הקורבן!

Shiri from the block

Active member
תשובותתת../images/Emo113.gif מה שלומך? נממ, הכל חביב../images/Emo9.gif היית היום בבצפר? חח קארין כבר ענתה על זה איך היה? לא היה../images/Emo3.gif האם את מודעת לכך שניק נשוי גם לי? עכשיו כן../images/Emo10.gif ושיש לנו 15 ילדים משותפים? פששש כל הכבוד../images/Emo3.gif ונכון שסטרונגר זה השיר הכי יפה של בריטני? השני הכי יפה../images/Emo99.gif אמממממממ... האם את משועממת כמוני? כרגע לא../images/Emo12.gif איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?! לארג'ר דאן לייף../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ואיזה את הכי פחות אוהבת? אין ממש שיר כזה../images/Emo12.gif אממ נלך על אממ.. lets have a pary..../images/Emo12.gif

עדידי15

New member
שאלות:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

בואי נרהא מה אני לא יודעת עלייך. מה השיר הכי אהוב עלייך של בריטני? נכון זה כיף לעשות שיעורי בית ולשמוע שירים של בריטני? חח
מאיפה בא הכינוי שלך?(מנחשת שזה מהשיר של ג'יי לו
) נכון את גם בפורום ג'סיקה,בריטני,כריסטינה,אם טי וי,פופ,בראד פיט וכו' וכו'? אני מרגלת אחרייך
אז איזה עוד פורומים חח? נכון שבריטני וניק צריכים להיות ביחד?
כבר תכננו את זה במסנג'ר חח וכל השאר אני כבר יודעת עלייך

Shiri from the block

Active member
בלופ בלופ../images/Emo113.gif מה השיר הכי אהוב עלייך של בריטני? אופס איי דיד איט אגין!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif נכון זה כיף לעשות שיעורי בית ולשמוע שירים של בריטני? חח-- לא שעשיתי שיעורי בית אי פעם [סתאםם../images/Emo3.gif], אני לא יכולה לשמוע שירים ולעשות שיעורים, כי אז אני לא מרוכזת, אני רק שומעת את השירים וסתם בוהה במחברת../images/Emo3.gif מאיפה בא הכינוי שלך?(מנחשת שזה מהשיר של ג'יי לו)-- אכן מהשיר של ג'ני שלי!../images/Emo99.gif נכון את גם בפורום ג'סיקה,בריטני,כריסטינה,אם טי וי,פופ,בראד פיט וכו' וכו'? אני מרגלת אחרייך אז איזה עוד פורומים חח?-- חחחחח כן אני בכל הפורומים האלה../images/Emo6.gif, וגם של אנג'לינה ג'ולי, קוראת בהארי פוטר ומארון 5, וגם קלי קלרקסון, וזינה והיפים והאמיצים...ואממ חח נראה לי שזהו../images/Emo6.gif נכון שבריטני וניק צריכים להיות ביחד? כבר תכננו את זה במסנג'ר חח-- נכון../images/Emo10.gif וכל השאר אני כבר יודעת עלייך-- ../images/Emo9.gif.

עדידי15

New member
הינה יש לי עוד שאלות../images/Emo3.gif:../images/Emo115.gif

+
מה את חושבת על צ'אד מייקל מארי?
ראית בית השעווה? וטרויה?
(נו מן הסתם) וראית שודדי הקארביים
? ומי בעינייך החתיך ההוליוודי הכי יפה אחרי בראד? ומה הסרט הכי אהוב עלייך? והסרט של בראד הכי אהוב עלייך? את אוהבת רוק? ומוזיקה ישראלית? ונכון שזה מגעיל שמלי לוי העתיקה את הקטע מטוקסיק ודירטי בקליפ שלה?
מה היא חושבת לעצמה! חח

Shiri from the block

Active member
כפרעלייך../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif מה את חושבת על צ'אד מייקל מארי? אני לא מתלהבת ממנו כמו כולן, אבל הוא בהחלט כוסון רציני../images/Emo99.gif ראית בית השעווה? לא. וטרויה?(נו מן הסתם) כןן../images/Emo99.gif *בראד בלי חולצה* *בראד בלי חולצה*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וראית שודדי הקארביים? בטח! סרט ע-נ-ק!../images/Emo47.gif ומי בעינייך החתיך ההוליוודי הכי יפה אחרי בראד? שאלה קשה../images/Emo12.gif אממ אמממ... טוב, וויל סמית', קולין פארל ואשטון קוצ'ר, זה בערך../images/Emo9.gif ומה הסרט הכי אהוב עלייך? שר הטבעות כאילו דה!!! הסרט הכי מדהים בעולם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif והסרט של בראד הכי אהוב עלייך? ראיון עם הערפד../images/Emo9.gif אני אוהבת ערפדים../images/Emo99.gif את אוהבת רוק? לגמרי../images/Emo45.gif ומוזיקה ישראלית? בעיקרון לא../images/Emo11.gif, אבל לאחרונה יש יציאות טובות אז אפשר לומר שבערך.. ונכון שזה מגעיל שמלי לוי העתיקה את הקטע מטוקסיק ודירטי בקליפ שלה? מה היא חושבת לעצמה! חח-- צודקת! חקיינים כולם. בטח חשבה שאם היא תעתיק מבריטני אז יואהבו אותה כמו שאוהבים את בריטני../images/Emo11.gif, כמובן שהיא טועה../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif

chenwest

New member
המ שולאת../images/Emo67.gif

*מקווה שלא יצא פלצני* מה שלומך? איזה כוכבים את אוהבת חוץ מבסב? ספרי משו מצחיק שקרה לך
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד

Shiri from the block

Active member
המ עונה../images/Emo67.gif../images/Emo113.gif מה שלומך? כרגע שלומי הכי מצויין שבעולם!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה כוכבים את אוהבת חוץ מבסב? חחח אני אוהבת המון המון המון אנשים, אז אני פשוט אקצר ואגיד את העיקריים- בריטני כמובן../images/Emo47.gif, בראד פיט[אם התכוונת גם לשחקנית../images/Emo12.gif] קתרין זיטה ג'ונס וג'ניפר לופז. ספרי משו מצחיק שקרה לך: המפ../images/Emo12.gif, כרגע לא עולה לי משו לראש, אז כשאני אזכר אני אענה../images/Emo9.gif 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: דיסקים, מחשב[../images/Emo3.gif], ואת ניק../images/Emo99.gif

למעלה