הקורבן!

elena20

New member
ממי אל תרגישי ככה לפי דעתי

פסיכומטרי לא מעיד על כלום! ומקווה שאני אוציא ציון בסדר למרות שלא נראה לי כי זה קשה!

poster girl

New member
שואלת |קשוח| ../images/Emo99.gif

טוב אז שאלות: מה קורה? הכל טוב? בת כמה? מאיפה? ממתי את אוהבת את הבויז? את מי את הכי אוהבת מהבויז? מה גרם/גורם לך לאהוב אותו הכי הרבה? איזה שיר/שירים את הכי אוהבת (של הבויז)? איזה שיר/שירים את הכי פחות אוהבת (של הבויז)? בפעם הראשונה ששמעת/ראית את הבקסטריט בויז, מה גרם לך להתאהב בהם? תוכנית טלוויזיה אהובה? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? סרט אהוב? מוזיקה שאת אוהבת (חוץ מהבויז)? זמר שאת אוהבת? זמרת שאת אוהבת? להקה שאת אוהבת? כמה אחים ואחיות יש לך? את אוהבת לישון?
מה את הכי אוהבת לעשות? (תחביבים שלך) מי עדיף: רובי וויליאמס או אמינם? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? צ'אד מייקל מרי או ג'וני דפ?
בלאק אייד פיז או מיי כימיקל רומאנס? גרין דיי או מארון 5? בריאן או ניק?
האווי או קווין?
בריאן או אייג'יי?
ניק או האווי?
אייג'יי או קווין?
בריאן או קווין?
בריאן או הוואי?
אייג'יי או האווי?
אייג'יי או ניק?
ניק או קווין?
[
סליחה על הבלבול מוח]

זהבית 1

New member
עונה

בת כמה?עוד חודשיים וקצת בת 25 מאיפה?תל אביב ממתי את אוהבת את הבויז?מגיל 15 את מי את הכי אוהבת מהבויז?ניק בעלי כמובןןןןןןןןןןןןןן מה גרם/גורם לך לאהוב אותו הכי הרבה?תאמת התאהבתי בו איך ששמעתי אותו באג דאון עוד בלי שהכרתי אותו ואחרי כמה זמן שחברה שלי הראתה לי תמונות שלהם הייתי מתה לדעת מי הם ישר הצבעתי על ניק ומאז אהבה לא נפסקה ורק גוברתתתתתתתת איזה שיר/שירים את הכי אוהבת (של הבויז)?יש המוןןןןןןןןןןןן get down - ה ש י ר show me the meaning בכיתי בו בפעם הראשונה like a child - מתה על השיר הזה הרשימה עוד ארוכה אלו שאלות קשות בשבילי תאמת איזה שיר/שירים את הכי פחות אוהבת (של הבויז)?תאמת? אין אני באמת אוהבת את הכל כל שיר שלהם מרגש אותי מחדש בפעם הראשונה ששמעת/ראית את הבקסטריט בויז, מה גרם לך להתאהב בהם?בהתחלה המוזיקה שלהם ואחר כך הם עצמם תוכנית טלוויזיה אהובה?תשוקת הניצים השיר שלו שחקן אהוב?פקונדו ארנה שחקנית אהובה?אנדריאה דל בוקה סרט אהוב?לזכות בדיט עם טד מוזיקה שאת אוהבת (חוץ מהבויז)?מויזקה לטינית זמר שאת אוהבת?ישראלי - תאמת מאז כוכב נולד אני מתענינת יותר במויזיקה ישראלית אז הראל סקעת זמרת שאת אוהבת?ריטה ואהבתי מאוד את עופרה חזה להקה שאת אוהבת?ווסטלייף כמה אחים ואחיות יש לך?יש לי 2 אחים את אוהבת לישון? בטח המוןןןן תנו לי רק לישון מה את הכי אוהבת לעשות? (תחביבים שלך) אני אוהבת לעשות צמידים מי עדיף: רובי וויליאמס או אמינם?רובי ווילאמס כמובן בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני צ'אד מייקל מרי או ג'וני דפ? ג'וני דפ בלאק אייד פיז או מיי כימיקל רומאנס?לא מכירה תאמת גרין דיי או מארון 5?גריין דיי בריאן או ניק?שאלה מכשילה כי שניהם החיים שלי בריאן ואני זה משהו מיוחד וניק זה בעליייי האווי או קווין?שוב פעם מכשיל אני אוהבת יותר את היופי של קווין בריאן או אייג'יי?בריאן אופס שאלות קשות אתם עושים לי ניק או האווי? ברורררררררררר ניקקקקקקקקקקקקקק אייג'יי או קווין?זה לא נגמר אני רוצה לבכות את כולם אני אוהבת מצטערת קשה לי להגיד מישהו אחד כי בכל אחד מהם יש משהו קסום מסכימים איתי? בריאן או קווין? בריאן או הוואי? אייג'יי או האווי? אייג'יי או ניק? ניק או קווין

chenwest

New member
בגלל שזה הקורבן,ההודעה

שלך לא הכי התאימה
תסתכלי טוב בתמונה ששמתי לך

זהבית 1

New member
עד שאני

הקורבן אין לך שאלות אלי? נהייתי עצובה עכשיו מצא חן בעיני לענות על שאלות יאללה חברה תמשיכו

זהבית 1

New member
אמממממממממממממ

אני אוהבת לנסות כל פעם דבר חדש אבל אני מאוד אוהבת את הוואי יש לו ריח מדהים

למרות שאני יודעת מהי תהיה התשובה,

אבל: ניק או סקעת?
ונכון שהצלקות של סקעת חמודות?

למעלה