הצבעות

מעיין1001

New member
טלי יפה אבל המשחק שלה לדעתי גרוע

היא משחקת בצורה מעצבנת ומוגזמת. דווקא מבחינת יופי היא יפה אבל היא לא איזה מהממת. היא גם די מגשמת וגם ממש לא מתאימה לעפר גם חיצונית וגם באופי. לדעתי אין ביניהם כימיה.

randu

New member
המשחק שלה גרוע? שפשפי עיניים.

ותפתחי אוזניים. היא מדהימה,היא משחקת בצורה כ"כ טובה ומדוייקת. ברור,זאת הדעה שלך ומותר לך להביע אותה. אבל מצטער, אבל אני חושב שאין וויכוחים- ושהיא בהחלט אחת השחקניות המוכשרות שיש. תסתכלי על הדמויות דורין (מיכאלה),ורננה (טב"ע), הן הדמויות שלה רק מטלנובלות,אפילו לא התייחסתי לסרטים. הן דמויות שונות לגמריי,והיא שיחקה אותן ממש טוב ואמין. לא יודע מה איתך- אבל לדעתי היא ענקית.

מעיין1001

New member
המשחק שלה מוגזם מידי ומרגישים שזה

משחק ושזה טקסט שנלמד בעל פה אם זה נקרא משחק טוב אז מה נקרא משחק גרוע?

השיר שלנו!

זה משחק גרוע
ועם כל הכוד לך ולדעותייך, יש לך עוד הרבה ללמוד בנושא משחק. בתור מישהי שלומדת בימוי אני יכולה להגיד לך שחלום חיי לעבוד עם הבחורה. ועזי את זה שהיא שחקנית בחסד עליון, היא מחדשת, הדמויות שלה כל כך שונות אחת מהשניה וממי שהיא והיא אחת הבחורות היותר מעניינות ועמוקות שהכרתי. והכרתי מספיק הלוואי והיו עוד כמה שחקניות כמוהה ואני עובדת עם לא מעט מהן.

מעיין1001

New member
את יותר מידי מחשיבה את עצמך.

גם אני למדתי משחק אז מה? ואני יודעת מה זה. זה שאת לומדת בימוי לא עושה אותך יותר מבינה. רמת המשחק של טלי היא של טלנובלות רדוודות כמו השיר שלנו. כנראה שאת לא רואה תוכנית באיכות אם לדעתך טלי משחקת טוב. בנוסף היא בכלל לא מעניינת.

עניין זה דבר סובייקטיבי

אותך היא אולי לא מעניינת אבל אותי ואחרים כן. אם היא לא מעניינת אותך את לא חייבת להגיב את בחרת להגיב לגביה אז סימן שהיא כן מעניינת אותך חבל שהעניין שלך בא הוא שלילי עדיף כבר חוסר עניין בכלל ואני מאמינה שממרום גילי אני יכולה לתרום מידיעותיי גם לאחרים, לא נוח לך לשמוע את לא חייבת לקבל. מפה ל'ריגשי' שאת מציגה הדרך ארוכה. ולגבי התכנים שאני צופה הם והרגלי הצפיה שלי. הלוואי והיית צופה בשנה ברבע מיצירות האיכות שאני רואה בשבוע. כחלק מלימודיי זה משהו בלתי נפרד. אולי אז היית יותר פתוחה ולא מקובעת על דעותייך הילדותיות והמטופשות. תני לי לנחש, את מעריצה את נינט וכחלק מכך את פשוט חייבת לשנוא את כל מי שמסביב? (נינט היא סתם דוגמא, זאת יכולה להיות גם רוני סופר סטאר אגם רוטברג או כל אחת אחרת) או שמה את מאלה שכל כך מאוהבות בעפר שאשכרה חיות בסרט שהוא ישים עליהן אז את שונאת כל מי שהוא היה איתה בקשר? בכל אופן הסיבה לאנטיות הבלתי מוסברת שלך אליה דיי פתאטית. אולי הגיע הזמן שתתבגרי.

