העונה ה-3- טריילר!!!!

yasminale

New member
../images/Emo124.gifהעונה ה-3- טריילר!!!!

כן! זה כבר פה!!! הטריילר הראשון של העונה השלישית!! הרוב זה קטעים מהעונה השנייה, אבל מומלץ לצפייה כמה פעמים ולעצור, כי יש שם כמה קטעים חדשים שלא תרצו לפספס!!! ת-ה-נ-ו-!

shawn 1

New member
מה? יהיה עליהם "היומן של:מגרש ביתי"

?? כמו שעושים לאחרים?? מי שיודע שיודיע...

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif מה זאת אומרת?

היומן שאני התכוונתי אליו זאת מן תוכנית תיעודית כזאת שמראים את מאחורי הקלעים.. ויש ראיונות.. וממש תוכנית נחמדה..

G Baby

New member
התכנית..

צולמה בסוף מרץ 2004, אז נראה לי שהיא שודרה כבר.. אולי היא תשודר שוב, הם תמיד חוזרים על היומנים האלה...

קמילהה

New member
באתר של MTV מראים תמונות מהסיבוב

הופעות של הסידרה ומראים את צאד והיילי שרים?????????????. מה נסגר ממתי יש לסידרה סיבוב הופעות וממתי צאד שר. אני יודעת שהיילי שרה אבל צאד???????????????????? מה כאילו הם שרים את הפסקול של הסידרה..... הסבר דחוף בבקשה

קמילהה

New member
לא מראים אותו מחזיק גיטרה וממש שר

כאילו כך זה נראה וזה גם הגיוני אחרת למה שיחזיק גיטרה?

mirymoo

New member
אז אוליי

הוא ישב שעות באולפן הקלטה וניסה להוציא משהו מהקול שלו(הוא לא שר טוב כל כך)ואז עבדו על הקול שלו באולפן ועל הבמה לא לא שר לייב...(מה פתאום הוא מנגן על גיטרה????).

קמילהה

New member
כן - תכנסי לאתר של MTV ושם תכנסי

לאיפה שרשום סיבוב הופעות של מגרש ביתי והתמונה הראשונה זה שלו אם גיטרה הוספתי לך קישור לאיפה שהתמונות נמצאות

קמילהה

New member
אה נכון !!!!

אני בשוק יש לו שם תמונה שהוא מזה דומהלו אני בהלם. באתני שרה באמת בפסקול של הסידרה כי נאי יודעת שהיא באמת שרה

mirymoo

New member
כן..

הם בטח שרים WHEN THE STARS GO BLUE יש לי אתזה...שיר יפה
!!!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהכל יותר מדי מהיר!

יאייי.. לוקאס וברוק ייתנשקו:].

einat6

New member
../images/Emo51.gif ..... =]

חח ראיתם שפייטון עם שיער קצר
עם מי קרן התחבקה שם?? זה לא היה אנדיי... והיו שם שתי נשיקות של לוקאס וברוק.. אז הנשיקה השניה.. [שהייתה ממש בסוף.. ] היא:
זאתי בסוף העונה? שלוקאס אומר לה שהוא אוהב אותה ? ואז היא עוזבת?!

אני לא מוצאת את זה...

משהו מוכן להסביר לי בבקשה איפה נימצא הטריילר של העונה השלישית? או לתת ליקישור ישיר לטריילר?

למעלה