הפרק השבועי

Charmed Gal

New member
1x02.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

תקציר מאתר ה-WB: Lucas (Chad Michael Murray) blows his first Varsity game and decides to quit the team. The wedge between Nathan (James Lafferty) and Peyton (Hilarie Burton) continues to grow after Peyton tires of Nathan's jabs at Lucas. Meanwhile, Keith (Craig Sheffer) forces Karen (Moira Kelly) to deal with her feelings for Dan (Paul Johansson) after she refuses to step foot in the high school gym to support her son. תירגום חופשי: לוקאס מפשל במשחק הראשון שלו נגד בית ספר יריב ומחליט לעזוב את הקבוצה. הקרע בין ניית'ן ופייטון ממשיך לגדול אחרי שפייטון מתעייפת מהעקיצות של ניית'ן כלפי לוקאס. בינתיים, קית' מכריח את קרן להתמודד עם הרגשות שלה כלפי דן אחרי שהיא מסרבת לדרוך באולם הספורט של התיכון כדי לתמוך בבנה. טריילר. גלריית תמונות.

פרק נחמד!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם אני לא טועהה... זה הפרק שפייטון עושה ללוקאס "מה לגבי נייטן...?" בקטע שהיא מזמינה אותו אליה לבית... או שזה פרק 3 לא כל כך זכור לי... אבל לפי דעתי פרק 8 זה הההההההההההפרק בעונה ה-1!! היה להם תנשיקה מדהימממההה כאילו משו בנזונה [= חחח ועוד שיררר הכי יפה ששמעתי אני ממש שומעת אותו כל חמש שניות... למרות שאני בטוחה שזה פשוט מפרק לפרק רק עולה ועולה ברמה!!

הפרק.

טוב, הקטע הכי חזק היה כמובן כשהוא הסתובב וראו שהוא הוריד את המדבקה סקוט מהחולצה. אני לא מבינה מה לוקאס רוד, אחרי החברה הבלונידינית הזו כ"כ.. היא בכלל לא משהו - גם הקטע שהיא אמרה לו "רק שאלתי אם אתה רוצה.." אני במקומו לא הייתי מתקרבת אליה אחרי זה. מי היא חושבת שהיא? האמת שממש כואב לי על ניית'ן, הוא נראה לי הפך להיות כזה רק בגלל אבא שלו וזו רק אני או כשהוא בא למגרש ההוא כשלוקאס שיחק לבד זה היה בשביל לגרום ללוק לחזור? נכון שהוא בא בקטע רע, אבל זה היה נראה כאילו הוא עוקץ אותו על מנת שישוב. אולי הוא כן אוהב אותו קצת? מה שבאמת קשה לי להבין זה מה הדן הזה חושב על לוקאס, מצד אחד יש לו רגש בעיינים כשהוא מביט בו. מצד שני היום כשהמאמן סיפר לו שהוא עזב את הקבוצה הוא היה נראה מרוצה. ועוד שאלה אחרונה, הבחורה השחרחורת הזו - היא דודה שלו או משהו? כי זה נראה כאילו היא מאוהבת בו..... אה ודבר אחרון - איזה חזקים היו האיורים של פייטון. כל כך נכונים.

furious girl

New member
התכוונת להיילי?

היא החברה הכי טובה של לוקאס ואני ממש אוהבת את הציוריפ של פייטון

Cat Woman5

New member
הולך ומשתפר...זה היה די ברור שהוא

יחזור לשחק, וגם כל הקטע עם הציור אבל עדין, סידרה נחמדה מאוד.

Aviad1987

New member
אחלה בחלה של פרק!

שוב, אני בטוח שזה משתפר בעתיד הקרוב. תמיד זה ככה בפרקים הראשונים ובסופו של דבר מתמכרים חזק
רק אותי פייטון ממש ממש מעצבנת?! את כל הקטעים עם ניית'ן כבר למדתי לסבול מ2 הפרקים שכבר היו. הקטע בסוף היה חזקקק

mor kutcher

New member
פרק טוב-

אבל הפרק הראשון היה יפה יותר... הקטע בסוף היה מעולה...סוף סוף הוא לא מפחד לעמוד מול הפחדים שלו! גו לוקאס אינדיד :) פייטון ממש ממש מעצבנת.מה לוק מוצא בה? גרר
היילי מתוקה דן היה מניאק בטירוף... ולוקאס.הו לוקאס.
שולד איי סטארט?

avner hagever

New member
הפרק היה יפה../images/Emo87.gif

אבל חבל שלא ראינו את לוקאס משחק בסוף "כשחזר" לו הכשרון

למעלה