבוע, עד שתיהיי מבוגרת וזה]אני רוצה לעסוק עם ילדים ולעזור לאלו שאין להם את האפשרות להתקדם משהו כזה כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך?החלום שלי זה שיהיו לי קודם תאומים אחר כך לא יודעת ילדים זה ברכה אז לא אכפת לי איפה תרצי לגור?בצפוןןןןןןןןןןןןןןןןן תכונות שהיית רוצה שיהיו בבעלך?טוב לב מתחשב הכי חשוב לי שיבין אותי חיות מחמד שיהיו לך?תוכייייייייייייייי

למעלה