המלצה לכולם

NewNJ

New member
אחרי פרק 4 ...

שין-וו. כל פרק אני אוהבת אותו יותר אבל גם את טה-קיונג

kiCkiC

New member
לא יודעת...

הוא נראה לי דביק וקיטשי מידי... איזה מבטי קנאה ואכזבה כשהוא רואה את טה-קיונג ומי-ניו בסוף, כאילו יצא איתה 3 שנים ופתאום גילה שהיא בוגדת בו - מוגזם מוגזם מוגזם

Bartal j

New member
למה אבל התרגום חלקי?

כאילו מקטע 5 והאלה אין תרגום ואני עדיין לא מבינה קוריאנית ממש בשביל לצפות בזה בלי כתוביות באנגלית חח

Bartal j

New member
ואני עדיין לא מבינה האם שין- וו

יודע שמי-ניו ת כי נראה שהוא די מאוהב בה (והיא אמורה להיות בן הרי לא?) אז לא מטריד אותו שהוא מאוהב בבן? (כביכול)

NewNJ

New member
הוא יודע

הוא הראשון שידע שהיא בת. כשהיא השתכרה ונפלה אח"כ על טה קיונג, ג'רמי הרים את טה קיונג ושין וו הרים אותה...ואז הוא הבין שהיא בת

NewNJ

New member
לא יודעת אם מוגזם.

כי הוא כן התחבר איתה יותר מכולם, והוא כן נראה מעוניין בה מאז שהוא גילה שהיא זה היא ולא הוא
וזה שרוב הפרק היא חיפשה את היונג-נים טה קיונג ולא אותו...זה הגיוני שהוא יראה מבטי קינאה (אחרי 3 שנים הייתי מצפה שהוא לא יראה מבטי קינאה ואכזבה, אלא כעס). מה שכן, הוא באמת הכי טירון מבחינת משחק מארבעת הראשיים (ל-פארק שין היי וג'אנג גון סוק יש ניסיון רב והונגי גם היה ילד שחקן לפני FT ISLAND)...וכן, רואים את זה - אבל אני עדיין
בו ובדמות שלו.

7han

New member
מורן הרגת אותי עם הפרסמות לגבי הפרסמות עם

אולי צריך לחלק להם אותו לסדרות שככה ה
תראי יותר אמינה לא סתם הצמדת שפתיים כמו בחלק מהדרמות שאנחנ ו מכירות

הדס221

New member
אוי איזה התמוגגות

איזה יום אומנם בהפסקות אבל ראיתי את כל הארבעה פרקים איזה סדרה משעשעת וכיפית וזו רק ההתחלה אז קודם כל נראה לי שזו נורית ואם יש נוספות תודה ענקית על התרגום לעברית בבקשה תמשיכו כי יש למה לצפות

kiCkiC

New member
סתם כי הייתי חייבת

אחרי גון-סוק ושין-אה לשים גם את הממתק הבלונדיני הזה...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifכמה צחקתי בקטע הזה ../images/Emo6.gif

יש לו דימיון מופרע לגמרי

7han

New member
כמה צחקתי בקטע הזה מחכה לראות את התגובה שלו

שיגלה שהיא בת אחרי מופע החשפונות שלו

kiCkiC

New member
נראה לי

שזה יהיה פחות או יותר כמו הא-רים שגילה שאון-צקאן היא בת בקופי פרינס ונזכר שהראה לה את הקעקוע שלו על התחת חחחח

הדס221

New member
לא הבנתי משהו

הוא חושד שהיא בת או שהוא לא מבין למה החברים שלו מתייחסים אליו באינטימיות כזו התגובות שלו פשוט הורסות באיזה פרק הוא עושה לה את הסטרפטיז הזה ראיתי עד פרק 4

למעלה