הפרק השבועי :

Charmed Gal

New member
1x01.../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

ההודעה מכילה ספוילרים לפרק הנ"ל. לא סימנתי בכותרת שלא לא יכנסו ויחשבו שזה להמשך הסידרה. זה שירשור לפרק, שבעוד שעה כבר לא יהיה ספוילר. קיצר, שרשרו לפה את תגובותיכם על הפרק!
תקציר לפרק מאתר ה-WB: Aside from a love for hoops, it would seem that Lucas (Chad Michael Murray, Dawson's Creek, A Cinderella Story) and Nathan (James Lafferty, A Season on the Brink) are two young men with little in common, but they are bound by the dark secret that they share the same father (Paul Johannson, Beverly Hills 90210). Nathan is the star of the high school basketball team and local town hero while Lucas is the only child of a single working mom (Moira Kelly, The West Wing). Now the two boys' lives collide when a twist of fate puts Lucas on Nathan's team and the half-brothers compete, not only for control of the court, but also for the heart of Nathan's beautiful girlfriend Peyton (Hilarie Burton). עכשיו תקציר חופשי שכתבתי בהתבסס על הטקסט הזה, אבל לא תירגום מדויק: הסידרה מספרת את סיפורם של שני נערים צעירים - לוקאס וניית'ן, שחוץ מאהבתם לכדורסל, נראה כאילו יש להם מעט מאד במשותף. אך שניהם חולקים סוד אפל - הם בנים לאותו אבא(אחים, בעברית
). ניית'ן הוא כוכב נבחרת הכדורסל הבית ספרית וגיבור עירוני, בעוד שלוקאס הוא בנה היחיד של אם חד הורית בעלת בית קפה. עכשיו, חייהם של שני הבנים מתנגשים(או נפגשים) כשהגורל דוחף את לוקאס להצטרף לקבוצת הכדורסל של אחיו - ניית'ן, והאחים מתחרים, לא רק על המגרש, אלא גם על חברתו היפהפיה של ניית'ן - פייטון. תמונות מהפרק - כאן.

אוקיי

ממ אני לא אראה היום את הפרק עם תרגום
אין לי יס.. זה דיי עצוב
אבל נצתבר
בכל מקרה.. אחד הפרקים הפחות טובים של טרי היל.. לא שהוא גרוע! פשוט.. יחסית לטרי היל הוא משעמם כי זה רק להכיר שם את הדמויות וזה... מממ דן שם מופיע בשיא מנייאקותו..
ו.. זה מה שאני זוכרת...
או! והשירים ברקע כ''כ טובים

Aviad1987

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

הייתה נחמדה הקרציה לדוסון קריק בהתחלה

Guy Schlesnar

New member
פרק נחמד,בסדר.

אהבתי את המכונית של ניית'ן,שווה
. בכלל,כל הערוץ הזה נראה מצויין.

SummerBreeze

New member
איזה כיף לראות את הפרק שוב../images/Emo70.gif

אבל אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי הוא היה נראה לי יותר מעניין... אבל בטח זה בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו
... חח בכל מקרה... לדעתי זה דווקא לא פרק רע כל כך כמו שאמרו... רק ברוק הייתה חסרה לי!

NitsNats©

New member
יו יו יוווווו וואן טרי היל בטלווזיה

|חלב||מיוחדת| אף פעם לא מתתי על הפרק הראשון, אבל היה לי ממש ממש כיף לראות אותו במסך טלוויזיה! והכתוביות... הממ... הם כותבים לוקאס בלי א! WTF?!?! המממ... ניית'ן מושלם.
ים. המממ.... ניית'ן ממש ממש חמוד כשהוא מניאק. הוא כלכך השתנה שזה מדהים. וגם ראיתי ממש ממש בבירור את השינויי שעברה פייטון. כלכך לא מתאים לה להיות מעודדת ולשכב עם ניית'ן ושטויות. וצ'אד, אוי צ'אד... הוא נראה כלכך טוב עם שיער... למה?! למה?! וול, אני כבר מחכה לשישי הבא
. וליום רביעי הבא
.

ערן1987

New member
ראיתי עכשיו את השידור החוזר

נראה נחמד.. מה שמעצבן אותי,זה כל ההפסקות הקצרות הדרמטיות האלה,זה משגע אותי

אתמול בקשתי מסבתא שלי שתקליט לי..

ולא משנה שהיא לא הצליחה ממש להקליט.
אבל היום היא באה ואמרה לי איזה סדרה טובה! ושהיא תמשיך לראות את זה וכו
איזה חמודה

Cat Woman5

New member
פרק יפה!!! ואם אתם אומרים שהוא עוד

יחסית לא טוב אז אני לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך כי ממש אהבתי את הפרק הזה
סידרה יפה, וכמובן יש שם את צ'אד
עוד תראו אותי הרבה בפורום

M i l k y W a y

New member
היה פרק ממש טוב!!הבלונדי הזה הורס!!

בכל חור הוא מופיע... יש למישהו קצת ספויילרים??

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifפרק יפה../images/Emo99.gifכפרק ראשון

צ'אד חתיך שם ברמות
ניית'ן חרא!
לפחות בפרק הראשון הבלונדה לא זוכרת איך קוראים לה היא לא כזאת יפה וסתם מטומטמת(לפחות בפרק הראשון
) למה צ'אד מתאהב בה? לפחות נראה לי...חחח פרק נחמד ביותר מחכה לפרקים הבאים אני סתם מגיעה למסקנות לפי הפרק הראשון...אז לא שים לב..

Peyton

New member
זה מזכיר לי

את עצמי כשראיתי את הפרק הראשון איך הכל מתהפך!! איזה כיף:) שמחה שנהנית!:)

חיפושה

New member
ממ

צ'אד מושלם. נורא מושלם. מכות לניית'ן ולאבא שלו :) אהבתי את השחקנית,נו.איך קוראים לה. P:

למעלה