הסיכום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif הסיכום השבועי

אז אחרי תשעה ירחי לידה (בעצם רק חמישה אבל לא משנה) , נולד המפגש המיוחל, קראנו לו דוגרי על שם הנרגילה של הילה. אז מי בא לאירוע : ניצן - בסךהכלתמידבנאדם הילה - ההילה האדומה עדי - משתוללת בכפר לי - שרוטה במוח מאיה - La Vicomtesse נופר - NEZEK אמיר - falafel1 עדן - edlessme גילי - קיווי הכרובית הדר - מואשמת באחזקת סמים שיר - Didjit ליהי שבאה רק להגיד שלום כי מיהרה למסיבה אחרת אבל השאירה לנו את המצלמה שלה (תודו שהיא חמודה) לידור (אין לי מושג מה הכינוי שלו כי הוא רק קורא בפורום, מה שנקרא משתתף סמוי) דורון (חבר של לידור) שתי חברות של עדי (אין לי מושג איך קוראים להן) ועוד שני חברה הזויים שלא ממש שייכים לפורום אבל בכל זאת הרשינו להם להצטרף (למרות שלא נעים להגיד אבל לדעתי הם סתם חיפשו איזה ז***) וכמובן אנוכי, עבדכם הנאמן, נאור - nawa אז מה היה לנו שם : הכל התחיל בסביבות השעה 17:30 (אחרי שאני מסתובב בקניון עזריאלי הזה מ-16:00 ומכיר כבר כל פינה שם) הגעתי ליד בתי הקולנוע , ראיתי מישהי קטנה חמודה כזאת שנראית כמו אחת ששומעת את שוטי הנבואה (אתם יודעים מהבנות "הזרוקות" האלה - שיר, הכל בהומור לא משהו אישי), אקיצר ניגשתי אליה ואמרתי לה את בטח מהקבוצה שאני מחפש והיא כזה איזה קבוצה ואני אומר שוטי הנבואה וואללה צדקתי (כמה מפתיע) ואז היא הציגה בפניי את הילה ואת מאיה, לאט לאט (בעצם יותר מדי לאט) הצטרפו כל שאר החברים (הרשימה המלאה מופיעה למעלה)....אקיצר בסוף יצאנו מהקניון באיזה 19:30, הלכנו לגן השלושה, הגענו, התיישבנו, אמיר הוציא את ערכת הנרגילה (בואנה הבנאדם מסודר חבל על הזמן), ניצן והילה הוציאו גם נרגילות, עדן דאג לכיבוד (לחם שום שהתברר כאטרקטיבי ביותר בקרב החבר'ה) ועדי דאגה למוזיקה (מקל גשם)...אקיצר ישבנו, עישנו, דיברנו, העברנו צחוקים, אמיר, עשה בלונים מהעשן של הנרגילה, היה ממש נחמד, בערך ב-21:00 נופר הסתלקה לה, אמרה שהיא צריכה ללכת, בערך ב-21:30 עדי נעשתה רעבה , היא החליטה שהיא הולכת חזרה לעזריאלי לאכול, בסוף כולם השתכנעו לחזור לקניון, בשלב הזה נפרדנו גם ממאיה שהבית שלה פשוט בכיוון השני אז לא היה טעם ששוב תלך לעזריאלי ותחזור...אז הגענו לעזריאלי כל אחד הזמין מה שהזמין (החל משתיה, דרך סלט ועד לארוחת מק רויאל), זהו בערך ב-23:00 כל אחד התפנה לדרכו, אמיר לקח את ניצן ועדן, לידור ודורון לקחו את הדר ואני נשארתי עם כל השרוטות (שיר, הילה, עדי, גילי ולי - הכל מאהבה), בנתניה עשינו עצירה , הייתי אמור לקחת ציוד מהמשרד אבל בסוף מתברר שלא השאירו לי ציוד ושכחו להודיע לי, אז המשכנו בדרכנו לזכרון, להוריד את שיר והילה, אקיצר איך שנכנסנו לזכרון לי (גסת הרוח כמו שאברהם אמר) נזכרת שליאת חברה שלה ושל עדי גרה בזכרון ואולי נעצור להגיד לה שלום ואני, מי אני שאסרב ללי , המנהלת , אז עצרנו ל-2 דקות (ורק ל-2 דקות), אחרי זה הורדנו את הילה ושיר והמשכנו לכיוון חיפה...ואז הטלפון של עדי מצלצל, בצד השני אימא שלה, ציפי, "איפה אתם ?" היא שואלת "למה הוא נוסע משם ? , זה קצת מחשיד שהוא נסע משם , לא?" ממשיכה ושואלת...בקיצור האמא הפולנייה התחילה לדאוג לבת שלה (ואני מבין אותה), אז אחרי אינספור שאלות והסברים אמרתי לעדי שתרגיע אותה ותגיד לה שאני אבוא ואציג את עצמי שתדע שהבת שלה בידיים טובות אבל רק בתנאי שהיא מכינה קפה, כמובן שציפי (עאלק ציפי, נהייתה חברה שלי), אמא של עדי, הסכימה...אקיצר הגענו בסביבות 01:00 לכרמל, עצרנו לאכול באיזה מאפייה מעאפנה, לי הזמינה בייגלה מתוק טרי (מהבוקר) ועדי שתתה פאנטה אקזוטי עם בוריקיטוס, ישבנו איזה חצי שעה והלכנו לבית של עדי, אמא שלה פתחה הדלת וישר התחילה בחקירה "מאיפה אתה, איפה אתה לומד, למה נסעת משם ולמה לא משם....", אחרי שעניתי היא נרגעה הכינה לי את הקפה והלכה לישון...עדי נכנסה לפורום והתחילה לכתוב הודעה הזוייה על יום הזוי וכך נגמר לו המפגש עם כאב ראש נוראי שתקף אותי בדרך חזרה הביתה , אבל העיקר שנהנינו ועד למפגש הבא שיהיה לכולם ימים של שמחה ואושר, בריאות ואהבה ! אנשים שהוזמנו, לא הגיעו, והרגשנו בחסרונם : לילך - שוטה על הגבעה רונית - פינגווין בהכחשה מור - sHotZy M רן - the purple sheep אור - COW WOW תומר והתאומים גלעד - סוריקטה1 זיו - Dr Kasperrr רון - אח של אחות של סאלים רותם - אחות של סאלים תמר - תתתמר ועוד רבים וטובים.... זהו מאחל לכולם המשך סופ"ש קסום ונפלא ונתראה במפגש הבא !

