הקורבן!

../images/Emo124.gifהקורבן!../images/Emo113.gif

והקורבן השבוע היא.... שירן קרטר!!
[Shiri From The Block] אז כדאי מאוד שתחקרו את נאגזול, כי אם לא אני ארדוף אתכם במסרים
[מעניין בהשראת מי לקחתי את זה
].

Skullie Roze

New member
מהממת שלייי!!!../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif

דבר ראשון. תעשי לי ילד.
ועכשיו לשאלות.
מתי את באה לרחובות? מתי את באה שוב [
] לחדר שלי כדי שאנ יאבצעע בך את זממי?
מה השם משפחה המקורי שלך? סתם סתם את לא חייבת לענות
,אני כבר יודעת.
מתי את וניק התחתנתם? [תמיד רציתי לדעת.
] ועכשיו לשאלות הרציניות *משחקתותהרצינית*
: מתי התחלת לאהוב את הבויז? ואת בריטני? ואותי? [
] ואמ אמ אמ ממתי את פה בפורום? ממתי את לא אוכלת נמויים טעימים ועסיסיים?
מתי הפעם האחרונה שאכלת טונה? [
] ואין לי עוד נו.
אני אוהבת אותך!

Shiri from the block

Active member
חח עונה../images/Emo113.gif דבר ראשון. תעשי לי ילד. -- בשמחה../images/Emo99.gif ועכשיו לשאלות. מתי את באה לרחובות? --כשנבוא לבקר את דודה שלי שוב [מה שלא יקרה בזמן הקרוב../images/Emo6.gif] מתי את באה שוב [] לחדר שלי כדי שאנ יאבצעע בך את זממי? --הסתכלתי בשאלה למעלה../images/Emo3.gif מה השם משפחה המקורי שלך? ../images/Emo11.gif סתם סתם את לא חייבת לענות,אני כבר יודעת. ../images/Emo11.gif מתי את וניק התחתנתם? [תמיד רציתי לדעת.] כשהייתי בת 8 וחצי../images/Emo12.gif ועכשיו לשאלות הרציניות *משחקתותהרצינית*: מתי התחלת לאהוב את הבויז? 8 וחצי../images/Emo13.gif ואת בריטני? אממ, אמממ... שנת..99, כשיצא לה סאמטיימס [הסינגל השני] ואותי? [] --אממ שנה?../images/Emo12.gif לא זוכרת חח ואמ אמ אמ ממתי את פה בפורום? --אממ... שנתיים כבר, משו כזה../images/Emo122.gif אני גרועה בתאריכים../images/Emo3.gif ממתי את לא אוכלת נמויים טעימים ועסיסיים? אתי../images/Emo7.gif, מכיתה ו'../images/Emo10.gif מתי הפעם האחרונה שאכלת טונה? [] -- כיתה ו'../images/Emo7.gif ואין לי עוד נו. --כפרעלייך../images/Emo23.gif אני אוהבת אותך! --אוהבת גם מלא מלא והמון המון../images/Emo99.gif

Skullie Roze

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif! ../images/Emo14.gif

אבל מוצאים את נמו יצא לא לפני הרבה זמן.

Shiri from the block

Active member
:| ../images/Emo113.gif לא הפסקתי לאכול דגים בגלל מוציאים את נמו :| הפסקתי לאכול דגים כי פשוט סתם זה הגעיל אותי כשראיתי את זה באיזשי חנות../images/Emo122.gif מוציאים את נמו רק גרם לי להתעצבן על אנשים שאוכלים נמו../images/Emo3.gif, מקודם סתם קינאתי בהם../images/Emo3.gif

Skullie Roze

New member
אבל אבל אבל../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

אמרת לי פעם שאחרי שראית מה עשו לנמו הפסקת לאכול דגים.
לא?

Shiri from the block

Active member
לאאאא!!!../images/Emo113.gif מה פתאום!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כאילו, אני בטוחה שאם לא הייתי מפסיקה כבר בכיתה ו' אז בטוח שהסרט הזה היה גורם לי להפסיק בכל זאת../images/Emo3.gif אבל זה התחיל עוד ממזמן חח, פשוט ממוצאים את נמו נהייתי כל כך אובססיבית לגבי זה../images/Emo3.gif

אממ שואלת...

התעשי לי ניק?
נכון שדניאל רדקליף כה מאמי?
ושג'יי קיי רולינג כלבה?
ומתי תבואי לבקר בעפולה?
ונכון שבעלנו כזה מתוקי?
----------------------- נו אין לי מה לשאול!

Blank Smile

New member
דניאל? ../images/Emo12.gif

איכ, הוא מכוער
הוא ממש מפחיד אותי בתמונה הזאת
אבל אמה ורופרט
גרר
[איזה לא קשורה אני
]

חח כן../images/Emo6.gif

יש תמונות שהוא מפחיד
אבל כשהוא היה יותר קטן הוא היה ממש מאמי
גם עכשיו, אבל קצת פחות... ורופרט
הוא כזה מתוקי

Shiri from the block

Active member
קארינוששש../images/Emo113.gif התעשי לי ניק? |עושהניק|../images/Emo99.gif נכון שדניאל רדקליף כה מאמי? לא../images/Emo3.gif ושג'יי קיי רולינג כלבה? כן!../images/Emo46.gif היא גם כל הזמן מזכירה עכבישים וקורי עכבישים בספרים שלה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ומתי תבואי לבקר בעפולה? אממ אמממ, לא יודעת../images/Emo10.gif ונכון שבעלנו כזה מתוקי? אכןןן!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נו אין לי מה לשאול! --לא נורא כפרעלייך../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

יאיי../images/Emo99.gif

אבל הוא חמוד
נכון שרופרט יותר, אבל אז מה
ובאמת היא נשחפה עם העכבישים... רופרט מפחד מהם

12 Not Like You

New member
שואלת../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

מה שלומך? היית היום בבצפר? איך היה? האם את מודעת לכך שניק נשוי גם לי? ושיש לנו 15 ילדים משותפים? ונכון שסטרונגר זה השיר הכי יפה של בריטני? אמממממממ... האם את משועממת כמוני? איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?! ואיזה את הכי פחות אוהבת? אממ זהו

למעלה