הסיכום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
רק עכשיו הבנתי משהו

כל השרוטות?!?!!? סליחה אתה טוען שאני שרוטה?! ואני חשבתי שיש בנינו אחוות שחורים....נו באמת

sHotZy M

New member
נאורוש!!!! ../images/Emo6.gif

אתה מקסים! אחלה של סיכום... נשמע ממש כייף הנסיעה ההזויה שלכם איזה חמודים! אני אוהבת נסיעות הזויות, אני וחברה שלי מורן ידועות בנסיעות ההזויות שלנו
אבל שכחת לציין את השיחת טלפון שלי איתכם... הסבב טלפונים שערכתי איתכם, כל אחד ואחת מכם... אני מתה עליכם! לא יפה! אבל לא משנה אני סולחת לך כי זה אתה
וד"א, יש לך קול ממש יפה בטלפון.... אני מאוד מקווה שיהיה עוד מפגש פורום באוגוסט!!!!!!!! חסר לכם שלא!!! וספרו על מה דיברתם! אני מרגישה קצת בחוץ, ספרו דברים מעניינים.... אוהבת, שוצי...

יא למע לי לא נתנו לדבר בטלפון???

חחחח טוב את בטח היית נבהלת אם כן.... בכל מקרה, היה נחמד...שילבנו טבעות עשן נרגילה עם בועות סבון..(בוגר) הממ לא ברור על מה דיברנו, אנשים דיברו אחד עם השני, לאו דווקא הבינו את עצמם והיה ממש כיף...היו שם בגן איזה 20 חבר'ה שקפצו כמו קרפדות ומסתבר שעשו קפוארה וממממ היה טעים במקדונלד'ס (= ושישבנו בגן שיר והדר הפגינו חזה לתפארת מדינת ישראל, הגיעו גם חבר'ה לא קשורים לפורום והיה סבביישן ובטח שייהיה מפגש גם באוגוסט וגם בניצנים מי שבא

sHotZy M

New member
טוב, אז הנה

שיחת הטלפון שלנו... (ואני לא מבינה למה לא נתנו לך את הטלפון...חפיף... עכשיו אנחנו נחזיר את השיחה האבודה
) ולמה להיבהל ל-מ-ה???? את מותק... שוצי: הלו? עדי? מה קורה מותק? עדי: (תורך....
)

sHotZy M

New member
*כולי בהתרגשות*

מה קורה מותק? איך במפגש? מה אתם עושים? מה שלומך? ובעלך? והילדים? מזמן לא התקשרת.... לא ביקרת אותי... מה קורה? אין לך זמן אליי יותר? רוע לב דוחי! אני דורשת יחס!

המממ אנחנו יושבים עם הנרגילות

ניצן נראית עצבנית אך מאופקת, היא לא מודה שהיא כועסת עליי על משו...חפשתי שירותים חצי שעה....ונחמד פה, הדשא קצת רטוב ואני זזה לשנת הצהריים שלי..עייפה המעבדוה אז ביי בנתייםםםםם דברי עם המזכירה שלי היא משעשעתתת מוואהההההההההההההההההההה

../images/Emo110.gifאחלה סיכום!!!!!

למרות שלא באתי:( (אה..חזרתי מאילת...יאאו איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש כיף!!!) יאא נשמע מגניב הבועות מעשן (למרות שאני נגד נרגילות, סיגריות ושות') אהה ונתראה במפגש באוגוסט^_^ וזהו..

../images/Emo110.gif:)

היה ממש כיף נסעתי עם עוד 2 חברות ועוד 3 ידידים שלי. ביום הראשון הגענו ב1-2 ככה ואז היו קצת בעיות עד שקיבלנו תחדר, הלכנו לחדר, בריכה, קניון פגשנו כמה חברים מת"א, טיילת:) (קניתי חצאית לבנה ארוכה כזאת..ממש יפה^_^) בערב הלכנו למנקיז ולעוד איזה בית קפה.. ביום השני הלכנו לחוף אלמוג (ברגל!שעתיים הליכה!!!) ולבריכה ובערב היינו בבלו ביץ' בקריוקי, אחרי זה על החוף ואחרי זה בטיילת שיחקנו פוקר ובלק ג'ק ואיזה כמה מסטולים הצטרפו אלינו ושחקנו איתם חח היה מצחיק:) ביום השלישי נשארתי עם ידיד שלי וחברה שלי במלון והשאר הלכו לשיט בספינה אחרי זה הלכנו לים פגשנו שם את אלא מהערב הקודם ושיחקנו איתם המאפיה חחחח אחרי זה חלק עשו סירת קיאקים ואז הלכנו לקניון, טיילת, הגענו למלון חלק הלכו לאי מקס שזה קולנוע תלת מימדי כזה אבל היה להם גרוע..אני נשארתי עם ידיד שלי הלכנו לקניון (קניתי דיסק של כנסיית השכל לעצמי ומתנה ליומולדת ללי:) )אחרי זה חזרנו לחדר סידרנו קצת וסתם נשארנו במיטה ביום הרביעי הלכנו לטיילת ואחרי זה החזרנו תמפתחות של המלון, קפצנו לבריכה (ואאי ידיד שלי עושה סלטות שוות (טוב, הוא אקרובט)) אממ וזהו..נסענו חזרה הביתה:)

למעלה