nawa

New member
../images/Emo124.gif הבחרוה עם הבגד ים האדום

לצאת מהמים ! סתם כי תמיד רציתי להיות מציל למרות שאני ממש לא יודע לשחות.

DidjiT

New member
סיכום מפגש בן זונהההה

נאור כרגיל הפגזת בסיכום! שכחת לציין כל פרט ופרט בניסעה המאוד מבדרת שהייתה לנו.. :) יום טוב לכולם!

נאור יא כפרה!!!

קבל חיים חפר כל הסיכום שלך! אני חושבת שהחלק הכי אטרקטיבי היה הבועות סבון עם העשן נרגילה! זה הדבר הכי יפה בעולם!היה לי מזהה כיף! ומה זאת אומרת איזה מאפייה מעפנה!?!? זה ה-טאבון! וזה המקום!

תתתמר

New member
גררררר רציתי לבוא!!!!! ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אבל הייתי בקורס..... אני מצפה למפגש שני באוגוסט כפיצוי!!!!! ואפילו עוד מפגש בכפר המוזיקה בניצנים!!!!! וחוצמיזה סחתיין עליכם אנשים שמחה שנהנתם

N E Z E K

New member
שיחקת אותה נאור מותק!! :)

"בסוף יצאנו מהקניון באיזה 19:30..." ליתר דיוק.. יצאנו מהקניון בשמונה ועשרים בערך... משהו כזה...:)

אז ככה!!!!!!!!!!!!

נאור הכי שיחקת אותההההה...=) לגמרייייייי!!!!!!!!1 אחלה סיכום! כמובן, שאני הייתי מרבה לדבר ואומרת גם דברים לא קשורים כמו העיפעופים המוזרים בעין של עדי או כמו הקטע שלכל מקום שהסתובבנו (י-ח-פ-י-ם-!! ...טוב ...רובנו!) אנשים הסתכלו עלינו בעין זדונית למחצה...=/ אוווו כמו הקטע שעדן החליט להיות עובד בסלטים האלו אז הוא "עזר" לפועל הנחמד להעביר את השערים האלו וזה הצחיק את כולנו... אחחחח ילדות עשוקה! anyway- סיכום דבסט!!!! ונופר! לא יצאנו ב-8 ועשרים מהקניון אלא כמו שנאור ציין! בערך ב-7 וחצי... אני זוכרת זאת היטב!!!

N E Z E K

New member
לא! יצאנו בשמונה ועשרים!

אני זוכרת שרק בשבע וחצי ירדנו קומה... :) ואת יודעת עד שיצאנו לגמרי והגענו... :)

לא לא לא אני זוכרת

שאמא התקשרה אליי ב-8 ועשרים וכבר היייתם עם הנרגילות פתוחות!!! אל תתחילי איתי נופר!!!!!!!!!! >:) יאלה עפתי...יש לי בדיקקקווותתת מחר צו ראשון האלללההה

sHotZy M

New member
יאללהההההההה!!!!!

צו ראשון!!!!!!! אוי הנוסטלגיה! שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם אהובתי!! תיקחי איתך אוכל ושתיה ואולי איזה ספר נחמד כי את תצטרכי לחכות הרבה...
שiצי

N E Z E K

New member
חחחחח... הדר מתה עלייך בובה! :)

אבל כן היינו ברמזור בשמונה ועשרים.. :)

N E Z E K

New member
חחחחחחחחחחחחחח.... :)

הרגת אותי עכשיו! :) אאאאא..... וכן אנחנו כן! :)

למעלה