"הפקה" חדשה

מסכימה עם כל מילה...

חח זה נשמע כמו התחנפות כי זאת כבר פעם שניה שאני מסכימה אתך, אבל באמת שאני מאוד מתחברת לדעות שלך, רואים שאתה מתמצא היטב בתחום הדוגמנות.

אלונה ע

New member
וואוו!!! כמה כשרונות באדם אחד????

אני לא מכירה אותך אבל כל הכבוד על הכל ולגבי הדוגמנית אני באופן אישי אהבתי, היא מיוחדת לטעמי

Kewen

New member
יעלי

עבודה מעולה, אני קודם כל גאה בך על היוזמה לצאת ולצלם ולארגן ולחשוב ובסוף עוד לבצע! לא קל לפרסם עבודות בהתחלה, במיוחד משהו שחשוב לך ועבדת עליו. אז קודם כל קבלי חיזוק ענק על המאמץ! אהבתי את השחור לבן ואת הסגנון, הסטיילינג של הכובע מעולה, קצת חוזר על עצמו בתור סט. בחורה חמודה, וזהו מחכה לראות עוד בהמשך!

Jillian

New member
3>

היו לי כ"כ הרבה רעיונות שבסוף לא צילמתי. והחלטתי הפעם שאני חייבת לעשות את זה :) יש לי רעיון ממש גדול שאני רוצה לצלם, אבל הוא מורכב יותר .. אז בינתיים אני עושה עבודות "קטנות" תודה רבה

prezik

New member
יעלי!!

אהבתי מאוד! טיפה מזכיר אבל תמונות שלך שהעלת פעם בגלל הכובע כנראה שאני חייבת לציין שהוא מדהים! בואי וצלמי אותי:)

Jillian

New member
3>

אני כ"כ אוהבת תמונות בסיגנון של פעם אז הייתי חייבת את הכובע בשביל זה.. אני צריכה ללכת לשוק הפשפשים למצוא עוד כובעים :) ותודה רבה 33>

kimi d

New member
ווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווו../images/Emo13.gif

שראיתי תתמונות אמרתי פשוט ווווווווווווואוווווו והתגובה שלי היא לא תגובה של אובר פירגון, אלא תגובה רצינית לגמרי !!! מאוד מעניין,מאוד מגניב פשוט מעולהה!

1Unicorn1

New member
כל הכבוד!

אהבתי במיוחד את התמונות בשחור לבן. איפה בדיוק שוק הפשפשים שמצאת בו את הכובע הזה???

innocence

New member
יעל, את פשוט מדהימה.

אין, זה מדהים כמה כשרונית את. את עוד תגיעי רחוק, אני בטוחה:) סט מצויין, אהבתי את הסטיילינג (וההתאמה של השחור-לבן), אולם כמו כמה מהאחרים לא מאוד התחברתי לדוגמנית.

Jillian

New member
../images/Emo23.gif תודה לכולם !

אני מקווה שבקרוב יהיו עוד צילומים :)

למעלה