המלצה לכולם

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gif המלצה לכולם

You're Beautiful דרמה דנדשה מבית היוצר של האחיות הונג וערוץ SMS. הדרמה החלה בשבוע שעבר (ימי רביעי-חמישי) ואני כבר מכורה אליה קשות
קצת נרתעתי ממנה בהתחלה מ-2 סיבות: 1. הכל קורה סביב להקת בנים A.N.jell ואני רחוקה מלחבב להקות בנים (נו טוב הייתה לי מעידה קטנה עם TAKE THAT אז בשנות ה90 עם
) 2. הסיפור נשמע דומה מידי לקופיפרינס עם בחורה שמתחזה לבחור. אבל בכל זאת החלטתי לראות כי זה האחיות הונג וזה ג'אנג גון-סוק ובדיוק סיימתי דרמה שאיכזבה אותי קשות, ועכשיו אני מכורה לגמרי ואנחנו רק בפרק 3
מי-ניו כל כך מתוקה ובניגוד לאון-צ'אן כל כך נשית שמצחיק לראות את התגובות שלה לכל המצבים שהיא נתקעת בהם (כמו להתמודד עם ערימת בנים חטובים ועירומים מול הפרצוף שלה), ג'רמי שהוא פשוט דמות הזויה ומטורפת ואני כל כך אוהבת אותו
המנהל והסטייליסטית של מי-ניו קורעים אותי מצחוק כשהם ביחד, מנהל הלהקה ההזוי, הדודה המטורפת, המעריצות המפגרות, ג'ולי
ועוד ועוד, הכל שם מטקטק כמו שצריך ואני נהנית מכל סצינה ובעיקר מכל הפרודיות שהם עושים שם
היחידים שאני עדיין לא מתחברת אליהם הם שין-וו וטה-קיונג, האחד נחמד מידי והשני נוקשה מידי, אבל אנחנו רק בפרק 3 ואני סומכת על האחיות הונג. בכל אופן, ממליצה לכולם לשבת לראות ולדמוע מרוב צחוק, עוד מעט יגיעו גם הרגעים היותר מרגשים ממצחיקים ואז נדמע מסיבות אחרות לגמרי... מי כבר רואה את הדרמה

7han

New member
../images/Emo45.gif מחכה כבר לפרק ארבע הדרמה מעולה

מצחיקה מפתיעה מאוד מאוד אהבתי מומלצץ בחום אני פשוט מחכה שכבר הפרק הבאיעלה

ענת65

New member
../images/Emo91.gifגם אני התאהבתי

מחכה למוצ"ש כדי לראות כבר את הפרקים הנוספים

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאני!אני!אני!../images/Emo99.gif

ואני מכורה קשות גם
ג'רמי הזוי בהחלט.האמת שבהתחלה חששתי שרמת המשחק של הונגי [אה,זכרתי ת'שם שלו
] תהיה דומה לKHJ בBOF~ אבל נראה שלא
.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifנורית התחילה לתרגם :)

אני כנראה אתרגם את פרק 2~ או שאת 3~ :)

Verona04

New member
אוי באמת? ../images/Emo12.gif

אז קבלו ביטול לבקשה שלי מקודם...

Verona04

New member
גם אני!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo215.gif

בנות יקרות, אולי חשבתן על זה כפרויקט הבא שלכן אחרי הסיטי הול?

kiCkiC

New member
חחחח לא ממש

סיטי הול לא היה פרוייקט קל בכלל, והפרקים של you,re beautiful עדיין בתחילת דרכם. אבל מי יודע, אולי בעתיד

NewNJ

New member
אני בסוף פרק 3 ואני מתחילה לחבב את טה-קיונג

לטה-קיונג, הדמות של ג'אנג גון סוק לא התחברתי בהתחלה - האופי המציק והתסרוקת ששמו לו... אבל בפרק השלישי, אני מתחילה לחבב אותו. ג'רמי...אוי, ג'רמי זה פשוט המצאה גאונית.. הונגי פשוט קורע עם הפרצופים שהוא עושה שם
מי-ניו בהשוואה לאון-צ'אן...התחברתי למי-ניו הרבה יותר מהר מאשר התחברתי לאון-צ'אן בקופי פרינס. ואיך אפשר שלא להתחבר לשין-וו, הוא פשוט מקסים
. הולכת לצפות בפרק 4

7han

New member
נורית אני חושבת וחוץ

מיזה אפשר לתרגם אתהסידרהשני הפרומים יחד זהלא שיש תחרות מדובר בשני פורומים שאוהבים את כולמהשקשור לתרבות הזאת לסדרות שמגיעות מישם

giligil11

New member
חנה צודקת ../images/Emo45.gif

גם אני אשמח לעזור אחרי שנסיים את סיטי הול (איפה האייקון המזיע???)

ענת65

New member
אז צריך להגיד תודה לנורית על התרגום

זו הייתה הפתעה נפלאה ... שאלה...למה התרגום היה חלקי????

kiCkiC

New member
../images/Emo45.gif

תודה לנורית, אני יודעת עד כמה העבודה הזו לא קלה

Bartal j

New member
חח ג'רמי פשוט גרם לי לצחוק מלא

בהתחלה לא חיבבתי גם את הדמות של ג'אנג גון סוק אבל לאט לאט התחלתי לחבב אותו.. מחכה לפרק הרביעי

למעלה