הקורבן!

../images/Emo124.gifהקורבן!../images/Emo163.gif

[סורי ששכחתי לפתוח
]. והקורבן השבוע היא... זהבה! אז תתחילו לחקור אותה

Shiri from the block

Active member
זהבה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif מה שלומך? הכל טוב? מה קרה שאת כל כך שמחה? אני כל הזמן רואה את הכינויים שלך במסנג'ר וזה מסקרן אותי../images/Emo3.gif כמה פעמים פגשת את הראל סקעת? איך הגבת בכל הפעמים שפגשת אותו? ../images/Emo3.gif למה את תמיד בלילה?../images/Emo12.gif כאילו אין לך עבודה או משו כזה? מאיזה גיל התחלת לאהוב את בקסטריט? איזה שיר זה היה? הקליפ שלהם שאת הכי אוהבת? האלבום שאת הכי אוהבת? הבקסטריט בוי המועדף? סרט אהוב? סדרה אהובה? אוהבת שירים של בריטני? ../images/Emo3.gif ו..נראה לי שזהו../images/Emo9.gif

Shiri from the block

Active member
אויש, תיקון שאלה../images/Emo113.gif השאלה ה-5 היא: למה את תמיד *ערה* בלילה... וההמשך../images/Emo9.gif

זהבית 1

New member
אז ככה

מה שלומך? אצלי הכל בסדר ברוך השם חוץ מזה שאני מבוטלת כרגע מה קרה שאת כל כך שמחה? אני כל הזמן רואה את הכינויים שלך במסנג'ר וזה מסקרן אותי כמה פעמים פגשת את הראל סקעת? איך הגבת בכל הפעמים שפגשת אותו? למה את תמיד בלילה? כאילו אין לך עבודה או משו כזה? מאיזה גיל התחלת לאהוב את בקסטריט? איזה שיר זה היה? הקליפ שלהם שאת הכי אוהבת? האלבום שאת הכי אוהבת? הבקסטריט בוי המועדף? סרט אהוב? סדרה אהובה? אוהבת שירים של בריטני

זהבית 1

New member
אז ככה

מה שלומך? אצלי הכל בסדר ברוך השם חוץ מזה שאני מבוטלת כרגע מה קרה שאת כל כך שמחה? אני כל הזמן רואה את הכינויים שלך במסנג'ר וזה מסקרן אותי : אני מאושרת בגלל שסוף סוף דיברתי עם הראל אחרי שהרבה זמן חלמתי על זה לא דיברתי איתו הרבה אבל גם משהו כמה פעמים פגשת את הראל סקעת?תאמת ראיתי אותו המון פעמים כל כך קרוב לידי אבל אף פעם לא ניגשתי אליו בגלל שהתביישתי איך הגבת בכל הפעמים שפגשת אותו?תאמת הלב שלי תמיד על 200 שאני רואה אותו הוא פשוט מדהים אדם הלוואי ככה עליי לראות את הבויז בכלל הייתי מתלפת למה את תמיד בלילה? אני משאירה את המחשב דלוק תמיד כאילו אין לך עבודה או משו כזה?עבדתי עד לפני שבועיים מאיזה גיל התחלת לאהוב את בקסטריט?מגיל 15 איזה שיר זה היה?כמובן השיר המושלם ביותר get down התאהבתי בו ישר איך שהתחיל השיר שיגעתי את חברה שלי כל הפסקה הייתה משמיעה לי תשיר הקליפ שלהם שאת הכי אוהבת?זה קשה להחליט אני אוהבת את כולם אבל הכי מרגש אותי זה show me the meaning והכי קול לדעתי זה the call מתה על הקליפ הזה והשיר בכלל האלבום שאת הכי אוהבת? הכל הכל הכל הכל הכל הבקסטריט בוי המועדף? ניק בעליייייייייייייייייייייייי סרט אהוב?לזכות בפגישה עם טד סרט חמוד לאלה סדרה אהובה?השיר שלנו אוהבת שירים של בריטני יש 2 שירים שלה שאני מאוד מאוד אוהבת laky מקווה שרשמתי טוב אני מאוד אוהבת את השיר הזה ואת השיר im not a gril im not a woman מקווה שרשמתי טוב את השירים

elena20

New member
אני שואלת

קודם כל אני חולה על הראל סקעת אני לא מעריצה אותו אבל הוא כל כך יפה ו מושלם כל פעם שאני רואה אותו אני נדהמת כל פעם מחדש כמה שהוא יפה
ועכשיו השאלות: איפה עבדת?(ואל תהיי עצובה שאת מובטלת לא נורא) יש לך חבר? איפה שירתת? מה החלום שלך? איזה סדרות את אוהבת? וזהו לבינתיים אני אחשוב על עוד...

