אם את בוגרת כמו שאת טוענת אז את
ממש מסכנה. אם בן אדם בגיל שלך מתנהג וחושב ככה אז אוי ואבוי. את ילדותית, אין לך סובלנות לסביבה, את לא יודעת לקבל דעות של אחרים ואת חושבת שרק הדעה שלך היא הקובעת ושאת הכי חכמה. בגלל אנשים כמוך כל המדינה הזאת נראית כמו שהיא נראית ויש רק ריבים בין אנשים. אני הגבתי לתגובה כמו שהגבתי לכל מיני תגובות אחרות בפורום, זה לא אומר שטלי מעניינת אותי. פשוט ראיתי אנשים עם דעות מסויימות ורציתי לכתוב את הדעה שלי. אם מישהו חושב שטלי מוכשרת שיחשוב, אני הבאתי את טענותי מדוע אני חושבת אחרת ולא באתי להתווכח. זה שאת לומדת משחק זה לא אומר שאת צופה ביותר דברי איכות או בכלל ביותר דברים מאשר אחרים. יש מלא אנשים שלומדים שהם לא יותר יודעים או יותר חכמים מאלה שלא למדו, יש אפילו מקרים שזה ההיפך. הרי היום כל טמבל שבקושי יודע לכתוב בלי שגיאות מקבל תואר באוניברסיטה, אז אל תנסי לשחק אותה שאם את לומדת אז את איזה משהו מיוחד או איזה אינטלגנטית במיוחד. חוץ מזה מאיפה לך לדעת אם אני גם לומדת משהו או לא? אני מספיק מכירה דברי איכות ואני ממש לא מסתכלת בכל הג'אנק שהמדינה הזאת מציעה לאנשים כמו כל הסרטים דלי התקציב העולבים שלהם, הטלבנולות הטיפשיות שלהם, כל הטוק שואו הדוחות שלהם והכי גרוע כל תוכניות הכוכב נולד למיניהם שזה שיא הזבל, שמוציאה משם גם את כל הבררה שיש. אם היית קוראת את התגובות שלי ולא ישר קופצת היית מבינה שאני בכלל לא מתה על השיר שלנו ובטח שלא על נינט שלדעתי היא סתם דפארית חסרת כישרון כנ"ל גם רוני ואגם שזה ממש בושה שמחשיבים בנות כאלה כטאלנט במדינה. לגבי עפר אני רחוקה מאוד מלהיות מאוהבת בו. לדעתי הוא גם לא איזה סופרסטאר כמו שעושים ממנו הוא חמוד ומוכשר אבל אנשים מגזימים. הטענות שלך כך כך טיפשיות שמראה איזה רמת אינטלגנציה יש לך. אם הייתי מקנאה בטלי אז לא הייתי כותבת שהיא יפה ואם הייתי מקנאה בה בגלל עפר אז אין באמת מה לקנאת כי הוא כבר העיף אותה ממזמן. במה יש לקנאת בדיוק? בלי קשר שלא מזיז לי מי החברות של עפר. אולי את זו שמאוהבת בטלי ולא יכולה לסבול איזה שהיא ביקורת שלילית לגביה?