מעיין1001

New member
אם את בוגרת כמו שאת טוענת אז את

ממש מסכנה. אם בן אדם בגיל שלך מתנהג וחושב ככה אז אוי ואבוי. את ילדותית, אין לך סובלנות לסביבה, את לא יודעת לקבל דעות של אחרים ואת חושבת שרק הדעה שלך היא הקובעת ושאת הכי חכמה. בגלל אנשים כמוך כל המדינה הזאת נראית כמו שהיא נראית ויש רק ריבים בין אנשים. אני הגבתי לתגובה כמו שהגבתי לכל מיני תגובות אחרות בפורום, זה לא אומר שטלי מעניינת אותי. פשוט ראיתי אנשים עם דעות מסויימות ורציתי לכתוב את הדעה שלי. אם מישהו חושב שטלי מוכשרת שיחשוב, אני הבאתי את טענותי מדוע אני חושבת אחרת ולא באתי להתווכח. זה שאת לומדת משחק זה לא אומר שאת צופה ביותר דברי איכות או בכלל ביותר דברים מאשר אחרים. יש מלא אנשים שלומדים שהם לא יותר יודעים או יותר חכמים מאלה שלא למדו, יש אפילו מקרים שזה ההיפך. הרי היום כל טמבל שבקושי יודע לכתוב בלי שגיאות מקבל תואר באוניברסיטה, אז אל תנסי לשחק אותה שאם את לומדת אז את איזה משהו מיוחד או איזה אינטלגנטית במיוחד. חוץ מזה מאיפה לך לדעת אם אני גם לומדת משהו או לא? אני מספיק מכירה דברי איכות ואני ממש לא מסתכלת בכל הג'אנק שהמדינה הזאת מציעה לאנשים כמו כל הסרטים דלי התקציב העולבים שלהם, הטלבנולות הטיפשיות שלהם, כל הטוק שואו הדוחות שלהם והכי גרוע כל תוכניות הכוכב נולד למיניהם שזה שיא הזבל, שמוציאה משם גם את כל הבררה שיש. אם היית קוראת את התגובות שלי ולא ישר קופצת היית מבינה שאני בכלל לא מתה על השיר שלנו ובטח שלא על נינט שלדעתי היא סתם דפארית חסרת כישרון כנ"ל גם רוני ואגם שזה ממש בושה שמחשיבים בנות כאלה כטאלנט במדינה. לגבי עפר אני רחוקה מאוד מלהיות מאוהבת בו. לדעתי הוא גם לא איזה סופרסטאר כמו שעושים ממנו הוא חמוד ומוכשר אבל אנשים מגזימים. הטענות שלך כך כך טיפשיות שמראה איזה רמת אינטלגנציה יש לך. אם הייתי מקנאה בטלי אז לא הייתי כותבת שהיא יפה ואם הייתי מקנאה בה בגלל עפר אז אין באמת מה לקנאת כי הוא כבר העיף אותה ממזמן. במה יש לקנאת בדיוק? בלי קשר שלא מזיז לי מי החברות של עפר. אולי את זו שמאוהבת בטלי ולא יכולה לסבול איזה שהיא ביקורת שלילית לגביה?

RoCkEr BoY

New member
חלאס להתווכח על טלי שרון!

זה פורום עפר שכטר לא טלי שרון! שכל אחד יחשוב מה שבאלו.

randu

New member
מי שמדבר,אלוהים.

אתה היחידי פה שלא מת על עפר (הלשון המעטה) אז אם מישהו אמור להבין שזה פורום עפר שכטר- זה אתה.

RoCkEr BoY

New member
יאללה אני אהיה פה כמה שבאלי !

ונכון אני לא אוהב אותו וזה לא סוד אבל גם לא שונא! ואני הרוב פה בגלל הילדים ( אל תדאג אתה לא אחד מהם
) ואני בנושאים שקשורים לעפר מגיב עליו לא על טלי השרון המעניינת לי אתה יודע את מה. אז אל תשחק לי אותה. בשביל לדבר על טלי שרון תשמש באופ בשביל זה הוא קיים.

daphnef

New member
אוקייי

בואו נפסיק אם כל הסיפור.. חבל.. לכל אחד יש דעות משלו.. ולי יש דעה משלי.. אני חושבת שטלי שרון שחקנית מדהימה!! אחת השחקניות שאני יותר אוהבת!! אבל אני בניגוד לאחרים לא אוהבת את המראה שלה (זה לא אומר שאני אוהבת מראה ברבי) אבל גם לא את המראה שלה.. וכל אחד חושב אחרת מאשר השני.. יש כאלה שלא אוהבים אותה בכלל יש כאלה שמאוד! יש כאלה כמוני ויש כאלה הפוך ממני... אז בקיצור.. לכל אחד דעה משלו..ולא נתווכח על זה עכשיו..כי מדובר פה על טעם של אנשים.. אז אין טעם להתווכח.. בקיצור חפרתי..ונסגור ת'נושא

למעלה