זהבית 1

New member
עונה לשאלות

איפה עבדת? עבדתי בשוק הסיטונאי בתל אביב ליד בית מעריב אהבתי את האנשים שם אבל את המקום עצמו לא אהבתי אז מצד אחד אני שמחה שיצאתי משם אבל מתגעגעת לאנשים שעבדתי איתם יש לך חבר?לא אין לי חבר ולא היה לי עד עכשיו כנראה שאני לא מספיק שווה בעיני הבנים שהתחלתי להתייאש איפה שירתת?בתל השומר מת"ש עשיתי משכורות לאנשי קבע מה החלום שלך?יש כל כך הרבה אני רוצה להיות מאושרת בחיים זה הכי חשוב לי החלום האמיתי שלי חוץ מלפגוש את הבויז זה לעשות משהו למען ילדים שההורים שלהם נרקומנים לכן רציתי ללמוד עבודה סוציאלית שיהיה לי את הכלים לעזור להם כי אני חושבת שאני אדע איך לעזור להם כדי שגם הם לא יפלו איזה סדרות את אוהבת: ואו יש המון השיר שלנו קטנטנות הסידרה שהכי אהבתי עד היום תשוקת הניצים סידרה מהממתתתתתתתתתתתתתתת חבל שנגמרה אני ממש רואה המון טלויזיה מצא חן בעיני לענות על שאלות

elena20

New member
קטנטנות../images/Emo99.gif ועוד שאלות

את רואה רבלדה? אם כן אז מה יותר יפה המורדים או רבלדה? למה לא הלכת ללמוד עבודה סוציאלית בסוף? mtv או vh-1?

אביבא

New member
אני ../images/Emo103.gif

רואה המורדים
ו.........לא שאלתי אותך שאלות כי כולם כבר שאלו אם את רוצה אני ישאל

אביבא

New member
טוב אז ככה../images/Emo152.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo103.gif

|*צחוק של מכשפה*|
שם:: בת כמה:: מאיפה:: תאריך לידה:: סוג פלאפון[מה הקשר?
]:: אחים\אחיות[+גיל ושמות]:: שם אביך:: שם אימך:: חיות מחמד[+שמות]:: את גרה בבנין\דירה\בית פרטי או אחר:: צבע אהוב:: החדר שלך צבוע:: חבר:: התנשקת צרפתית פעם[
]:: חברה הכי טובה:: חברה הכי טובה מהפורום:: כמה זמן את בפורום:: באיזה עוד פורומים את:: מה את אוהבת לאכול:: תוכנית אהובה:: זמר+זמרת אהובים:: להקה[שאלה רטורית,אין צורך לענות] שיר:: דיסק אחרון שקנית:: קאזה\אמיול:: מקצוע אהוב:: מקצוע שנוא:: חי חי זהו...אין לי יותר.... סליחה על השאלות הקצת מוזרות

chenwest

New member
וואי איזה בלאגן עשיתם../images/Emo122.gif

אנשים תשתדלו לשרשר כמושצריך טוב?

זהבית 1

New member
עונה

שם::זהבה בת כמה::עוד מעט 25 מאיפה::תל אביב תאריך לידה::20/02/1981 מוכר לכם התאריך? סוג פלאפון[מה הקשר?]::פלאפון החלפתי לפני שבוע לT.V slider אחים\אחיות[+גיל ושמות]::יש לי 2 אחים אחד בן 20 אחי נמצא עכשיו בארצות הברית והשני בן 12 היה לו שלשום יום הולדת שם אביך::יצחק שם אימך::יפה חיות מחמד[+שמות]::יש לי תוכי ו2 דגים את גרה בבנין\דירה\בית פרטי או אחר::בבנין צבע אהוב::טורקיז החדר שלך צבוע::לבן חבר::לבן התנשקת צרפתית פעם[]::עוד לא (ולא לצחוק עליי)? חברה הכי טובה::יש הרבה אין מישהי ספציפית חברה הכי טובה מהפורום::אלינור כמה זמן את בפורום: היום אני בדיוק שנתיים בפורום הייתם מאמינים? בדקתי באיזה עוד פורומים את::ואו אני בהמון פורומים הראל סקעת אנדריאה דל בוקה הראל מויאל מה את אוהבת לאכול::פיצה תוכנית אהובה::השיר שלנו זמר+זמרת אהובים::הראל סקעת ריטה להקה[שאלה רטורית,אין צורך לענות]מה שנכון נכון שיר::יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דיסק אחרון שקנית::הראל מויאל קאזה\אמיול::אמיול מקצוע אהוב::ספרות מקצוע שנוא::מתמטיקה

זהבית 1

New member
אז ככה

את רואה רבלדה?כן אני רואה לצערי הפסדתי המון פרקים אם כן אז מה יותר יפה המורדים או רבלדה?המורדים כמובן אני שונאת חיקווים אבל עשו את רבדלה מאוד יפה למה לא הלכת ללמוד עבודה סוציאלית בסוף? לצערי לא התקבלתי בגלל הפסיכוטרי mtv או vh-1?תאמת לא ראיתי המון זמן את הערוצים האלו אבל אני רגילה לMTV

elena20

New member
פסיכומטרי../images/Emo46.gif

אני לומדת עכשיו לפסיכומטרי סיוט!!!!

למעלה