הצבעות

daphnef

New member
../images/Emo124.gifהצבעות../images/Emo124.gif

חשוב נורא!! ואני חושבת שכדאי לנעוץ אפילו.. כי עפר חייב לזכות! אני יודעת שכל פעם יש את זה בסיכום השבועי.. אבל חייבים להצביע פשוט כל יום.. אז כדי שלא יישכחו נראלי שההודעה הזאת חשובה... אז הנה כל המקומות שצריך להצביע בהם..
נבחרי הילדים 2006: http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey2006.asp
טיאר: http://www.tayar.co.il/pages/celebs/
טופ 10: http://www.tapuz.co.il/rosh1 ו..זהו

daphnef

New member
חח אני מצביעה כל יום!

אבל בטופ 10 זה לא נותן לי פתאום!!

daphnef

New member
אני יודעת שאתם עומדים לרצוח אותי...

אבל אני פשוט לא אוהבת את טלי שרון.. כאילו..אני אוהבת אותה.. כאילו היא שחקנית מעולה וזה.. אבל.. בין שחקנית לבין מישהי יפה..יש הבדל.. ואצל טלי---לפי דעתי..הבדל עצום!!!! אז.. זהו הייתי חייבת לפרוק! חחח
עכשיו אתם יכולים להרוג אותי

RoCkEr BoY

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל.

היא לא יפה זה אחד. היא פבדר. דבר שני-היא משחקת טוב-אבל בטב"ע לא סבלתי אותה הא עלתה לי על העצבים. מרוב שהיא הייתה בדיכאון הכניסה גם אותי! אבל בסדרות אחרות היא טובה.

מתוקה צר לי לאכזבך

אבל אם היא הכניסה אותך לדכאון, אזי שהזדהת איתה ושהיא סופר שחקנית לגבי היופי - על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל אני מקווה מאוד שיש עדיין נוער שלא סוגד רק ליופי ברבי עם חיוך מפלסטיק ומעריך איכות שונה, ייחודיות ויופי פנימי שמקרין המון על החיצוני. לדעתי טלי היא מיוחדת הרבה מעבר להיותה יפה, וזה משהו שנורא אבל נורא קשה למצוא בשוק הסלבריטאות בשקל עם טונה סיליקון ואיפור בימינו. הודעה זאת מופנת אגב גם למי שמעלייך, זאת שמסכימה איתך, את מסכימה איתה או כל דבר בסגנון

esterosh

New member
../images/Emo45.gif

היי לירון ,נחמד שקפצת לבקר... קודם כל דפני כתבה את ההודעה הראשונה ,ואור (הוא בן) הסכים איתה. מבחינת משחק ,נראה לי שכולם מסכימים על האיכויות של טלי כשחקנית... ואם יש למישהו ספק בכישרון העצום שלה לכו לראות אותה בעוד תפקידים ואז בטוח תתאהבו ,למרות שרננה היא אחת הדמויות היותר טובות שלה ,לפחות לדעתי. בנוגע ליופי החיצוני ...אין טעם להתווכח...כל אחד והטעם שלו... אומנם בהתחלה לא חשבתי שהיא כל כך יפה...אבל במשך הזמן דעתי השתנתה...יש לה יופי טבעי ונקי והיא באמת משהו שונה ומיוחד שקשה למצוא בין אלפי הברביות שצצות פה כל שני וחמישי..חוץ מזה שבקליפ של יהודית רביץ היא נראת מדהים...

אוו סוף סוף בת נוער שמינה שאיכות

זאת לא מילה גסה
הלוואי ועוד הרבה בנות היו שואות מטלי השראה ומוותרות על כל האיפור וזיוף והולכות על הטיבעי. זה הרבה יותר פשוט וגם הרבה יותר יפה. מה גם שבימינו לצערנו להיות טבעי זה גם סופר מיוחד. אני ראיתי את טלי במציאות לא פעם ולא פעמיים. והיא פשוט יפה. לא מושלמת. יפה. מכל הבחינות. ולמי שחולק על דעתי שיעשה חושים שו עם עצמו האם הוא באמת ראה אותה או האם אהבתו לאיזה ברבי אחרת קצת משבשת לו את כושר השיפוט

daphnef

New member
אני לא אמרתי שאני אוהבת יופי

של ברבי.. כמו.. רוני דואני..(או סופרסטאר איך שבא לכם..
) אמרתי שלפי דעתי היא שחקנית מעולה ואני נורא אוהבת אותה.. אבל אני לא מתה עליה במראה שלה.. אני פשוט אוהבת יופי קצת שונה..לא יופי של ברבי בלונדינית.. אבל גם לא יופי כמו שלה.. אבל כל אחד עם הדעות שלו
וזהו...

מעיין1001

New member
רוני דואני רחוקה מאוד מלהיות יפה או

מלהיות ברברי. סלחו לי אבל היא ממש אבל ממש לא יפה וזה עוד בלשון המעטה

מעיין1001

New member
זה לא אומר על משחק טוב

היא הכניסה לדכאון בטח מהעצבים מהמשחק המעצבן שלה והמוגזם מידי

randu

New member
אלוהים,אני לא חושב שאת שפויה.

על זה שהיא שחקנית תותחית על אנחנו מסכימים אז לא נתווכח על זה..
אבל יש לה יופי מיוחד, היא לא סתם בלונדינית או אחת עם עינים כחולות. יש לה תווי פנים ממש יפים,והיא כזאת ייייייייפה
. מי מסכים? חוצמזה,שהכימיה בינה לבין עפר בטב"ע הייתה אלוהייייייייית!

randu

New member
*אהמ-כנסו רגע.

ידידה שלי פה,והיא אומרת שאלוהית זו מילה יחסית נשית, אז תתיחסו לזה ככה: "חוצמזה,הכימיה בינה לבין עפר בטב"ע הייתה ממש טובה.
.

מעיין1001

New member
לא כל בלונדינית יפה

לא כל בלונדינית עם עיניים כחולות יפה. הצבע הזה לא קובע את היופי. הנשים הכי מדהימות בעולם בן דווקא כהות. אני לא מבינה מה מתלהבים מבהירים? כנראה בגלל שהם יחסית נדירים בארץ.

למעלה